2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

سلام 

يه سؤال دارم ، كل آزمايشهاي تكميلي رو  دكتر متخصص زنان بنويسه يا دكتر نازايي، تو بيمه فرق نميكنه؟ منظورم اينه هر جفتشون رو بيمه قبول ميكنه؟ فرقي نداره؟ ميخوام بدم دكتر متخصص زنان بنويسه

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.
سلام  يه سؤال دارم ، كل آزمايشهاي تكميلي رو  دكتر متخصص زنان بنويسه يا دكتر نازايي، تو بي ...

عزیزم بله هر دو میشه......

بده یه دکتر زنان معمولی بنویسه راحتتره..

احتمالا راحتتر بنویسه و نه نیاره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب شاید فعلا از هماتوم نباشه..... میتونه از کم شدن پروژسترون باشه..... به هر حال مورد مشابه ...

به هر حال ممنونم

لطفا برام دعا كنين

يكشنبه موعد آز هم هست

البته من ميخوام شنبه برم

❤️❤️❤️

به هر حال ممنونم لطفا برام دعا كنين يكشنبه موعد آز هم هست البته من ميخوام شنبه برم ❤️❤️❤️

ایشالله بهترینا منتظرته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به هر حال ممنونم لطفا برام دعا كنين يكشنبه موعد آز هم هست البته من ميخوام شنبه برم ❤️❤️❤️

انشاالله که خیره و به زودی دلت شاد میشه عزیزم.

من هم یکشنبه آز دارم پس انتقالمون تو یه روز بوده

سلام . امروز رفتم دکتر یه عالمه امپول داد بعلاوه سوپر فکت ... اینها رو باهم بزنم یا جدا جدا ؟ سوپر فکت و گونادورپین و  hcg.... همه رو یه ساعت بزنم؟

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
آهان یادم اومد البته به جزء ژن غلطت؟ اونا چی؟ جواب اونام اومدن؟

اسم فاکتورش چیه ژن غلظت خون گلم؟من همه جوابای ایمنی و انعقای به دکتر نشون دادم فقط این apcrگفت پایینه 

می خوام به دکتر بگم چسب جنین می خوام به نظرت بگم؟داروهام امروز می خرم بهت می گم چیا داده بهم 

داروهای میکروم نوشت گفت زودتر بخر بزار یخچال ک کمیاب نشه اخع اون سری گونال نمی دادن حتی داروخونه 13ابان بع زور دادن بهم 

سلام . امروز رفتم دکتر یه عالمه امپول داد بعلاوه سوپر فکت ... اینها رو باهم بزنم یا جدا جدا ؟ سوپر ف ...

عزیزم شوخی نکن یعنی دستور تزریق نداده؟

سوپرفکت رو صبحها ۸ تا ۱۰ بزن.....

اون یکی یادم رفت چی بود آمپول تحریک تخمدانتو ۴ تا ۶ عصر بزن.....

هاش سی جی رو فعلا نمیزنی به وقتش ۳۶ ساعت قبل پانکچرت میزنی.....

اسم فاکتورش چیه ژن غلظت خون گلم؟من همه جوابای ایمنی و انعقای به دکتر نشون دادم فقط این apcrگفت پایین ...

عزیزم همون mthfr و pai1

عزیزم شوخی نکن یعنی دستور تزریق نداده؟ سوپرفکت رو صبحها ۸ تا ۱۰ بزن..... اون یکی یادم رفت چی بود آ ...

دستور داده گفته بزن ساعتش رو نگفته ... سوپر فکت رو الان دوهفته است ۶ عصر میزنم ... اون دوتا هم تحریک تخمدانه ...اشتباه گفتم گفت تا ۴شنبه بزن بعد بیا سونو ...  نمیدونم اگر اون دوتا رو با سوپر فکت یه زمان بزنم ایراد داره ؟! 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
به من دکتر ژل استرادیول و قرص سینالدفیل واژینال داد من سه روز آخر هر روز لوبیاسبز خوردم از 6 به 7.9 ...

ممنونم عزیزم

ژل استرادیول روی بازو چجوری روش مصرفش ؟دکترم گفته روی بازو الان خریدم نمیدونم چقد پماد بزارن و کدوم قسمت بازو؟