2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
من فقط یه کم لک قهوه ای دیدم به نظرتون لازمه یه امپول دیگه الان بزنم تا بیشتر نشده؟  روز یازده ...

عزیزم اگه ادامه دار نیست و با استراحت قطع میشه نه پروژسترونتو زیاد نکن....

اگه ادامه داره به تجویز دکتر اضافه کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک آنا بیخشید من ۲ روز لاکسی ژل نخوردم و میوه و سبزی‌کم خوردم الان یبوست وحشتناک گرفتم ، ببخشید او ...

عزیزم دارو رو نمیدونم.....

چون باید با دکتر مشورت کنی.....

اگه لاکسی ژل جواب میداد چرا نخوردی.....

الان چی؟

کاش بخوری ایشالله بهتر بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما امیدوارم همگی خوبِ خوب باشین. یه سوال دارم شاید اینجا خیلی مناسب نباشه ولی چاره ای نداش ...

عزیزم نگران نباش نهایتش ۴ دوره پریود میشی تا درمان همسرت کامل بشه....

یه سوال دیگه ببخشید معمولا تخمک کشی.و کاشت چه روزهایی از دوره پریود انجام میشه؟ میدونم براهرکسی فرق ...

والا برا من ۱۲ و ۱۳ و ۱۶ پانکچر بوده.....

به ترتیب ۱۷، ۱۷، ۱۹ هم انتقال داشتم.....

یعنی غیر اینام امکانش هست.....

پرپر جون دکتر نگفت تا چه حد وزن اضافه کردن طبیعیه؟ من تو این 4 ماه کلا 5 کیلو اضافه کردم ، یعنی من ب ...

چرا مكمل نداري لاله جان ؟ پريناتال كه همه استفاده ميكنن، از هفته ١٦ ديگه مصرف ميكنن اونو نداد بهتون ؟ 

اضافه وزنت تا اونجايي كه ميدونم عااااليه خيلي به اندازه ست نه زياده نه كمه، واسه من يهو ميبيني هر ويزيت ميرم ٣ كيلو رفته بالا، هفته اي نيم كيلو هم جزو زياداست و واسه ماههاي آخر ولي من هفته اي يكي ميره بالا، دست و پامم ورم ميكرد كه دكتر گفت خيلي زوده ،فشارم ولي خوبه هميشه خدارو شكر با اين حال دفع پروتئين ٢٤ ساعته رو چك كردم كه موردي نداشت ديگه خودم دارم رعايت ميكنم ولي بازممم ميره بالا وزنم 

درباره مكمل از دكترت بپرس حتما چون علاوه بر اينكه واسه مادر خوبه واسه وزن گيري جنين هم خوبه شنيدم

خواهش میکنم عزیز من از اینکه روغنه و روغن ها خیلی چرب میکنن نگران بودم پس مثل روغن زیتون و روغن ن ...

روغن زيتون و نارگيل چون طبيعي و سنگين هستن خيييلي دير جذب ميشن و به لباس و اينا ميخوره بو ميگيره، ولي اين سبكه به نظرم ،وقتي ماساژ ميدم يه چند لحظه بعد پيرهنمو ميكشم پايين و نه بويي ميگيره نه چيزي، خيلي هم كم بريز رو شكمت و ماساژ بده فقط اينكه دستتو بايد حسابي بعدش بشوري بيشتر ازشكم چرب ميشه ، من خودمم از چربي بدم مياد

بعد اينكه كلا به جز باردارا بايواويل واسه تركهاي پوستي عادي هم شنيده بودم جواب ميده، حالا واسه ماهم خدا كنه اينجوري باشه

پرپر جون خوبی عزیزم شما الان چند هفته هستی ؟؟ منم بخاطر وزن خودم که بالا میرفت کلا گفت مولتی نیاز نی ...

خوووبي عزيزم ؟؟؟ من تازه به اميد خدا وارد ٢٢ شدم، ٨ كيلو اضافه كردم تقريبا ولي قند و فشارم معمولا خوب بوده حالا ببينم آزمايشات ٧ ماهگي چطور ميشه ان شاءالله خوب باشه

الان چقد اضافه كردي تو چند ماه ؟

کی؟ بعد از انتقال؟

هم قبل هم بعد . منم پرد می خورم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
لیلی جان شما چند انتقالی دردت زیاده ؟؟

عزیزم امروز 12 انتقالم بود.روزنهم درد تقریبا شدیدی داشتم به مدت 24 ساعت که همزمان با درد لکه بینی قهوه ای خیلی کم هم شروع شد.اون درد برطرف شده ولی دردای مبهم زیردلم و کناره کشاله رانم هر از گاهی دارم.لکه بینی هم بصورت خیلی کم ادامه داره هنوز

عزیزم من دو تا آمپولو با هم شب میزدم حدودا ده شب..... شیافم دو تا بود که ۸ صبح و شب میذاشتم...... ...

ممنون از جوابتون عزیزم.پس شما هم یه شیاف و آمپولها رو تقریبا نزدیک هم استفاده میکردین.فکر کردم که باید تقسیم بشن در طول روز

والا برا من ۱۲ و ۱۳ و ۱۶ پانکچر بوده..... به ترتیب ۱۷، ۱۷، ۱۹ هم انتقال داشتم..... یعنی غیر اینام ...

ممنونم ازت عزیزم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
عزیزم نگران نباش نهایتش ۴ دوره پریود میشی تا درمان همسرت کامل بشه....

ممنون از جوابت.بیشتر نگران اینم که هرماه 5روز زودتر میشم.علامت بدیه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....