2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
عزیزم فکر نکنم برا شیاف واژینال باشه چون من موقع خونریزی همه شیافام واژینال بودن..... شاید یه آمپول ...

انا جون خونريزيت برای چی بود؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

سلام لطفا این آزمایش برام تفسیر کنید برا یکی از دوستامه.میشه فهمید دوقلو یا نه.میکرو.کرده بودن تازگی

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برا همین خط اخر که نوشتین گفتم دیگه اگه خودشون شانس خارج رحمی رو زیاد دیدن بهتر بود اونم خارج میک ...

انقدر بود که گفت بیا ای وی اف 

واقعا موندم من الکی این بلا سرم اومد

واقعا چرا باید اینجور میشد

خیلی سخته شما هم لوله رو برداشتن من که نمیتونم تحمل کنم

نه برنداشتن

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آنا جون بنظرت اگه ایندفعه توو سونو طول سرویکس قرقی نکرده باشه یا کم شده باشه ، میخام بهش اصرار کنم ب ...

عزیزم من خیلی از فلسفه سرکلاژ اطلاع ندارم اما به نظرم اگه صلاح باشه دکترت انجام میده.....

من جات باشم ریسک نمیکنم با کس دیگه.....

به هر حال دکترت به شرایطت اشراف داره.....

یا خودشو قانع کن با بگو قانعت کنه.....

ضمنا مگه هر زمانی میشه سرکلاژ کرد؟

من خیلی اطلاعات ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان كممممممممك من اواخر ارديبهشت پانكچر كردم يك هفته بعد پريود شدم كه تعجب كردم كه ٢١روزه بود چو ...

نه بابا از این تاخیرا خیلیامون داشتیم.....

نگران نباش.....

به هر حال هورمونا به هم ریختن تا خودشونو پیدا کنن زمان میبره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون خونريزيت برای چی بود؟

من هماتوم داشتم.....

سلام لطفا این آزمایش برام تفسیر کنید برا یکی از دوستامه.میشه فهمید دوقلو یا نه.میکرو.کرده بودن تازگی

عزیزم مبارکش باشه.....

بتای روز چند انتقالشه؟

آنا جون اگه اشتباه نکنم بتا روز چهاردهم باید باشه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
آنا جون اگه اشتباه نکنم بتا روز چهاردهم باید باشه

ای بابا مثل اینکه بتای دوستتون بوده😅😅 ان شالله بزودی بتای خودتون❤

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷