2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
نه عزیزم برات زیاد نیست نگران نباش..... برا هر کسی طبق شرایطشه..... حالا مرکز اونا یه چیزی گفته دی ...

من هم بعد از لک بینی 2 آمپول و 2 شیاف دارم.میشه بگید شما هر چند ساعت یکبار کدوم رو استفاده میکردین؟من 2 تا آمپول صبح و یک شیاف شب داشتم که گفتن یک شیاف هم صبح اضافه کن ولی به نظر من با آمپول همزمان خیلی زیاد میشه تا شب که دوباره یک شیاف دارم

عزیز فقط یه دونه امپول داری؟ اگه همراهش یه شیاف داری، یه شیاف میتونی اضافه کنی یا یه امپول اگه دو ت ...

آره عزیزم فقط یه دونه امپول پروژسترون دارم یه آ اس آ دو تا استرادیول صبح و‌دو تا شب

واقعا نمی دونم الان چیکار کنم؟

اصلا نمی دونم در کل نشانه خوبی می تونه باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استراديول و شياف پروژسترون آسپرين هم بود كه بخاطر لكه بينى قطع كرد دكتر نمى دونم علائم چطورى بايد ب ...

من هم درد کنار کشاله ران و زیرشکمم رو همچنان دارم.یک شبانه روز درد شدید پریود و لک بینی خفیف قهوه ای داشتم که البته هنوز لک بینی خیلی کم ادامه داره.پناه بر خدا .ایشالا هممون مثبت بشیم

من هم درد کنار کشاله ران و زیرشکمم رو همچنان دارم.یک شبانه روز درد شدید پریود و لک بینی خفیف قهوه ای ...

من فقط یه کم لک قهوه ای دیدم به نظرتون لازمه یه امپول دیگه الان بزنم تا بیشتر نشده؟ 

روز یازدهم هستم

تورک آنا بیخشید من ۲ روز لاکسی ژل نخوردم و میوه و سبزی‌کم خوردم الان یبوست وحشتناک گرفتم ، ببخشید اولش سفته ،،، کارهایی که گفتینو انجام دادم ولی افاقه نکرد ،،، کار دیگه ای نیست انجام بدم این رفع بشه ؟؟ دارویی چیزی نمیشه خورد ؟ از یه طرف هم چفتم پایینه همش هم دارم میرم دسشویی ولی چیزی تغیبر نمیکنه ، از جفت پایین هم بخاطر فشاری که الان وارد میکنم نگرانم ،،، بنظرت میشه از اون داروهای گیاهی دینه خورد خیلی دارم اذیت میشم

تورک آنا بیخشید من ۲ روز لاکسی ژل نخوردم و میوه و سبزی‌کم خوردم الان یبوست وحشتناک گرفتم ، ببخشید او ...

عزیزم ببخشید من جواب مبدم انجیر بخور یا انجیز خشک بخیسون بخور

من اینسری با انجیر مانع یبوست شدم. چون مرکز بهم شربت نداد  مرکز قبلی شربت می داد

سلام دوستان من روز۱۱انتقالم هستم. الان رفتم سرویس بهداشتی یکم خونابه تقریبا قهوه ای بعد از دفع ادرا ...

من روز 12 انتقال هستم و از روز نهم لکه بینی قهوه ای دارم.2تا آمپول و یه شیاف داشتم .زنگ زدم بیمارستان گفتن که یک شیاف هم اضافه کن.انشاالله که خیر باشه

من روز 12 انتقال هستم و از روز نهم لکه بینی قهوه ای دارم.2تا آمپول و یه شیاف داشتم .زنگ زدم بیمارستا ...

ممنون عزیزم. برا من فقط روزی یه امپول گفتن. فتن اگه لک یا خونریزی داشتی دوتا امپول با یه سرنگ بزن اما من نزدیک پنج ساعت پیش امپول امروزم رو زدم. نمیدونم الان یه امپول دیگه بزنم یا نه؟

سلام خانوما امیدوارم همگی خوبِ خوب باشین.

یه سوال دارم شاید اینجا خیلی مناسب نباشه ولی چاره ای نداشتم.خیلی نگرانم 

من الان دارم یکروز درمیون نصف لوو میخورم برا تییروییدم که انشاالله مرداد برم دارو بگیرم برا شهریور میکرو بشم.

ولی ماه قبل و این ماه پریودم 5روز زودتر اومد.کلا تاریخ بندیم خورده بهم با توجه به اینکه شوهرم باید 3ماه دارو بخوره.خیلی نگران این جلو افتادنا هستم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

یه سوال دیگه ببخشید معمولا تخمک کشی.و کاشت چه روزهایی از دوره پریود انجام میشه؟

میدونم براهرکسی فرق داره ولی معمولا چه روزاییه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
من فقط یه کم لک قهوه ای دیدم به نظرتون لازمه یه امپول دیگه الان بزنم تا بیشتر نشده؟  روز یازده ...

به نظر من یک مقدار صبر کنید شاید ادامه نداشته باشه اگه ادامه دار بود آمپول بزنید.باز هم دوستای دیگه که واردتر هستن میان و نظر میدن.انشاالله که لک لانه گزینی هست

به نظر من یک مقدار صبر کنید شاید ادامه نداشته باشه اگه ادامه دار بود آمپول بزنید.باز هم دوستای دیگه ...

قربونت برم ممنون. خودم هم نظرم همینه برای همین از اون موقع تا الان روی کمر خوابیدم. گفتم اگه دوباره دیدم برنم چون به نظرم امپول ظهرم الان دیگه باید خوب تاثیر بذاره. میترسم اضافه کنم و دیگه مجبور باشم تا اخرش دو برابر امپول بزنم

آره عزيزم قداميه ، راستي من پريناتالمو اجباراً كرد دو روز در هفته چون تا همينجا خيلي وزن اضافه كردم ...

پرپر جون خوبی عزیزم شما الان چند هفته هستی ؟؟ منم بخاطر وزن خودم که بالا میرفت کلا گفت مولتی نیاز نیست بخورم تا این سه هفته اخیر کلا ۵۰۰ گرم اصافه کرده بودم کم اشتها شدم گفت هفته ای سه تا بخورم نگران نباش ما که خودمون وزنمون طبیعی بالا میره با خوراکی هایی که جیخوریم به نی نی ویتامین میرسه . روعن بایو اویل هم شنیدم خیلی خوبه من زن داداشم بعد سزارین میزد خط بخیش محو شده 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉