2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
من دادم دق میکنم از اون همه تخمک از ۳۰ تا فقط ۵ تا تخمک بوده و فقط یه جنین تشکیل شده من خیلی داغون ...

عزیرم خدا بخواد با یه دونه هم مامانی.....

نخواد صد تا جنینم داشته باشی منفیه.....

پس از این به بعدشو بسپار به خودش بخواد دوقلو هم باردار میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جونم سلام خوبین ؟ آزمایش dfi اسپرم نمونه گیری از طریق خون هستش یا از طریق ارضا شدن منی ؟ و اینک ...

عزیزم دی اف آی از نمونه اسپرمه نه خون!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من خیلی سختی کشیدم خیلی تخمک داشتم سریع کیست شدن و الانم احتمال اب اوردن شکمم بالاست کلی ...

عزیزم شما فولیات زیاد بودن.....

وقتی بدون در نظر گرفتن ذخیره دارو میدن و کلی فولیکول تحریک میشه معلومه همخ نمیتونن به بلوغ برسن.....

فدای سرتون ایشالله مامان میشی خستگی راه از تنت در میاد.....

خانمها به نظرتون من فردا بی بی چک بزارم؟؟؟؟؟

نه عزیزم بی بی نذاری بهتره چون اعتباری بهش نیست.....

سلام بچه ها ترخدا زود جوابمو بدین . من آزمایش تیرویید دادم 3 بود رفتم یه آزمایشگاه دیگه عددش 4 هستش . با این عدد میتونم سیکلمو شروع کنم و بیهوش بشم ؟؟؟؟ یا باید کم تر باشه 

حالا برای اطمینان بیشتر میخوام دوباره همون آزمایشگاه قبلی مجدد تکرار کنم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزز گفتیم که بررسی شکست اسپرم هست یعنی رو خود اسپرم ازمایش میشه اسمشم اون بار برات نوشتم :SDFA

مرسی یعنی ب دکترم بگم ک فقط همین برام بنویسه کافیه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
 اینم آزمایش اسپرم همسرمه که تشخیص وایکوسل هم ندادن😁

عزیزم خوب برا میکرو شرایطش خوبه.....

حتما تست دی اف آی رو هم انجام بدن.....

البته مرکز ناباروری.....

دکتر معاینه کرده و گفتن که واریکوسل نداره که امیدوارم تشخیصش درست باشه چون همسرم فوبیای آمپول و دکتر ...

عزیزم بستگی به دکترت داره.....

ممکنه قبول کنن یا نکنن....

سلام دوستان، جواب آز من و ني ني جان شكرخدا خوب شد، ني ني جان پرنسس هستن، فقط دكتر به من فيفول داد كه ...

عزیزم خدارو شکر.....

ایشالله موفیتها و شادیاشو ببینی.....

ایشالله مامان شدنشو ببینی......

عزیزم من آنومالیو ۱۹ هفته رفتم....

سلام یه سوال خانوما من بعد میکرو هر وقت رابطه دارم ترشحم خونیه و  یه رگه خون میبینم کلی هم دل د ...

عزیزم چه قدر از میکروت میگذره؟

درسته عزیزم.من چون سابقه کمردرد دارم اتفاقا راحتترم که به پهلو بخوابم

منم به پهلو راحتترم.....

یه بالش لای پاهات بذاری فشار رو کمرت کمتر میشه.....

عزیزم بستگی به دکترت داره..... ممکنه قبول کنن یا نکنن....

آنای گلم یعنی ب دکترم بگم ک dfi برام بنویسه و از اون dfi فقط SDFA برام بنویسه فقط همین ی دونه ؟ یعنی اینکه dfi چند تا دیگه هم شامل میشه مث قبل ک SCDT و chromomycine A3 و Anilin blue داده بودش ، یعنی اینا کلا همشون تست dfi هستن ؟ ولی برا من دکتر SDFA تو آیتمای آزمایش نبود . میشه ی کمک راهنماییم کنین من از این تسته چیزی نمیفهمم میخوام ک خودم سر در بیارم .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام لی لی جون. از صبح به یادت بودم که سایت قطع بود. عزیزم منتظرم که بیای اعلام کنی نتیجه آزمایشت مث ...

سلام عزیزم.بله به لطف خدا و دعای شما دوستان عزیزم بتا مثبت شد.از خدای بزرگ و مهربون میخوام این لحظه شیرین رو نصیب همه منتظرا بکنه.برام دعا کنید که بقیه اش هم خوب پیش بره