2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
آنا جون ديروز زنگ زدم مركز گفت اسپرين رو قطع كن و شياف سه تا استفاده كن امروز قطع شده بود استراحت ...

عزیزم منم موقع دفع لخته معمولا درد داشتم.....

ایشالله خیره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کمر درد رو من هم دارم از بس استراحت می کنیم. دل درد رو هم که هر روز دارم اما یه موقع هایی هست یه موق ...

بله من خيلي استراحت ميكنم

ولي يه مقدار كه تو خونه راه ميرم و يا مي ايستم زود كمرم خسته ميشه 

من دوتا شياف سيكلوژست و يك آمپول ٥٠ميل پروژسترون استفاده ميكنم

ولي هنوز لكه بيني ها قطع نشده🤷🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم الغدیر من ساعت ۲ ظهر رفتم حتما هم ناهار بخور و آبمیوه با خودت ببر برای من سه تا بود و تا ساعت ...

عزیزم هزینشو چند گفتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ببخشید من امروز از صبح زیر شکمم درد میکنه ،، نمیدونم چیه ، شبیه درد پریودی هستش ،،، هی میره ...

عزیزم اگه سوزش داری شاید عفونته؟

با دکتر مشورت کن.....

انا جون فک کنم ریز بوده بد دیدین 15.8 هست هموگلوبینشون که رنجش هم تا 18 هست

همون اشتباه تو ذهنم مونده یه ۱۶ی تو ذهنم بود احتمالا اون لحظه گفتم نزدیکه ۱۶ هست بعد یه جور دیگه یادم اومده.....

تقریبا دو واحد با ماکزیمم فاصله داره ولی چون مال همسرسه نمیدونم بالا محسوب میشه یا نه برا من تقریبا دو تا زیر رنج رو بالا میدونست دکترم......

آنا جون من یه کم نگران شدم ،،، ببخشید ، من پیامهارو نیکه تیکه میفرستم ، یه چیزی یادم میاد مینپیسم از ...

عزیزم نگران نباش اما اگه آروم نمیشی چک کن.....

یا از طریق دکتر یا سونو.....

سلام خانما من امروز روز هفت انتقالم  چند روزیه یه ذره خارش دارم ولی ترشح ندارم میخواستم ببینم ...

عزیزم طبق تجویز دکتر بله منم داشتم پماد بعد انتقالو.....

آنا جون دکتر چی باید رفت واسه کبد چرب بگم همسرم بره شاید اونم داشته باشه تحرک تندش صفر درست بشه؟میشه ...

عزیزم فکر کنم متخصص داخلی بره خوبه.....

عزیزم مورفولوژی اسپرم یعنی شکل اسپرم.....

هر چه غیر نرمال باشه مورفولوژی درصدش پایینتر میاد.....

عزیزم خوب هر چه بالاتر باشه درصد نرمال بهتره.....

اما خوب خیلیا با یک درصدم جواب گرفتن.....

می گم من که مشکل انعقای دارم یعنی ژن غلظت خونم بالاست؟

عزیزم بستگی داره رو چه حسابی میگی مشکل انعقادی داری.....

کسی که ژن غلظت رو داده یعنی یه جهشی تو این زمینه داره.....

بچه ها در مورد آزو اسپرمي چیزی نمیدونم کسی که این مشکل داره  میتونه با میکرو بچه دار بشه؟

بله عزیزم اگه تو بافت بیضه اسپرم داشته باشه میتونه.....

لاله جون ۳تا اب مقطر با یک پودر و یک سومش رو بزنم منم یه بار ۵ روز بخاطر همین تو بیمارستان بستری شد ...

چی بگم لاله جون

داغونم

امروز بالای ۱۰ساعت گریه کردم 

۳تا اب مقطر داد تا یکم‌تخمک هام ازادنشه و اب اوردنش کم بشه

امروزم رفتم سونو هنوز نکشیده دارن کیست میشن

از بس گریه کردم داغون شدم

آنا جون با دفتر چه تامین شد ۱۲۰هزار تومن ...همین حدودا

چه قدر زیاد؟

مال من میشه ۳۰ کل سرمها....

چقدر هزینه ها بالا رفتن.....

پس آبان چند میگیره؟

اگه اس نباشه یعنی اسپرمي نداره و هیچی .؟

بله درسته 

اما وقتي در بافت بيضه اسپرم باشه ميشه 

خوب يه نمونه ش من شوهرم آزو هستش 

و من مادر شدم الحمدالله

و اگر خدا بخواد براي بار دوم هم مادر ميشم😍