2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من اصلا نذار بی بی چک رو.به اونی هم که منفی شد فکر نکن اصلا.به امید خدا همین دفعه مامانی عزیز ...

لیلی جون پیش کی رفتی واسه سپتوم..چندمین انتقالت بود.

ممنون میشم یکم از درمانت بگی ..😘😘

[QUOTE=62636946]سلام عزیزم ۵ شنبه آزمایش دارم    خیلی التماس دعا دارم

امیدوارم با یه بتای حسابی بیای. چقد دلم میخواد مامان شی و از لیست منتظرا حذف شی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من هم آزمایش خود ایمنی دادم و روزی که دکتر انتقال میداد گفت رحمت عالیه و کیفیت جنینها هم خوب بود جنی ...

البته من یه بار بطور طبیعی باردار شدم ولی قلبش تشکیل نشد سقط کردم

سلام گلم . من prpکردم .7خرداد یه روز قبل انتقال.بیمارستان نامه داد.برای ازمایشگاه.صبح خون گرفت شد 2 ...

عزیزم اگر هیسترو نشدی حتما از دکترت بخواه برات انجام بدن تا محیط رحم خوب بررسی بشه.مثلا خود من پولیپ داشتم که برداشتن که میتونه علت منفی دفعه قبلم باشه.

این سری من خراش هم داشتم .از دکترم خواستم اگه پی آر پی موثره انجام بده که گفت بهتره لنفوسیت تراپی انجام بدی که لنفوسیتهای خون خودم رو به داخل رحم تزریق کردن

سلام...کسی میدونه چقدر بعد از تخمک کشی میشه فهمید که هایپر شدیم یا نه؟؟؟بعد چجوری باید بفهمیم

من تخمک کشی داشتم ولی هایپر نشدم.ولی دیدم اونا که هایپر میشن شکم درد میگیرن زیاد.شکمشون ورم میکنه ..حالا یکی با دو تا تخمک هایپر میشه.یکی با بیست تا ولی اکثران اونایی که تخمک زیاد دارن هایپر میشن.و با تشخیص دکتر اگه هایپر بشه طرف .انتقالش میفته دو تا سیکل بعد.اگه هاپیر نشه نهایت سه چهار روز بعد انتقال انجام میدن ...

من خودم 17 تخمک داشتم که ده تا جنین شد.

البته سه بار میکرو کردم منفی شده. و فقط دو جنین مونده برام.

انشاالله که ما شما همه چیز خوب پیش بره و هایپر نشی. انتقالت با موفقیت انجام بشه و مثبت بشی عزیزم .

آزمایش من هم پنجشنبه هستش من هم التماس دعا دارم

داشتم میخوندم ک بیبی زدی میخواستم بیام کتکت بزنم😒عزیزم الان ک زوده برای بیبی زدن انشالله ۵ شنبه هم شما هم خودم آزمایشمون مثبت میشه و بعد انقد بیبی بزنیم انقد خطهای قرمز ببینیم ..انشالله😍🙏

عزیزم اگر هیسترو نشدی حتما از دکترت بخواه برات انجام بدن تا محیط رحم خوب بررسی بشه.مثلا خود من پولیپ ...

وقت گرفتم پیش رزاقی مال سقطهای مکرر و میکرو هست.قراره برم پیشش.اون هیسترو انجام میده.که البته اگه نیاز باشه واسه منم انجام بده.

عزبزم شما چندمین انتقالت بود...

شما پیش کدوم دکتر هیسترو شدی گلم ...

لیلی جون پیش کی رفتی واسه سپتوم..چندمین انتقالت بود. ممنون میشم یکم از درمانت بگی ..😘😘

عزیزم دکتر من خانم دکتر عارفی هستن.سپتوم نداشتم.پولیپ داشتم که ایشون برداشتن.

این دفعه سعی کردم به خاطر سنم که بالا رفته تمام سعیم رو بکنم و از دکترم هم خواستم هرکاری فکر میکنه موثره برام انجام بده.

از یکماه قبل از پانکچر و انتقال روزی نیم ساعت پیاده روی کردم.

برای تقویت تخمک ها کپسول رویال ژل،اووابوست و یه سری دیگه مکمل استفاده کردم.همسرم هم یک سری مکمل از سه ماه قبل از پانکچر استفاده کرد چون مورفو 1 درصد بود.

از یک ماه قبل از پانکچر و انتقال روغن سیاهدونه به شکمم مالیدم.

اینا کارهایی بود که انجام دادم