2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سلام دوستان گلم امیدوارم خوب باشین همه گی من دیروز ویزیت شدم پیش دکتر. ط ر ا ز ی راجعبع مشکل انعق ...

عزیزم پس شکر خدا همه چی خوب بوده.....

ولی کاش تو این فرصت بری آنتی تی پی او رو هم مجدد بدی اگه عددش همون رنج قبل بود که هیچ اما اگه خیلی بالا بود بهش نشون بدی.....

هیسترو رو عزیزم معمولا خانوم دکتر همون ماه قبل انجام میده اما خوب من چون لاپرا قرار بود بشم دیگه دکتر خودشم گفت هیسترو خراشتم با همون انجام بده.....

برا همین فاصله زیاد سه سه ماه شد....

اما دکتر ط گفته بود که تا سه چهار ماه خراش با هیسترو اثرش میمونه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم  ،،،،،،،،چقدر تفاوت قیمت نیلو  وانتقال خون؟؟؟؟؟؟؟؟؟اطلاع داری

عزیز نیلو خصوصی و سازمان انتقال خون دولتی  البته برا من زیاد فرقی نمیکنه من دو بار از بیمه تکمیلی میگیرم هم از طریق بیمه تکمیلی همسرم هم بیمه تکمیلی خودم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بستگی به دکترت داره..... اگه تونست مشکل رو درست تحلیل کنه و دارو بده میشه بدون نظر ایمونولوژ ...

ان شاءالله ك مشكلي نباشه و اگر هست خودت دكترم بتونه رفع كنه چون تو شهر غريب خيلي سخته 

توكل ب خدا بريم جلو و اميدوارم هر چي ب خير و مصلحته برامون پيش بياد آمين 

آنا جا و لاله جان ممنون از راهنمايي هاتون حتما مراحلي رو ك رفتم رو اينجا باهاتون در ميون ميزارم .

عزیزم خوب میتونه به ایمنی بدنتم مرتبط باشه..... حتما پیگیری کن.....

آنا جون عزیزم من آزمایشات ایمنی رو دادم تنها اشکال در سی دی ۸ بود که ده واحد بالاتر بود

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
عزیزم مگه تلفن دکترو نداری؟ یا زنگ بزن یا از طریق تل گرام ازش بپرس...... من کلا با خودش سر و کار د ...

نه آنا جون شمارشون رو ندارم من...آهان پس اگه بشه مستقیم باهاشون درارتباط باشم که خیلی عالیه همون تل گرام پی ام میدم..

تو همین پست ممنون میشم سوالمو یه نگاه بندازید درباره تاثیر ویزان با وجود پریودی پرسیده بودم ازتون...یک دنیااا ممنونم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

دکتر گفت انتی تی پی او بالا هزار زیاد انگار  واس من 382  (این جدید تره )ک  رنج ازمایش گاه بیشتر از 20گفت خوبه چون دوتا ازمایش داشتم تو اون یکی هم عددش گفت خوب بود 89/16که رنج ازمایشگاه بیشتر از 34 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1782514/فقط-منتظر-های-نی-نی-بیاااان

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
ببخشید آنا جون  اسم کرم سینره ،دقیقا چی نوشته روش؟ منم نمیخام یعنی ندارم که زیاد هزینه کنم ، ب ...

عزیزم برا من اینه ولی دکتر یه مارک دیگه نوشته بود......

دکتر زنان منظورمه.....

مارک سانسون یا همچین چیزی نوشته بود......

نسخه رو پاره کردم فرستادم برا بیمه.....

قیمت ابن کرم من حدود ۴۷ هزار تومنه......

شکم بندم مارک اوپو گرفتم فکر کنم ۳۸ هزار شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

من اعتماد کردم بهشون انشالله که نتیجه بگیرم 

راستی انا جون سرم ای وی جی فقط واس کسایی که مشکل ایمنی دارن؟چقدرم هزینش بالا دونه ای یک میلیون دکتر هم می گ عوارض داره یکی هم بود انجام داد ک منفی شد اونجا

چسب جنین انجام دادی پیش دکتر؟تو مطب انجام میدن مثل اینکه اونم این خانم گرفته بود متاسفانه منفی شد 

چقدر میکرو  منفی میبینم تازه گی ها حالا ن این دکتر کلا منفی زیاد شده با اینک دکتر براش همه کار کرد جنین ها عالی منفی شد دیگ علم بیشتر از این پیشرفت نکرده چ کار کنن دکترا خدا خودش کمکمون کنه

خیلی ممنون بابت جواب عزیزم ،،  شما از چند ماهگی استفاده کردین ؟ یعنی از ماه ۵ شروع کنیم دیره ؟

والا دکتر من هفته 14 که رفتم گفت بگیر و استفاده کن
من یادم رفت اون موقع
الانم وارد ماه 5 شدم
این سری برم رشت میخرم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون عزیزم یه دنیا متشکر از راهنماییت🙏🏻لاله جون شما باردارید عزیزم به امید خدا؟

بله عزیزم به لطف خدا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون عزیزم  ،،،،،،،،چقدر تفاوت قیمت نیلو  وانتقال خون؟؟؟؟؟؟؟؟؟اطلاع داری

عزیزم والا دقیق یادم نیست مثلا سی دی مارکرا رو من تنها (ابن سینا) انجام داده بودم حدودای ۳۰۰ شده بود فکر کنم یکی از دوستان اخیرا انجام داده انتقال خود حدودای پنجاه گفت البته مطمئن نیستم.....

دقیقا!!!!!!

جالبه هم اینکه همو قبول ندارن، هم اینکه پشت هم در میان و خطاها رو قبول ندارن هر دو دودش میره تو چشم ما !!!!!

آنا جان برا شوهرم هم نميتونه بنويسه ؟ يعني براد دو تامون بايد متخصص زنان بنويسه ؟؟ ببخشيد ك خيلي س ...

عزیزم نمیدونم چون همسر من انجام نداده.....

اما فکر کنم برا همسرتو شاید باید هماتولوژ بنویسه.....

عزیزم تو آزهای روتینش فاکتورای خونش چطورن؟

هموگلوبین....

هماتوکریت....