2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
منم واسه همين پرسيدم ديگه، چون زده با تكرار آزمايش جوابش اوكي ميشه و معمولا مواردي كه نرمال نيست اين ...

عزیزم زده کانفرم شده یعنی تایید شده....

نزده اوکی میشه.....

بعضی موارد حساس رو اینطوری تکرار میکنن که مطمئن بشن خطا نداشته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم زده کانفرم شده یعنی تایید شده.... نزده اوکی میشه..... بعضی موارد حساس رو اینطوری تکرار میکنن ...

ااااا من فكر ميكردم اين كه ميزنه يعني بايد دوباره آزمايش تكرار شه تا جواب قطعي بشه😂😂😂 ممنون عزيزم لطف كردي... پس خيالم راحت شد ايمني و انعقادي مشكل خاصي نيست... البته آنتي تي پي او هموز بالاست ولي نسبت به قبل خيلي اومده پايين از ٥٣٠ اومده رو ٦٠

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه چاقن ورزش و لاغر کردن برا درمان کبد چربشون خوبه برادر من کبد چرب گرید ۲ داره دکتر گفته باید لاغ ...

برا ورزش تنبليش مياد حالا ديروز رفته دوچرخه گرفته ك دوچرخه سواري كنه 

چاق نيستا فقط شكم داره 

خدا كنه همين دوچرخه سواريش رو انجام بده بازم از هيچي بهتره 

ماشاءالله خوش خوراك هم هستش 😬

ببین دیگه دو ماه اخر بیشتر رو پروتئین باید زوم کنی برای وزن گیری بچه کربوهیدرات بیشتر پف و چاقی میا ...

میشه لیست پروتیین بهم بدی مثلا چه چیزایی خوبه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستان ...منم میکرو کردم خدلروشکر آزم مثبت شده ١٠تیر باید برم سونو برام دعا کنید قلب نی نیم 😍 ...

دوست عزيز بهت تبريك ميگم 

خدارو هزار مرتبه شكر ك لطفش شامل حالتون شد 

خدا ان شاءالله برات نگه ش داره و ب سلامتي بغلش كني 

التماس دعا 💖

دوستان یه سوال مهم...

کسی میدونه سرم آی وی ای جی رو کدوم بیمارستان میشه تزریق کرد، از صبح هر جا زنگ زدم میگن چون تحت نظر خودمون نیستی انجام نمیدیم...

لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه....ممنون

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم لوله ی هیدرو رو که حتما و 100 درصد میبندن کامل حتی اگه برش ندارن حتما برش نداشته اما کاملا بس ...

مال منو برنداشتن دو سال پیش اما دکتر تو سونو خواست ببینه مایع بیرون نیاد یا نه؟ که گفت بیرون نمیاد .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
برا ورزش تنبليش مياد حالا ديروز رفته دوچرخه گرفته ك دوچرخه سواري كنه  چاق نيستا فقط شكم د ...

دوچرخه سواری برای بیضه خیلی هم خوب نیست 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
🤗 خواهش میکنم عزیزم

بهار جون ببخشید زیاد سوال میپرسم

من امروز سونو شدم ۸ پری ضخامت رحم ۵ بود سه خطه بنظرت کم نیست برای روز ۸ پری؟قرص استرادیول و اکویین دارم انتقالم هفتم تیر میشه یعنی ۱۶ پریودی

بهار جون من هم یکی از لوله هام دچار هیدروساپنکس بود که بعد از لاپارا دکتر آصف جاه گفت متورم شده بود ...

ببین اگه هم تاثیر داشته باشه برداشتنش به صلاحه . مایع عفونی که بدتر مشکل ایجاد میکنه 

براي من از لكه بيني گذشته فكر كنم چون مثل يه پريود ادامه دار شده ولي به شدت پريود نيست كمرمم كه گه ...

کمر درد رو من هم دارم از بس استراحت می کنیم. دل درد رو هم که هر روز دارم اما یه موقع هایی هست یه موقعهایی هم نیست.احتمال داره بخاطر هورمونهایی ک مصرف می کنیم باشه.لطفا خوب استراحت کن. شیاف یا امپولت رو بیشتر کردی دیگه؟

دوستان یه سوال مهم... کسی میدونه سرم آی وی ای جی رو کدوم بیمارستان میشه تزریق کرد، از صبح هر جا زنگ ...

اگه تهرانی برو بیمارستان الغدیر با بیمه هم تزریق میکنن.....

قیمتش مناسب میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم زده کانفرم شده یعنی تایید شده.... نزده اوکی میشه..... بعضی موارد حساس رو اینطوری تکرار میکنن ...

من پریودم خمیشه منظم و ۲۸ روزه بودش . امروز ۳۳ روزه پریود هستم و هنوز عادت نشدم یعنی ب خاطر چیه این پنج روز ک تاخیر ک نشدم البته این ماه لاغر شدم و متفورمینم خوردم . الانم تست زدم ک منفی بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوچرخه سواری برای بیضه خیلی هم خوب نیست 

منم میخواستم اینو بگم بر اساس حدسیاتم اما چون مطمین نبودم نگفتم.....

چیز جالبی گفته تو اون برنامه هر وقت رفتم پیش دکترم ازش میپرسم برام جالب شد اما یادمه از دکترم پرسی ...

منم يكدفعه از دكترم در اين مورد پرسيدم اتفاقا! چون تي پي اوم بالا بود گفتم اين مكملا روش نوشته تقويت سيستم ايمني باعث بدتر شدنش نميشه؟ گفت كه نه اصلا اتفاقا پايين ميارتش بعد از مدتي!  چون اين مشكلات در اثر اختلال در سيستم ايمني به وجود مياد نه بالا بودن سيستم ايمني... يعني خودايمني به معناي زياد بودن سيستم ايمني نيست به معناي مختل شدنش هست كه خودي رو از غير خودي تشخيص نميده و ناآروم شده... اين مكملها روند كاريشو بهبود ميبخشه ،مثلا كيوتن و ويتامين ب١ رو گفت واسه آروم كردن سيستم ايمني خوبه كه به من داده ، الان چند ماهه دارم ميخورم بهتر شده واقعا!!!

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند!