2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048152 بازدید | 684646 پست

سلام بچه ها. یه سوال دارم. دوره های من ۲۶ روزه ست نهایت ۲۷. امروز ۲۸ هیچ دردی ندارم. ممکنه بخاطر آی یو ای ماه قبل باشه. البته اینم بگم که ازون پریود بعد از آی یو آی تا الان همسرم نبوده

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
 من موقع پانكچر عمق رحم رو هم اندازه گرفتن برام، واسه همين چيزي نفهميدم اصلا!! مگه براي شم ...

واس ما تو پریودی مثل معاینه بود ولی درد داشت البته چند ثانیه هم کثیف کاری پریود داشت هم درد من فشارم افتاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر دوستان عزیز. تبریک به مامانای جدید .من ابن سینا میرم و میکرو اولم با جنین فریزی منفی بود میخواستم بدونم واسه شروع سیکل جدیدم برام آزمایش هم میدن یا نه . آخه از بندر سختمه به خاطر یه بسته قرص ال دی بیام . اگه قرار نیست آزمایش انجام بدم سیزده یا چهارده تا ال دی که خوردم میرم. کسی هست ابن سینا بره و این مراحلو گذرونده باشه.راهنمایی لطفا

انا جون من همچنان در حال لک بینی هستم یعنی زخم رحم خونریزیش ادامه داره 

والا دقیق نمیتونم چیزی بگم اما خودم تجربه زخم رو دارم و لک بینی طولانی داشتم.....

یادمه فریز کردم خوب شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون .خوبی  همسر گرامی بهتر شدن ... امیدوارم همه چیز خوب و عالی باشه . دعاگوت هستیم ...

فدات عزیزم.....

بهترن.....

مطمئنم با دعای دوستای گلم بهترم میشن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو صفحه چند دقیقا گلم ؟؟

عزیز دلم من که نوشتم تو صفحه اول!!!!!!

دقت نمیکنی ها!!!!!!

عزیزم من چن تا صفحه رفتم ولی چیزی نفهمیدم ک کدوم صفحه هستش خودتون میفهمین ک کدوم صفحه هستش ؟؟

عزیزم دقیقا صفحه اول گفتم نه هر صفحه ای!!!!!!!!

صفحه اول=صفحه شماره یک!!!!!!

من هم عفونت داشتم یه دوره دارو خوردم خوب نشدم بعد تو نسخه دوم دکتر برام شیاف دالاسین نوشت که خارجی ش ...

منم اخیرا برا عفونت این شیافو داشتم.....

منم سه تاشو ۶۰ گرفتم.....

از دلگرمیها و آرزوهای قشنگت ممنونم عزیزم. یه سوال از شما داشتم آناجون.من الان فولیک اسید5 و پرگناکر ...

عزیزم نه، با شروع فمیبیون فولیک رو دکتر واسم قطع کرد.....

حتی ویزیت قبلیم تاکیدی پرسیدم ببینم اشتباه نکردم فولیک رو قطع کردم گفت نه اشتباه نکردی باید قطع میکردی.....

البته خوب ممکنه بر اساس شرایط واسه یکی هم قطع نکنن.....

عزیزم چون اوایل بارداریته شاید بهتر باشه ادامه بدی.....

نمیتونی واسه این دو هفته تهیه کنی؟

بیمه تون مکملارو میده یا آزاد تهیه میکنی؟

چون اکثر بیمه ها مکملارو ساپورت نمیکنن!!!!!

اگه آزاده که بهتره تهیه کنی.....

بازم زنگ بزن بپرس.....

به نظر شما هم زود گذاشتم ؟ میخوام واقع بینانه بگین نه اینکه چون میخواین ناراحت نشم بگین که زود بوده؟

عزیزم گفتم که دوستانی بودن که بی بی روز ۱۳شون منفی بوده ولی مامان بودن ....

شما که زودترم گذاشتین.....

ببین لاله جون بتاش ۵۱ بوده.....

پس مطمئنا بی بی روز ۱۱ش که سهله حتی ۱۳شم منفی بوده ولی میبینی شکر خدا نصف بارداریشو طی کرده.....

ممنونم از راهنماییت آنا جان . اتفاقا تمام عمل هامو ابن سینا انجام دادم . یه دو هفته استراحت میکنم تا ...

عزیزم والا بستگی داره کدوم قسمت درگیر آندومتریوز باشه.....

عزیزم اگه تخمدانات درگیرن و قراره بافتی از تخمدانتو از دست بدی خوب ذخیرت ممکنه پایینتر بیاد.....

ذخیرت چنده؟

من چون اصلا تخمدانم درگیر نبود و دست نزدن بهش ذخیرمو تحت تاثیر قرار نداد که هیچ تازه با درمان آندومتریوزم کیفیت تخمکامم بهتر شد.....

من لنگنم درگیر آندومتریوز بود......

پس باید از این قضیه مطمئن بشی بعد!!!!!!

در مورد آزمایشها والا من آزهای سی دی مارکرارو ابن سینا انجام دادم......

بقیه رو نمیدونم.....

سلام میتونم سوال کنم از تون ؟؟؟؟؟

عزیزم اگه منظورت منم بله عزیزم بپرس هر کاری ازم بر بیاد دریغ نمیکنم.....

اول مبارک باشه خیلی حس خوبیه منم تازه باردار شدم بار دوم انتقالم بود احتمالا بااین بتای بالا نی نی ه ...

عزیزم مبارکت باشه.....

گوارای وجودت......

ایشالله به سلامتی بغلشون کنی......

من موقع پانكچر عمق رحم رو هم اندازه گرفتن برام، واسه همين چيزي نفهميدم اصلا!! مگه براي شم ...

عزیزم برا بعضیا بدون بیهوشی اندازه میزنن.....

دکتر منم حین پانکچر اندازه میزنه اصلا نمیفهمی.....