2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048140 بازدید | 684645 پست
خیلی ممنون جواب دادید این آزمایش بعد ۱۲جلسه شیمی درمانی و اسپرم صفر هستش شش ماه از آخریم شیمی درمان ...

عزیز دلم ایشالله به زودی همسرتم حالش کاملا بهبود پیدا میکنه.....

و یکی دو تا وروجک مامانیم به جمعتون ملحق میشه و زیر سایه مامان باباشون قد میکشن و هر روز شاهد موفقیتا و شادیاشون خواهین بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 سلام بچه ها. یه سوال دارم. دوره های من ۲۶ روزه ست نهایت ۲۷. امروز ۲۸ هیچ دردی ندارم. ممکنه بخا ...

عزیزم بله بعد هورمون تراپی ممکنه سیکلت به کم بهم بریزه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واس ما تو پریودی مثل معاینه بود ولی درد داشت البته چند ثانیه هم کثیف کاری پریود داشت هم درد من فشارم ...

عزیزم اندازه عمق رحمتو میدونی؟

البته چون اگه اشتباه نکنم دوباره قراره پانکچر بشی درسته؟

اگه انتقال فریز داشتی و اندازه عمق رحمت رو نمیدونستی یا تو پروندت نبود دکتر مجبور بود دوباره برات اندازه بگیره.....

سلام بر دوستان عزیز. تبریک به مامانای جدید .من ابن سینا میرم و میکرو اولم با جنین فریزی منفی بود میخ ...

عزیزم تلفنی زنگ بزن بپرس.....

طبق شرایطت میگن کی باید بری.....

منظورت از آزمایش چیه؟

اگه آزهای تکمیلیه که فکر نکنم به این زودی بنویسن.....

سابقه سقطم داری؟

سلام ب همگی، آنا جون یه سوال داشتم، برا سزارین متخصص بیهوشیم، بی حسی موضعی رو ب جای بیهوشی عمومی توصیه کرد،اونموقع یادم نبود بهش بگم امپول سلکسان میزنم،تو نت زده کسایی ک داروی ضد انعقاد دارن نباید موضعی بی حس شن، امکانش هست منم بی حسی موضعی بشم؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام ب همگی، آنا جون یه سوال داشتم، برا سزارین متخصص بیهوشیم، بی حسی موضعی رو ب جای بیهوشی عمومی توص ...

والا عزیزم من کلا بیهوشیو ترجیح میدادم.....

به نظرم یه بار دیگه بهشون بگو چون دقیق نمیدونم میشه یا نه اما فکر کنم از دوستامون که انوکسانم داشتن با بی حسی موضعی زایمان کردن اما خوب مطمئن نیستم.....

کدوم‌ سه تا؟ منم جزشون هستم؟ اگه  منو نشمردی پس باید اصلاح کنم که چهارتامون ان شا الله با خبر م ...

وای ببخشید من شمارو نمی دونستم  من و الهام و دریادل و شما پس میشیم 4 تاکه باید پنجشنبه آزمایش بدیم و انشالله هر 4تامون مامان میشیم

البته با دعای خیر عزیزهای تو گروه

اصلا نرفتم دکتر بعد از انتقال اینطور شدم تو هر رابطه خونریزی دارم که رگه دار هست 

من هم دچار این مشکل شدم ،تو اکثر رابطه هام دچار رگه های خونی می شم وقتی دستمال می کشم،باید ایندفعه رفتم دکتر مطرح کنم 

خیلی نگرانم ،می گم نکنه مشکلی برام بوجود اومده

سلام دوستان عزيزم صبح بخير

بچه ها من تو اين ٣،٤ ماهي كه درگير اي وي اف و داروهاي هورموني بودم ٦ كيلو اضافه وزن پيدا كردم هيچيم اندازم نميشه🙈🙈

با وجودي كه من خيلي رعايت ميكنم غذا خوردنمو برنج هفته اي ١ بار و اغلب سالاد و پروتيين گياهي مثل عدسي واينها و گوشتهاي كبابي و ميوه

شيريني هم نميخورم

حالا دليل اين چاقي اين آمپولاست ؟!

تازه روزي نيم ساعت پياده روي هم ميكنم

لطفا به من كمك كنيد از هيكلم بدم اومده 😥😥😥

سلام دوستان عزيزم صبح بخير بچه ها من تو اين ٣،٤ ماهي كه درگير اي وي اف و داروهاي هورموني بودم ٦ كيل ...

سلام عزیزم...حالا من بر عکس از روز انتقالم تا الان دو کیلو کم کردم تو ۱۲ روز😁...بهترین راه کم کردن ورزشه برو باشگاه شبا غذای حجیم نخور کلا خوراکی های پر کالری نخور