2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
ممنونم عزیزم.انشاالله روز 5 شنبه با کلی بتای مثبت دل هممون شاد میشه. بله حتما فردا دوباره یه تیتر د ...

عزیزم خیلی فرق نمیکنه اما ترجیحا ۴۸ ساعت بعد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ، آنا جون ببخشید یه سوال داشتم  با توجه به اینکه میگن روغن کنجد استفاده نکنین باعث سقط می ...

واقعا روغن کنجد باعث سقط میشه؟ما روغن مصرفیمون کنجد هست اتفاقا؟یعنی باید عوضش کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا روغن کنجد باعث سقط میشه؟ما روغن مصرفیمون کنجد هست اتفاقا؟یعنی باید عوضش کنم؟

عزیزم ظاهرا دوستان میگن خوب نیست ولی من محصولات کنجد رو استفاده کردم.....

ارده.....

حلواو ارده.....

خود کنجدم بعضا برا ته دیگ و روی نیمرو و..... استفاده میکنم.....

والا دقیق نمیدونم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون که جواب دادی. نمیدونم این نوع لک بینی که من دارم طبیعیه یا نه؟!  منم همچین دل دردی دیشب ...

نگران نباش عزیزم.دردت که گذرا بوده.ظاهرا لک بینی هم تو خیلی ها بصورت طبیعی هست .انشاالله که خیره.من هم دقیقا همین علایم شما رو داشتم

عزیزم ممکنه طبع همسرت گرم و خشک باشه و اگه این طور باشه سیاه دونه براش سمه!! چون گفتی واریکوسل داره ...

طبعش نمیدونم چیه.ولی زود گرمش میشه .زود سردش میشه.خیلی لاغر.گرمی میخوره مثل همون سیاهدانه و عسل که هر شب میخورد. زود جوش میزنه.

پس رفتیم مثلا دکتر طب سنتی گفت .گرم و خشک طبعت ولی کلی گرمیجات داد و گفت اصلا به هیچ وجه سردی نخورید.

بادکش یعنی خوب نیست براش؟.اخه یک ماهیه میذاره.

یعنی بگم نذاره.

ولی خودم میذارم بادکش. با مالش روغن سیاهدانه قبلش.برای من خوبه .ایا.طبع من سرده البته.خودم اینو میدونم .

پارسال اردیبهشت زالو درمانی کرد.3 دوره بود با فاصله فکر کنم بیست روز.یادم نیست دقیق. که دکتر عمومی براش نوشت 

مکمل چی بخوره مثلا.کیوتن که میخوره.همیشه.ویتامین ای.دی .فولیک میخوره.

اگه میدونید مکمل دیگه ای خوبه براش بگید ممنون میشم .

انا جون تو هفته ی ۲۴ آب دور جنین ۱۲ باشه خوبه یا کمه؟

عزیزم دقیق یادم نیست اما فکر کنم نرماله.....

الان سونوی خودم دم دست نیست....

عزیزم تستهارو کجا انجام داده؟ مرکز ناباروری بوده؟ ضمنا عفونت ندارن؟ چک کرده عفونتو به نظرم اگه اش ...

کلا همه ازمایشات مال مرکز ناباروریه.اره دکتر اورولوژیست اینجا هم گفت شاید وضعیت اسپرم ها برای بارداری طبیعی خوب نباشه ولی برای میکرو جواب میده خوبه.

عفونتش هم حل شد.عفونت مال مشکلی بود که موقع ازمایش پیش اومده بود.

به لاله جون هم گفتم .طبع همسرم چون گرمه .نباید سیاهدانه بخوره و بادکش انجام بده آیا؟؟؟

اگه من خودم حجامت کنم بنظر شما درسته .خوبه.اصلا تاثیر داره..

و اینکه خودم و شوهرم چی بخوریم واسه تقویت.

تا وقت دکترم که شهریور ماهه.

آنا جون شرمنده خیلی سوال میکنم .عزیزم.

عزیز دلم ایشالله به زودی همسرتم حالش کاملا بهبود پیدا میکنه..... و یکی دو تا وروجک مامانیم به جمعتو ...

با دعای شما دوستای خوبم البته اگر لایقش باشم

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
انشاالله با امید به خدا و عشقی که شما نثار همسرتون میکنید هر روز شرایطشون بهتر میشه و خداوند بزودی د ...

سلامت باشی عزیزم ممنون

خدا بهش عمر طولانی و با عزت بده سلامت باشه تنش ان شاء ا... به زودی زود تو همین سیکل مامان و بابا م ...

ممنون خواهر عزیزم

برامون دعا کنید لطفا

عزیز ببری رستمی که میگه قبلا برات نوشتم !! بدون نسخه باید از جایی که میخواین انجام بدین بپرسین

لاله جون تازه اون جهش های انعقادی رو هم گرفتم و بازم تو mthfr هتروزیگوت هستم و نرمال نیست ی نگاه کنین ببینم چطوره عزیزم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اره عزیزم الان تو پست قبلیتون دیدم شیمی درمانی داشتن خدا رو شکر که وضعیتشون به صفر مطلق نرسیده ان ...

به امید خدا و دعای شما عزیزان