2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
اگه تهرانی برو بیمارستان الغدیر با بیمه هم تزریق میکنن..... قیمتش مناسب میشه.....

مرسی عزیزم...  

تهران که نیستم ولی یکاری باید بکنم دیگه...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بهار جون ببخشید زیاد سوال میپرسم من امروز سونو شدم ۸ پری ضخامت رحم ۵ بود سه خطه بنظرت کم نیست برای ...

به من دکتر ژل استرادیول و قرص سینالدفیل واژینال داد من سه روز آخر هر روز لوبیاسبز خوردم از 6 به 7.9 رسیده بود 

خدایا شکرت😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهار جون ببخشید زیاد سوال میپرسم من امروز سونو شدم ۸ پری ضخامت رحم ۵ بود سه خطه بنظرت کم نیست برای ...

عزيزم خوراك سبزيجات درست كن با لوبياسبز و باميه و هويج... چند روز بخور، واسه من كه خيلي تاثير داشت!

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
مرسی عزیزم...     تهران که نیستم ولی یکاری باید بکنم دیگه...

عزیزم اگه شرایطت بهتر شده و میتونی سوار مترو بشی از کرج سوار بشی صادقیه پیاده میشی و بعدشم مستقیم ایستگاه علم و صنعت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگه شرایطت بهتر شده و میتونی سوار مترو بشی از کرج سوار بشی صادقیه پیاده میشی و بعدشم مستقیم ای ...

قربونت عزیزم....

نه ،با ماشین باید برم....  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم اگه شرایطت بهتر شده و میتونی سوار مترو بشی از کرج سوار بشی صادقیه پیاده میشی و بعدشم مستقیم ای ...

راستش امروز ظهر زنگ زده بودم به الغدیر،ولی مطمئن نبودم،گفتم شاید اشتباه میگن که انجام میدن، شما که گفتی مطمئن شدم و دوباره زنگ زدم که ببینم نوبتیه،گفت نه ،صبح زود اینجا باش...

خیلی خیلی ممنون آنا جون...

التماس دعا.....

آنا جون ديروز زنگ زدم مركز گفت اسپرين رو قطع كن و شياف سه تا استفاده كن

امروز قطع شده بود

استراحت زياد داشتم سره ظهر دل درد و كمر درد پريودى شديد گرفتم بعد إز يه ساعت خوب شد

ساعت شش كه رفتم دستشويى روى نوارم چيزى نبود اما آخر سر دوتا لخته نازك قهوه اى هر كدوم اندازه يه بند انگشت بيرون ريخت

فكر كنم اينا به دل درد  ظهر مربوط بشن

اينا طبيعى هستن؟!؟!

كسى بوده شرايط منو داشته و حامله شده باشه؟!؟

راستش امروز ظهر زنگ زده بودم به الغدیر،ولی مطمئن نبودم،گفتم شاید اشتباه میگن که انجام میدن، شما که گ ...

عزیزم الغدیر من ساعت ۲ ظهر رفتم حتما هم ناهار بخور و آبمیوه با خودت ببر برای من سه تا بود و تا ساعت ۷ طول کشید حتما با خودت همراه داشته باش برای من با دفتر چه تامین تقریبا ۱۲۰،۳۰تومن شد

بببین عزیزم من از هفته دوم سیکل استرادیولم ۴ تا و اکویین ۳تا داشتم و تزریق رحمی دو روز قبل از انتقال ک فکر کنم اندومتر ب  ۱۰.۵ رسیده بود

عزیزم الغدیر من ساعت ۲ ظهر رفتم حتما هم ناهار بخور و آبمیوه با خودت ببر برای من سه تا بود و تا ساعت ...

مرسی بهار جونم... به من گفت صبح زود اینجا باش، نمیدونم...

برای منم سه تا هست...

ممنون از محبت و راهنماییت مهربون....

فدات شم اونجا بهت ناهار میدن اگرهم ندادن حتما نهار بخور حتی شده روی تخت

قربونت   

عزیزم باشه از دوستم کامل میپرسم بهت خبرش رو میدم ماشالله اطلاعاتت خیلی بالا شما رشتتون چی هست؟

مربوط به ساخت و سنتز دارو میشه رشته ام برای همین در مورد داروها تا حدی میدونم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

آنا جون ببخشید من امروز از صبح زیر شکمم درد میکنه ،، نمیدونم چیه ، شبیه درد پریودی هستش ،،، هی میره میاد ،،، بنظرت عادیه ؟ من ۴ روز مهمون داشتم و اکثر مواقع نشسته بودم این ۴ روزو ، از امروز باز استراحتم زیاد شده ،،، ۳ تا ایزوپین و ۱ منیزیم ۲۵۰ هم روزی دارم ،، یه کم نگران شدم ،،، عادیه این دردها ؟ یه کم حس سوزش هم دارم همراه با درد ،،، ولی بیشتر شبیه درد پریودیه ،، بنظرت چیکار کنم ؟ نمیدونم تلقینه یا نیست ،، ورس فک میکنم الان نسبت به صبح دردش بیشتر شده