2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.بله به لطف خدا و دعای شما دوستان عزیزم بتا مثبت شد.از خدای بزرگ و مهربون میخوام این لحظه ...

وايييييي عزيزمممم كلي مباركه 👏👏👏 سه قلو هست فكر كنم☺️ به سلامتي و راحت أين چنين ماه رو طَي كني

اون ک تیک داره ندارن هر جا میریم کم رنگ ولی نوشتش

عزیزم خوب چرا صفحه اولو نداری؟

مگه صفحه اولو کندن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اسم فاکتورش چیه عزیزم  نگاه کنم شاید دکتر نوشته من متوجه نشدم

عزیزم والا برا ما جدا جدا تو دفترچه من و همسرم نوشته بود "لطفا کاریوتایپ انجام شود" به همچین چیزی فارسی نوشته بود......

جمله دقیقشو تو اون پنج نسخه که همیشه میذارم بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هزینه کاریوتایپ یا همون ازمایش ژنتیک چقدر؟

عزیزم اون زمان برا ما دو تا شد حدودای ۳۵۰ فکر کنم الان کمتره یا همین حدودا.....

ما همون نیلو طبقه چهارم (ژنوم) انجام دادیم.....

اگ خدایی نکرده مشکل داشته باشه ژنتیکمون راه حلش همون پی ج د ؟؟؟؟یعنی درمان نداره

بستگی به مشکل داره فکر کنم.....

شاید خیلی نقص کرومزومی حادی نباشه.....

اگه هم حاد باشه همون تعیین سلامت جنین انجام میشه.....

والا برا مام نمینوشت اما من اصرار کردم نوشت گفتم من واقعا نمیخوام چیزی بررسی نشه.....

عزیزم من قبلا انوکسا شرکت اسوه رو استفاده میکردم درد و سوزش داشتم ولی این سری تهران شیمی هست خیلی به ...

منم مارک گلکزاپارین زهراوی رو داشتم واقعا شکنجه شدم......

الان دقت میکنم اونو نخرم چون لااقل برا من خوب نبود.....

جعبه ش سفید و قرمزه.....

پست بالا در جواب شما بود نميدونم چرا ريپلاي نشد

عکس رو رپلای میکنیم اینطوری میشه.....

فکر کنم باید نوشته رو رپلای کنیم....

اهان یادم اومد دکتر گفته بود ی پودری واست نوشتم بریز تو اب بخور هرجا رفتم نداشت

آهان پس همونه.....

برا تقویت تخمکات داده.....

عکس رو رپلای میکنیم اینطوری میشه..... فکر کنم باید نوشته رو رپلای کنیم....

ممنون نميدونستم اينو

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
میتونی وارد سیکل بشی اما همراه با یه دوز لووتیروکسین

از نگرانیم رفتم همون آزمایشگاه قبلی که بتونم مقایسه کنم اونجا 1 بود حتی دکتر آزمایشگاه که در جریان بود گفت تعجب کردم برای همین یکبار دیگه تکرار کردم دوباره 1 به دست اومد . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
اهان یادم اومد دکتر گفته بود ی پودری واست نوشتم بریز تو اب بخور هرجا رفتم نداشت

عزیزم این پودر کمیابه . داروخانه شبانه روزی پاسداران و داروخانه کلینیک نیکان (اقدسیه) دارن زنگ بزن اگه تموم نکردن برو بگیر 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...