2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048142 بازدید | 684645 پست
خانمها من بی بی چک گذاشتم منفی شد :(

عزیزم گفتم که بی بی نذار چرا با روح و روانتون بازی میکنین؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مطمئن باش بهترینا منتظرته..... منم لایق باشم همیشه دعاگوی دوستای نزدیکتر از خواهرم هستم.....

از دلگرمیها و آرزوهای قشنگت ممنونم عزیزم.

یه سوال از شما داشتم آناجون.من الان فولیک اسید5 و پرگناکر استفاده میکنم.قرص ویتامینم داره تموم میشه.به نظر شما تا دو هفته دیگه که دکترم رو ببینم فمبیون استفاده کنم؟شما در کنار فمبیون ،فولیک اسید هم داشتین؟چون دوز فولیک فمبیون کم هستش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه آنا جون می خواستم نظرت راجعبه prpبدونم؟ بچه ها کسی اگ انجام داده بگ تو مثبت شدنش تاثیر ...

عزیزم خیلی تو این زمینه اطلاعات ندارم اما بودن دوستانی که پی آر پی هم داشتن و + شدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امدوز روز ۱۱ انتقالم هست

عزیزم از مامانامون روز ۱۳ بی بی منفی و فرداش آز + داشتن.....

از خانمهایی که مثبت شدین روز چند بی بی چک تون مثبت شد؟

عزیزم اینجا کسی که پی ماهیتابه منو به تن بزنه بی بی میزنه.....

پس فکر نکن خیلی جسور داشتیم.....

شمام نباید میزدی دیگه تکرار مشه....

من اولین بی بی رو بعد سونوی قلب گذاشتم.....

سلام عزیزم.بله به لطف خدا و دعای شما دوستان عزیزم بتا مثبت شد.از خدای بزرگ و مهربون میخوام این لحظه ...

خداروشكر، مباركت باشه😍 به سلامتي....

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
آنای گلم یعنی ب دکترم بگم ک dfi برام بنویسه و از اون dfi فقط SDFA برام بنویسه فقط همین ی دونه ؟ یعنی ...

دوست عزيز براي همسر من تو نسخه فقط نوشته : sperm dfi

DFI=DNA Fragmentation Index

مختصر اينجوريم مينويسن:  ولي اين SDFA كه شما نوشتين رو نميدونم چيه

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
دوست عزيز براي همسر من تو نسخه فقط نوشته : sperm dfi DFI=DNA Fragmentation Index مختصر اينجوريم مي ...

مرسی گلم هم اینو نوشته  dfi ?? این تنها ؟ عکس آزمایششو میفرستی گلم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنونم آناي عزيز، براي فيفول هم ميشه جواب بدي؟ بايد يدوفوليك رو قطع كنم و فيفول بخورم؟ يا همزمان؟ فر ...

عزیزم چون اطلاعاتی در موردش نداشتم نظری ندادم، چون من نه فیفول داشتم نه یدوفولیک لاله جون بهتر میتونه راهنماییت کنه.....

اتفاقا تو نت سرچ کردم، کلی سایت زدن سرد و تر!!!!!! واقعا عجیبا غریبا      

والا چی بگم من کتابم دارم برا مزاج میوه ها و.... زده گرم.....

الله و اعلم.....

اما آلبالو سرده....