2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
عزیزم خوب میتونه به ایمنی بدنتم مرتبط باشه..... حتما پیگیری کن.....

عه من فکر کردم دادن ازهای ایمنی رو
اگه ندادن که حتما لازمه بدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتریسا جون اگه مطمئنی بر پایه ی پروژسترون هست، یعنی دوز استرادیولش بسیار کمه اندو با استرادیول تغذیه ...

بله عزیزم لاله جون استروژن نداره.....

حتی یادمه من از دکتر زنانم پرسیدم با وجود ویزان میشه باردار شد گفت شانست کمه اما غیر ممکن نیست، چون ضخامتم پایین میاد و ریسک سقطم هست.....

حتی تو دوره شیردهی هم گفتن میتونم بخورم.....

فکر کنم قرصهای شیردهیم بر پایه پروژسترونن فقط.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون بعد خراش میکروت مثبت شد؟

بله عزیزم.....

سه ماه بعد لاپراهیسترو و خراش با انتقال فرش مامان شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آها بله گفتم شايد هر دومون نيازه  خودم همه آزمايشات رو انجام بدم شوهرم فقط انعقادي درسته ؟

انعقادی به قول انا جون برای سلامت خودشونانجام بشه بد نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چیز جالبی گفته تو اون برنامه هر وقت رفتم پیش دکترم ازش میپرسم برام جالب شد اما یادمه از دکترم پرسی ...

بله همینطوره...مستند بی بیسی بود و معتبر بود و حتی گروه آزمایش و کنترل داشتن و نتیجه این بود که باید با احتیاط مصرف بشه..حالا دیگه نمیدونم خودم حس میکنم از وقتی مکمل مصرف میکنم مخصوصا چند سال اخیر دیگه سرما نمیخورم..قبلا دیگه سالی یکی دوبار بود

البته بعقیده ایمونولوژ ارتباطی بین مشکلات ایمنی و عدم سرماخوردگی وجود نداره اما خب شواهد اینو نشون میده درباره من حداقل..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم نمیدونم چون همسر من انجام نداده..... اما فکر کنم برا همسرتو شاید باید هماتولوژ بنویسه..... ع ...

آنا جان نميدونم 

در كل ب تازگي اصلا هيچ آزمايشي نداده 

مهر ٩٦ ك همينجوري چكاپ كامل داد هيچ مشكلي نداشت جزء چرب بودن كبد 

ديگه نميدونم اين دو مورد ك اشاره كردين بوده يا ن 

الان ميتونم نگاه كنم اما اصطلاح آزمايشگاهيش رو نميدونم چيه

آنا جان نميدونم  در كل ب تازگي اصلا هيچ آزمايشي نداده  مهر ٩٦ ك همينجوري چكاپ كامل داد ه ...

احتمالا hgb یا همچین چیزی....

عزیزم برا کبد چربشم حتما جدی بگیره شرایط همسر من بعد درمان کبد چربش بهتر شد.....

هم مورفو و هم تحرک کلا صفر شده بود....

احتمالا hgb یا همچین چیزی.... عزیزم برا کبد چربشم حتما جدی بگیره شرایط همسر من بعد درمان کبد چربش ب ...

بله برا كبدش رعايت كرده و دارو استفاده كرده اما بعدش برا چكاپ نرفته 

اينم پيداش كردم 

الان عكسش رو ميفرستم ببين چطوره 

بله برا كبدش رعايت كرده و دارو استفاده كرده اما بعدش برا چكاپ نرفته  اينم پيداش كردم  ال ...

خوب به نظر میاد ( با۱۶ و خورده ای) بالا باشه هموگلوبینش.....

اما خوب شاید برا آقایون فرق کنه....

چون برا من که رنج نرمالش زیر ۱۶ هست الان که ۱۴ هست همچنان به نظر دکتر زنانم بالاست.....

به نظرم بد نیست یه بررسی بشن برا سلامتی خودش.....

میدونی که کسی که ژن غلظت خونو داشته باشه دور از جون ریسک سکتش بالاست پس دونستنش خوبه با رعایت یه سری چیزا میشه کنترل کرد.....

به نظرم به همسرت بگو لااقل آب زیاد بخوره.....

خوب به نظر میاد ( با۱۶ و خورده ای) بالا باشه هموگلوبینش..... اما خوب شاید برا آقایون فرق کنه.... چ ...

حالا ان شاءالله الان بريم باز انجام ميده آزمايشات رو 

اتفاقا زياد آب ميخوره بازم بهش ميگم 

بله خيلي خطرناكه  

خودش هميشه ميگه احساس ميكنم غلظت خونم بالاست موقعي ك آز ميده 😬

پس حجامت حتما ميگم انجام بده چون خوبه براش