2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست

سلام . صبح بخیر

انا جان متاسفانه تخمدان راستم یه اندومتریوز ۱۹ میلیمتر دارم و مابقی کل لگنم و درگیر کرده . آصف جاه میگه چون خیلی ریزه اصلا به حساب نمیاد ولی چسبندگی های لگنم چی ؟ چسبندگی لگن رو نتیجه آی وی اف تاثیر میذاره ؟ذخیره تخمکم هم سه هست . واقعا از این وضعیت خسته شدم . از شهرستان میام . هر سری رفت و برگشت ۱۴ ساعت تو راهیم . همسرم انقدر مرخصی گرفته که وضعیت کاریش همه بهم ریخته . منم مریض آصف جاه بودم گفته عمل نمیخواد منو فرستاده پیش ذوالقدری اونم دوبار انتقال داده که منفی شده . واقعا موندم چیکار کنم . همسرم که میگه دیگه نمیزارم اون داروهارو استفاده کنی حداقل باید یه سال بگذره . بچه ها من بهمن پانکچر شدم کی میتونم دوباره انجامش بدم ؟ قبلش من و همسرم چه داروهای تقویتی بخوریم ؟ میتونم بندازم تو شهریور ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول مبارک باشه خیلی حس خوبیه منم تازه باردار شدم بار دوم انتقالم بود احتمالا بااین بتای بالا نی نی ه ...

ممنونم عزیزم.من هم به شما تبریک میگم انشالله بارداری راحت و شیرینی داشته باشی و نی نی های گلت صحیح و سالم بیان بغلت

مگه بتای 890 برای روز چهاردهم زیاد هست؟بتای شما چند بود عزیزم؟

والا چی بگم من کتابم دارم برا مزاج میوه ها و.... زده گرم..... الله و اعلم..... اما آلبالو سرده....

واسه همین میگم عجیبه آنا جون. بعضی جاها زده گرم بعضی جاها سرد!!!!!!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی ممنون جواب دادید این آزمایش بعد ۱۲جلسه شیمی درمانی و اسپرم صفر هستش شش ماه از آخریم شیمی درمان ...

انشاالله با امید به خدا و عشقی که شما نثار همسرتون میکنید هر روز شرایطشون بهتر میشه و خداوند بزودی دلتون رو شاد میکنه

عزیزم نه، با شروع فمیبیون فولیک رو دکتر واسم قطع کرد..... حتی ویزیت قبلیم تاکیدی پرسیدم ببینم اشتبا ...

از راهنمائیت ممنونم عزیزم.پس بهتره همون پرگناکر رو ادامه بدم تا وقت ویزیتم.

نه عزیزم بیمه مکمل هارو تقبل نمیکنه

لیلی جان هپارین شرکت کیمیدارو خیلی میسوزونه البرز دارو خیلی خوبه ک متاسفانه هر جا تماس میگیرم ندارن

من الان سرکار هستم عزیزم رفتم خونه نگاه میکنم میگم مال من مال کدوم شرکت هست