2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
عزیزم الان دسترسی به آزش ندارم..... اگه بتونم پیدا کنم برات میذارم...... صفحه اول تاپیک رو نگاه کن ...

سلام آنا جون .خوبی 

همسر گرامی بهتر شدن ...

امیدوارم همه چیز خوب و عالی باشه .

دعاگوت هستیم عزیزم .

عزیزم الان دسترسی به آزش ندارم..... اگه بتونم پیدا کنم برات میذارم...... صفحه اول تاپیک رو نگاه کن ...

تو صفحه چند دقیقا گلم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی هزینه ها بالا هر روز بدترم میشه خدا کمک کنه بهمون رحم کنه داروهای تخمک کشیمم ندارن هر جا رفت ح ...

من ازمایش انعقادی و ایمنی اینجا انجام دادم .شهرستانم .گفتن مشکلی نداری.ولی بازم میخوام بیام تهران انجام بدم مطمئن بشم.

اره عمق رحم که واسه من خیلی درد داشت.

پی آر پی هم درد داشت مثل عمق رحم یه کم بیشتر..

البته آستانه درد هر کسی فرق داره.خیلی ها عمق رحم اصلا درد نداشتن .

به نظرم خراش رحم بهتر از پی آر پی هست

البته من پرسیدن تقربیان کارکردشون یکیه.ولی خراش فکر کنم بهتر باشه.البته من تجربه خراش دو ندارم.ولی پی آر پی زیاد ندیدم نتیجه بگیره کسی.

بازم تحقیق کن و از دوستانی که تجربه دارن و اطلاعات بپرس.

آنا جون و لاله سرخ اطلاعاتشون خوبه .

و با حوصله جواب سوالات رو میدن.

خدا خیرشون بده...

سلام دوستان.دعای ۲۵ از صحیفه ی سجادیه و سوره ی مریم  و هر صبح و شب ۱۰۰باراستغفروالله رو هر روز هم خودتون هم همسرتون اگه بتونید بخونید خوبه .این رو دکتر طب اسلامی به ما گفت ضرر که نداره امتحان کنید.گفتم بگم شاید دوست داشته باشید این راه رو هم امتحان کنید.ماهمه جور درمانی انجام دادیم ولی خدا نخواسته تا حالا صاحب فرزند بشیم فعلا رفتیم سراغ طب سنتی .

عزیزم من چن تا صفحه رفتم ولی چیزی نفهمیدم ک کدوم صفحه هستش خودتون میفهمین ک کدوم صفحه هستش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
البته بگم من خودم از دکترم خواهش کردم آزمایش خود ایمنی برام بنویسه والا دکتر میگفت تو اولین انتقالت ...

منم انتقال اولم بود که منفی شد البته که برای شما مثبت میشه ولی بعد از اون خیلی اذیت شدم کلی عفونت و .....

منم انتقال اولم بود که منفی شد البته که برای شما مثبت میشه ولی بعد از اون خیلی اذیت شدم کلی عفونت و ...

من هم عفونت داشتم یه دوره دارو خوردم خوب نشدم بعد تو نسخه دوم دکتر برام شیاف دالاسین نوشت که خارجی شو گفت بگیرم که ۶تا شیاف شد ۱۴۰ تومن ولی اونها خوبم کردن

عزیزم خیلی متاسفم منم سه تااتتقال منفی واندومتریوزم جنین ندارم ماه آینده تخمک کشی دارم میخپام بعدش ...

منم سه تا انتقال منفی داشتم.البته قبل میکرو هم سه لار سقط طبیعی تو هفته پنج داشتم.

خواستم بگم شما چه ازمایشاتی انجام دادین .

اسپرم همسرتون مشکلی نداره.

الان دوباره میخواید انتقال انجام بدید .

من میخوام برم پیش رزاقی ببینم مشکل اصلیم چیه ..

خسته شدم هی انتقال دادم هی منفی ..خدایی روحیم داغون شده .بماند مالی کلی تو قرضیم و مشکلات دیگه ...

انشاالله که خدا به همه منتظرا کمک کنه .به ما هم همینطور.

عزیزم دکتر من خانم دکتر عارفی هستن.سپتوم نداشتم.پولیپ داشتم که ایشون برداشتن. این دفعه سعی کردم به ...

مبارک باشه عزیزم . 

روغن سیاهدانه تو روزهای پریودی هم به شکمت میزدی؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
مرسی عزیزم.تو این مدت واقعا راهنماییهای دلسوزانه شما و بقیه دوستان خیلی کمکم کرد.از خدا میخوام که پر ...

عزیزم مطمئن باش بهترینا منتظرته.....

منم لایق باشم همیشه دعاگوی دوستای نزدیکتر از خواهرم هستم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
19ماه پیش منفی شدم یعنی دکتر متوجه نشد که من عفونت یا زخم.شاید داشته باشم خیلیم سمت چپم درد دارم اند ...

آهان پس ربطی به میکروت نداره احتمالا زخمی عفونتی چیزی داری.....

آندومتریوز چی چک کردی؟

بررسی کنی بد نیست عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com