2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان فائزه :

☀️☀️☀️بارداری طبیعی ☀️☀️☀️

👈سن زن: ۲۴

👈مشکل زن: هر مشکلی داشتم، عفونت، زخم دهانه رحم، تنبلی تخمدان، پلی کیستیک و ...

👈مشکل مرد: واریکوسل شدید که با زالو درمانی کاملا از بین رفت

👈سابقه قبلی درمان: درمان های دارویی، ۲ بار ای یو آی ناموفق، ۱ بار آی وی اف ناموفق

👈مدت ناباروری: ۴ سال

👈 توضیحات لازم:

دوستان عزیزم من بعد از منفی شدن آی وی افم، ماه بعدش لاپاراسکوپی کردم و بلافاصله حامله شدم.

بعد از لاپاراسکوپی ۲ ماه پریود نشدم، هر چقدر بی بی چک میزدم منفی میشد تا اینکه کلا قطع امید کردم ، کلی سنگین جا به جا کردم، پله های دانشگاه رو بالا پایین کردم، چون شاغل بودم کلی گرسنگی کشیدم، موقع خوردن هم هله هوله میخوردم،  چیپس و پفک و کیک و کلوچه .... خودسر قرص ژلوفن اینا می‌خوردم و مطمئن بودم که حامله نیستم تا اینکه تعریف از خود نباشه 😎😅 یه روز به صورت اتفاقی تو آینه به خودم نگاه کردم و احساس کردم خیلی خوشگل شدم! گفتم بذار یه بی بی چک بزنم اشکال نداره من که عادت کردم منفی بشه اینم روش، زدم و مثبت بود!😍

بلافاصله رفتم آزمایش، بتام بالای ۱۰۰۰ بود!

من به خاطر عقب زدن پریودم خیلی ناراحت بودم، فک میکردم بجای اینکه درمان بشم بدتر شدم و مشکل تازه ای پیدا شده که پریود نمیشم، همش خدا خدا میکردم زودتر پریود شم و شروع کنم دوره ی درمان جدید رو ، که خدا برام معجزه کرد😍

من با سن کمم ۴ تا جنین آماده رو انتقال دادن برام ولی حامله نشدم، کی باورش میشد ۱ ماه بعدش طبیعی حامله شم؟! خدا رو شکر میکنم بنظرم هیچوقت نباید از رحمت خدا ناامید شد

@mamanayemovafagh

ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات:

@rz_dy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله همینطوره...مستند بی بیسی بود و معتبر بود و حتی گروه آزمایش و کنترل داشتن و نتیجه این بود که باید ...

اتریسا جون منم فکر میکردم چون سال هاست سرما نخوردم و انفولانزا نگرفتم حتما مشکل ایمنی رو دارم
من تقریبا 20 ساله سرما نخوردم انفولانزا هم نگرفتم
حتی علی هم وقتی انفولانزا داره کنارش میخوابم تا حالا نشده بهم سرایت کنه !!
مشکل الرژی هم دارم که خودش ایمنیه

اما تمام سی دی هام نرمال بودن
برای همین خودم قبول کردم که سیستم ایمنی ربطی به سرما خوردن نداره
چون اگر داشت من دیگه سر گل همه تون بودم :))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خوب به نظر میاد ( با۱۶ و خورده ای) بالا باشه هموگلوبینش..... اما خوب شاید برا آقایون فرق کنه.... چ ...

انا جون فک کنم ریز بوده بد دیدین
15.8 هست هموگلوبینشون که رنجش هم تا 18 هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
حالا ان شاءالله الان بريم باز انجام ميده آزمايشات رو  اتفاقا زياد آب ميخوره بازم بهش ميگم  ...

عزیزم خون دادن هم خیلی برای همسرتون خوبه غلظت خونش رو کم میکنه 

سلام ،دوستانی که تستpgsرو جنیناتون انجام شده میشه یه توضیحاتی در مورد روال انجام این تست بدین ...خیلی به کمکتون احتیاج دارم ممنون میشم اگه کمکم کنید

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم

آنا جون من یه کم نگران شدم ،،، ببخشید ، من پیامهارو نیکه تیکه میفرستم ، یه چیزی یادم میاد مینپیسم از روی اون چند دقیقه میگذره یه چیز دیگه یادم میاد ، دیگه نمیشه پست قبلیو ویرایش کرد ،،

بنظرت ربطی به جفت پایین من داره ؟ ا این جند روز کهدنشستم بنظرت جفتم پایینتر اومده ؟ این درد چی میتونه باشه یعنی ؟ لکه بینی یا خونریزی ند ارم ولی درد شکم و درد کمر دارم ،،، طول سرویکس هم که هفته ۱۲ ، حدود ۳۱ بود ،، یه حوری میسوزه احساس میکنم ، میزنه به طرف تخمدانهام یا طرفین ،،، دقیق نمیتونم دردشو توصیف کنم ،،راستش یه کم میترسم که خدا نکرده علیم سقط باشه

سلام لاله جان منم نمی‌دونم چرا اینا رو دادن حالا فردا می‌خوام برم سونو بهشون میگم دارو قویتری بدن&nb ...

اول فردا رفتی دقیق بپرس چند تا تخمک داری و چه سایزی
ممکنه تغییر دارو الان فایده نداشته باشه

ببخشید عزیزم شما میگی چه آمپولی باید میدادم من زیاد سر در نمیارم اسماشونو میگی که بهشون بگم

در وحله اول که سینال نباید میداد چون ایرانیه و خیلی اثر نداره اونم وقتی بیمار عدد ذخیره کم داره
منوپیور خوبه اما از اول باید میدادن و در کنارش هم گونال یا داروهای مشابه دو سه تا باید میدادن

واااای چه بد مه غیر قابل پیش بینیه

عزیزم دقیقا غیر قابل پیش بینیه !!
کلا هر سیکل میکرو فقط 35 درصد شانس موفقیت وجود داره تازه اونم در بهترین شرایط

سلام دوستان ...منم میکرو کردم خدلروشکر آزم مثبت شده ١٠تیر باید برم سونو برام دعا کنید قلب نی نیم 😍 ...

عزیزم مبارکه
به سلامتی
ان شاء ا... قلبش هم میبینی

میشه لیست پروتیین بهم بدی مثلا چه چیزایی خوبه 

شامل لبنیات و مرغ و گوشت و ماهیچه و ماهی و .... میشه
بستنی هم عالیه که نمیتونی فعلا به خاطر شرایط قند بخوری

منم يكدفعه از دكترم در اين مورد پرسيدم اتفاقا! چون تي پي اوم بالا بود گفتم اين مكملا روش نوش ...

دذقیقا نظر پزشک من هم همین بود که تاثیری نداره برای بدتر شدن اوضاع
حتی همیشه بهم مکمل میداد
پس احتمالا چیزی که تو برنامه منظور نظرشون بوده بالانس شدن بوده