🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
تجربیات مامان فائزه :
☀️☀️☀️بارداری طبیعی ☀️☀️☀️
👈سن زن: ۲۴
👈مشکل زن: هر مشکلی داشتم، عفونت، زخم دهانه رحم، تنبلی تخمدان، پلی کیستیک و ...
👈مشکل مرد: واریکوسل شدید که با زالو درمانی کاملا از بین رفت
👈سابقه قبلی درمان: درمان های دارویی، ۲ بار ای یو آی ناموفق، ۱ بار آی وی اف ناموفق
👈مدت ناباروری: ۴ سال
👈 توضیحات لازم:
دوستان عزیزم من بعد از منفی شدن آی وی افم، ماه بعدش لاپاراسکوپی کردم و بلافاصله حامله شدم.
بعد از لاپاراسکوپی ۲ ماه پریود نشدم، هر چقدر بی بی چک میزدم منفی میشد تا اینکه کلا قطع امید کردم ، کلی سنگین جا به جا کردم، پله های دانشگاه رو بالا پایین کردم، چون شاغل بودم کلی گرسنگی کشیدم، موقع خوردن هم هله هوله میخوردم، چیپس و پفک و کیک و کلوچه .... خودسر قرص ژلوفن اینا میخوردم و مطمئن بودم که حامله نیستم تا اینکه تعریف از خود نباشه 😎😅 یه روز به صورت اتفاقی تو آینه به خودم نگاه کردم و احساس کردم خیلی خوشگل شدم! گفتم بذار یه بی بی چک بزنم اشکال نداره من که عادت کردم منفی بشه اینم روش، زدم و مثبت بود!😍
بلافاصله رفتم آزمایش، بتام بالای ۱۰۰۰ بود!
من به خاطر عقب زدن پریودم خیلی ناراحت بودم، فک میکردم بجای اینکه درمان بشم بدتر شدم و مشکل تازه ای پیدا شده که پریود نمیشم، همش خدا خدا میکردم زودتر پریود شم و شروع کنم دوره ی درمان جدید رو ، که خدا برام معجزه کرد😍
من با سن کمم ۴ تا جنین آماده رو انتقال دادن برام ولی حامله نشدم، کی باورش میشد ۱ ماه بعدش طبیعی حامله شم؟! خدا رو شکر میکنم بنظرم هیچوقت نباید از رحمت خدا ناامید شد
@mamanayemovafagh
ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات:
@rz_dy