2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
عزیزم ظاهرا دوستان میگن خوب نیست ولی من محصولات کنجد رو استفاده کردم..... ارده..... حلواو ارده.... ...

آنا جون جهش های انعقادی رو گرفتم نگاه کن لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنونم عزیزم.انشالله به زودی خدا دل شما رو هم شاد میکنه. من قبل از پانکچر کپسول رویال ژل و اووابوست ...

ليلي جان بهت تبريك ميگم عزيزم.

شما آز  tpo هم دادين حتما همراه با tsh

براي من tpo نرمال بود ولي tsh ٤ بود

شما قرص لووتروكسين رو به چه صورت  و از كي داري مصرف ميكني و تا كي بايد ادامه بدي

من يك ماه قبل از انتقال قبليم استفاده كردم روزي نصف و دو روز در هفته يك عدد كامل

ولي رفتم پيش فوق تخصص گفت لازم نيست بخوري

البته ميگن متخصصي كه در مركز ناباروري هست نظرش فرق داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در ضمن خانمها من بی بی چکی که گذاشتم دقتش ۲۵ بود مارک مدیکور به نظرتون اگه بارداری باشه روز ۱۱ باید ...

عزیزم من وقتی دوقلوبارداربودم روز سیزده برام بی بی نشون دادبتام بعدش روز چهارده ۱۵۰۰ بود 

انا جون تو هفته ی ۲۴ آب دور جنین ۱۲ باشه خوبه یا کمه؟

عزیزم الان نگاه کردم برا من هفته ۱۹ مقدارش ۱۲ بوده زده نرمال پس مال تو هم نرماله و کم نیست.....

خیالت راحت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من وقتی دوقلوبارداربودم روز سیزده برام بی بی نشون دادبتام بعدش روز چهارده ۱۵۰۰ بود 

تورو خدا راست میگین!!!!!؟ مارک بی بی چکهاتون چی بود؟؟؟

کدوم روزها بی بی چک زده بودین؟؟؟

علائم چی داشتین؟؟؟؟

انا جون یکی از داروها تقویت کنندمو پیدا نمی کنم هرجا میرم اسمشم نمیدونم چی نوشته ی پروکسل فقط می تونم بخونم از اسم دارو نوشته مخصوص خانم ها 

امپول و قرص همسرم پیدا کردیم بالاخره

هنوز گونال پیدا نکردم خوبه وقت هست وگرنه حرص می خوردم دکتر می گفت مشابه نخر اصلا

وای چرا خب !! مال ما رو تو پانگچر اندازه گرفتن !! به هوش باشه ادم خیلی درد داره

ارع لاله جون فشارم افتاد دستام میلرزید رویان نزدیک خونمه ولی  من انقدر حالم بد بود اسنپ گرفتم 

کلا همه ازمایشات مال مرکز ناباروریه.اره دکتر اورولوژیست اینجا هم گفت شاید وضعیت اسپرم ها برای باردار ...

عزیزم خوب اگه طبع همسرت واقعا گرمه سیاهدونه واسش خوب نیست....

بادکشم والا به نظرم اگه طرف اهلش باشه و واقعا تحصیل کرده باشه و پزشک طب سنتی باشه سرش میشه کیو بادکش بندازه کیو نندازه پس حتما حواست باشه پیش هر کسی نرین....

مثلا من یادمه بهم بادکش تجویز شد ولی کلی شرط و شروط داشت و عملا دیدم اون زمان و با شرایطی که در اون زمان خاص داشتم اصلا بادکش برام خوب نبود.....

چون دقیق یادم نیست ولی یادمه قرار بود داروهای تحریک تخمدان رو شروع کنم گفتن چون دارو داری میگیری الان نمیشه بعد انتقالم نمیشه.....

خلاصه دکتری که رفتم پیشش همه جوانبو برا من در نظر گفت اگه پیش همچین دکتری میرین که دیمی کار نکنه و شرایط همسرت یا خودتو بسنجه خوبه اما اگه الکی بدون بررسی بخوان بادکش بندازن خطرناکه......

پس این جور مسایل رو بی گدار به آب نزنبن و پیش اهلش (هم علمشو داشته باشه هم تجربشو) برین.....

حجامتم همینطوره مثلا میدونم کسی که بلغم داره حجامت براش خوب نیست یا همچین چیزی......

برا تغذیه هم باز بر اساس طبعتون تغذیه رو تنظیم کنین و از کسی تقلید نکنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خیلی متاسفم بابت منفی شدن دکتر آصف جاه خوبه اما نظر دکترای هم دیگه هم بپرسین یه سونو هم پیش ...

پس من ک جنین هام گرید ا بودن تخمک و اسپر م خوب بودن؟حالا دارو می خوریم انشالله این سری هم خدب باشن من اون ی دونه جنین میارم دکتر طرازی انتقال بده کنار اونا دیگ اخه رویان گفته بودن عالیه کیفیتش 

آنا جون جهش های انعقادی رو گرفتم نگاه کن لطفا

عزیرم بله دیدم جهش رو داری.....

احتمالا چند ماه ب۶ و ب۱۲ یا بکمپلکس و فولیک ۵ بگیری بعد وارد سیکل بشی.....

آنا جون بیخشید شما رفتین سونو آنومالی ایندفعه ؟قیمتش چقد بود ؟

عزیزم ۳۵۰ بود فکر کنم......