2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست
ممنونم عزیزم از اطلاعات خوبی که دادی . احتمالا مشکل از تخمک خودمه چون آندومتریوزم و رو کیفیتشون تاثی ...

خب مکمل های زیادی هستن
به نظرم قبل از اینکه وارد سیکل جدید بشین اول یه کاری کنین شدت اندومتریوزتون کم بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام.خدا رو شکر .انشاالله هر چه زودتر همه چیز بر وفق مرداتون بشه عزیزم یه سوال.این ازمایش ژنتیک رو ...

عزیزم این جور تستها فکر نکنم نیاز به تکرار داشته باشه.....

بله کاریوتایپه اگه اشتباه نکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون این دفعه دکتر به من استرومارین و استروژل و سیدنافیل داد استرادیول نداد به نظرت اگه استرادیو ...

استرومارین و استروژل هم همون استرادیوله

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون یه سوال دیگه . اینا ازمایشات اسپرم همسرمه .یکی قبل عمل واریکوسل یکی بعدش. میشه بگید ایا می ...

عزیزم تستهارو کجا انجام داده؟

مرکز ناباروری بوده؟

ضمنا عفونت ندارن؟

چک کرده عفونتو به نظرم اگه اشتباه نکنم عفونت داشته ظاهرا کمتر شده اما هموز داره انگاری اما خوب مطمئن نیستم چون خیلی وارد نیستم به تحلیل آز اسپرم.....

اگه آز رو مرکز ناباروری داده شانس طبیعیم دارین و برا میکرو هم عالیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا رو شکر مبارکه عزیزم به سلامتی بلاخره  بتای مثبت تو این تاپیک دوباره روی خوش نشون داد حتما ...

ممنونم عزیزم.انشاالله روز 5 شنبه با کلی بتای مثبت دل هممون شاد میشه.

بله حتما فردا دوباره یه تیتر دیگه میدم.فقط نمیدونم 48 ساعت بعد باید چک کرد یا 72 ساعت؟کدوم بهتره به نظر شما؟

خییییلیییی زیاد تا به حال چند بار بخاطر دردهای پریودیم رفتم بیمارستان . معمولا هم تا روز چهارم درد ش ...

عزیزم ظاهرا شرایطت مشابه منه.....

منم میمردم و زنده میشدم......

عزیزم خز علی منو زنده کرد، من عملا نصف ماه رو زندگی میکردم بقیش انگاری زندگیم فلج میشد.....

به نظرم پیگیری کن حتی قبل مامان شدنت.....

من چون ترجیح میدادم خوب بشم بعد مادر بشم فکر کن بچه داشته باشیو بازم اون دردا بیان سراغت......

من از پس خودم بر نمیومدم و همسرمم علافم بود حالا فکر کن چطور میتونستم مادری کنم اما بعد ۱۵ سال زجر کشیدن تازه میفهمم پریود بدون دردم داریم.....

اره عزیزم اگ چهارده روز از انتقالت گذشته باشه بتای ۸۹۰ عالیه واس من روز چهارده ۴۸۰ بود و دوروز بعدش۱ ...

ممنونم عزیزم.شما به فاصله 48 ساعت بعد مجددا بتا چک کردین یا 72 ساعت بعد؟

لیلی جون چند روز لک بینی داشتی؟هنوز هم داری؟ از کی رفتی سر کار؟  من خونه مون پله داره فکر کنم۱ ...

عزیزم من از روز نهم لک بینی داشتم تا روز سیزدهم.الان خداروشکر دو روزه لک بینی ندارم دیگه.

روز هفتم و هشتم هم سرکار رفتم.محل کارم هم کلی پله داره ولی سعی کردم آروم بالا و پائین برم.

از روز نهم بخاطر درد و لک بینی چند روزی استراحت کردم دوباره از روز سیزدهم میرم سرکار .

ببخشید دوستای گلم شما به چی می گید لک بینی؟ قهوه ای تیره ک ب سیاه بزنه اشکال نداره؟ لک های من در حال ...

عزیزم من یک روز و نیم دل درد شدید مثل درد پریود شدید داشتم به همراه لک بینی

خخخخخخخ. میگم با اینکه من طبعم نسبتا سرده، چرا گیلاس اذیتم نمیکنه، از ترس طبع سردش با ترس چندتا دونه ...

خخخخخخخخح....

شکمو دنبال مجوز بودی پس......

گیلاس احتکار نکنیا.....

سلام ، آنا جون ببخشید یه سوال داشتم  با توجه به اینکه میگن روغن کنجد استفاده نکنین باعث سقط می ...

والا من خیلی تو باغ کارای من در آوردی نیستم....

من به همون کرم قانعم و اهل ریسک زیادی نیستم.....

مبارکت باشه خانمی به سلامتی و دلخوش ببخشید دفعه چندمتون بود میکرو میکردید؟ و بعد میکرو منفیتون چه ک ...

ممنونم عزیزم.انشالله به زودی خدا دل شما رو هم شاد میکنه.

من قبل از پانکچر کپسول رویال ژل و اووابوست و کلی مکملهای دیگه مصرف کردم.همسرم هم از سه ماه قبل شروع به مصرف مکمل کرد.

یک ماه قبل از پانکچر و انتقال پیاده روی داشتم

tsh من با وجودیکه تو رنج نرمال بود و چون شنیده بودم که بهتره به زیر 2 برسه با مشورت با متخصص غدد قرص لووتیروکسین هم شروع کردم.با وجودی که پزشک زنانم میگفت اصلا نیازی نیست.

از یک ماه قبل از پانکچر و انتقال شکمم رو با روغن سیاهدونه چرب کردم و سعی کردم یه مقدار از گرمیجات هم استفاده کنم.

هیسترو شدم یه پولیپ داشتم که برداشتن.

خراش و لنفوسیت تراپی و آمپول gcsf هم داشتم.

عزیزم عدد ذخیره ات 18 بوده؟ خیلی زیاده خب باید خیلی رعایت کنی یه کم برای شروع تخم مرغ و بقیه چیزا که ...

از روز هفتم دوغ فراوون و سفیده تخم مرغ رو استفاده میکنم با مایعات زیاد.

آره ذخیرم ۱۸هست لعنتی

ازدروز دوم روزی ۱۵۰تا گونال استفاده میکنم.برای روز یازدهم و سیزدهم و پانزدهم ستروتاید بهم داده .روز پانزده و شانزده هم اولگران

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
عزیزم شما به نظر میاد بهتره چند دوره قرص جلوگیری بخوری تا شدت اندومتریوز کم بشه بعد دوباره سونو کنی ...

لاله جون فکر کنم الان دیگه خانوم دکتر بیمارای خودشو خودش عمل میکنه برا عمل با خز علی فکر کنم باید با دکترای دیگه کلینیک ویزیت بشن.....

البته دقیق مطمئن نیستم از چند تا از بیماراش شنیدم.....