2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
عزیزم چون بالای برگه آزمایش قبلیم هم زده احتمالا dfi ولی بعد لاله جون گفتن SDFA ک مال من اینو داخلش ...

عزيزم گويا SDFA  هم  مخفف

Sperm DNA Fragmentation Assay

هست كه در واقع همون آزمايش بررسي شكست DNA اسپرم هست... يعني اينجوريم بنويسه درسته

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
خانما من چرا هیچ علایمی ندارم؟     روز ۱۱ انتقالم میدونم میگید علایم از داروهاس ولی آخه ...

خوب عزیزم منم هر سه انتقالم بی علامت بودم دو تاش منفی و سومی + شد ربطی نداره خوب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام...کسی میدونه چقدر بعد از تخمک کشی میشه فهمید که هایپر شدیم یا نه؟؟؟بعد چجوری باید بفهمیم

عزیزم ذخیرت چنده؟

خوب هایپر شدنو که همون تو سونوها تشخیص میدن اما اینکه عوارضش گریبانگیرت بشه به رعایت رژیمت بستگی داره و برا یکی قبل پانکچر برا یکی بعدش برا یکی حتی بعد انتقال خودشو نشون میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی گلم هم اینو نوشته  dfi ?? این تنها ؟ عکس آزمایششو میفرستی گلم ؟؟

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
سلام خانمها . لیلی عزیز خوشحالم از مثبت شدن آزمایشت . انشالا دوران خوشی رو بگذرونی .  من برای ...

عزیزم تستهای تکمیلیو (ایمتی ، انعقادی) انجام بده.....

خز علی ایران نیست و فقط برا عملهای کلینیک آندومتریوز میاد ایران.....

عزیزم منم با ایشون عمل کردم و واقعا تا عمر دارم مدیونشم.....

عزیزم ویزیت های اولیتو با دکترای کلینیک آندومتریوز ابن سینا انجام میدی بعد که اوکی شدی و تایید شدی برا عمل یه وقت اسکایپ با خز علی بهت میدن و درصورت نیاز به عمل بهت وقت عمل میدن.....

عزیزم ذخیرت چنده؟ خوب هایپر شدنو که همون تو سونوها تشخیص میدن اما اینکه عوارضش گریبانگیرت بشه به رع ...

فک کنم ۱۸..امروز روز ۱۱سیکلم بود ۳۵تا به بالا فولی داشتم😭😭😭دکتر گقت صد در صد هایپری....من الان حس پری دارم میترسم پری شم😪

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
طرازی ک برای من عمق رحم نگرفت

عزیزم موقع پانکچر رفته.....

عزیزم تستهای تکمیلیو (ایمتی ، انعقادی) انجام بده..... خز علی ایران نیست و فقط برا عملهای کلینیک آند ...

ممنونم از راهنماییت آنا جان . اتفاقا تمام عمل هامو ابن سینا انجام دادم . یه دو هفته استراحت میکنم تا شرایط روحیم بهتر شه و بعدش میام تهران و میرم دنبال درمان دوباره . فقط قبلش دوباره پانکچر شم یا به اون ۳تا جنین با رشد کند دل خوش کنم ؟ البته این سری هم یکی بعد از ذوب برنگشته بود و شده بودن دوتا . ممکنه برای این بسته هم همین اتفاق بیوفته.آزمایش ایمنی و انعقادی و میتونم ابن سینا انجام بدم ؟

ممنون عزیزم.اگه قابل باشم حتما دعاگوی شما و همه منتظرا هستم. بتا 890 بود عزیزم

اول مبارک باشه خیلی حس خوبیه منم تازه باردار شدم بار دوم انتقالم بود احتمالا بااین بتای بالا نی نی هات دوقلوعن مث من😍

دوقلوهای قشنگم فرشته شدن برای دوباره مامان شدنم دعا کنید😢
من ازمایش انعقادی و ایمنی اینجا انجام دادم .شهرستانم .گفتن مشکلی نداری.ولی بازم میخوام بیام تهران ان ...

من موقع پانكچر عمق رحم رو هم اندازه گرفتن برام، واسه همين چيزي نفهميدم اصلا!! مگه براي شمارو چطوري گرفتن كه درد داشته؟!

اصلا نرفتم دکتر بعد از انتقال اینطور شدم تو هر رابطه خونریزی دارم که رگه دار هست 

عزيزم حتما برو چكاپ... من هم يكبار اينجوري شدم رفتم دكتر يه زخم كوچيك داشتم كه با دارو رفع شد....

خیلی خیلی متاسفم عزیزم عزیز وقتی تعداد تخمک ها زیاد بشه کیفیتشون میاد پایین این گفته ی جنینشناسیه ...

پوچ بوده بعضی هاشم نارس

کلا یک روز توی دادن سوزن ازاد سازی اشتباه کرد

بد بخت شدم

عزیزم جواب پستت بالا پست قبلیه!!!!!! رپلای کردم بدون پستت اومد.....

خیلی ممنون جواب دادید

این آزمایش بعد ۱۲جلسه شیمی درمانی و اسپرم صفر هستش شش ماه از آخریم شیمی درمانی گذشته بود این آزمایشو داد

دکتر گفته بود که شاید عقیم بشه ولی الحمدلله کم کم داره توانش برمیگرده

توردخدا دعا کنید بیماریش عود نکنه

به عشقش میخوام آی وی اف کنم الان دوروزه که تو سیکلشم

خیلی میترسم از آی وی اف ولی چون همسرمو خیلی دوست دارم بخاطرش همه کار میکنم

باهر آمپول من کلی ناراحت و شرمنده میشه

بی زحمت براش دعا کنید

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
عزیزم متاسفانه خیلی شرایط نامناسبه تعدادش خیلی کمه تحرک گرید آ و بی کلا صفر هست گرید سی هم فقط یک ...

ممنون جواب دادید عزیزم

همسرم مریض بودن این آزمایش بعد درمانشون هست

واریکوسل گرید ۱ داره ولی دکتر  گفت اون خیلی تاثیر نداره با تقویت بدنی قویتر میشه

الحمدلله که عقیم نشده و به امید خدا و دعای شما عزیزان بهترم میشه

ممنون میشم دعاش کنید

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید