2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048207 بازدید | 684647 پست
عزیزم دکتر به من گفته بود احتمال لک و پریودی هست و بعضیا دارنش اما من کلا نداشتم..... یعنی نگران نب ...

مرسی خانوم مهربون بابت پاسخ تون...آنا جان من پریود شدم و حتی کمتر از قبل هم نبود 

●پس تاثیری تو برطرف کردن کیست و یا خاموش نگه داشتن اندو نداشته؟؟گفتم حداقل یک ماه پریود نشم تا دوباره عود نکنه پس چه تاثیری داره فقط تخمک گذاری رو متوقف میکنه؟؟ منشی دکتر به نظرم خیلی اطلاعاتی ندارن تو این زمینه انگار..تماس گرفتم حتی نمیدونستن چیه؟؟گفتم یه جور قرص ال دی بر پایه پروژسترون گفتش پس اگه اینه بسته بعدی رو دوباره از روز 3 شروع کن..بعد یهویی گفتم فک کنم دکتر گفتن ممکنه پریود شی اما ادامه بده اما خب مطمئن نبودم اصلا یادم نیست دکتر چی گفته بودن ..اونوقت ناراحت شدن و گفتن پس چرا منو به اشتباه میندازی؟؟؟؟!!!!! 

●● شما اگه سوالی باشه مستقیم با دکتر صحبت میکنید یا به گفته های منشی اکتفا میکنید..خیلی ناراحت شدم از این برخورد با اینکه خیلی خانوم مهربونی هستن...غصه ام شده سوالی داشته باشم چکار کنم امیدوارم از دکتر بپرسن و سرخود جواب ندادن..

همین رفتارهاااا باعث میشه ما همیشه مزاحم شما بشیم و وقت تون رو بگیریم متاسفانه...ببخشید واقعااااا شرمنده ام همیشه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام دوستان گلم

امیدوارم خوب باشین همه گی

من دیروز ویزیت شدم پیش دکتر. ط ر ا ز ی

راجعبع مشکل انعقادی کلی دارو و امپول داد

راجعبه ایمنی سی دی ها همه اوک بودن

راجعبع انتی تی پی او گفت مهم نیست عددش بالا نبوده برات ک من گفتم خوب من نزدیک دوسال سرما نخوردم گفت ی دوزی ضعیفی دارو میدم بهت نگران نباش

ازمایش همسرم دید گفت حرکت تند نداره صفر کند بالا ک دی اف هم اوک ک واسه ما این مهمه (فکر کنم جز معجزه راه دیگه ای واسه طبیعی نیست)

من عکس رنگی و شرح حال لاپرا و هیسترومم بهشون نشون دادم که گفتن ی لولت باز اون یکی مایع تو عکس گیر کرده بوده توش 

گفتم دکتر من خیلی بعد عمل سرفه کردم گفت دلیل منفی شدن می تونه باشه هم یبس شدن هم سرفه چون من سرفه هام خیلی خیلی شدید بود از روز تخمک کشی تا روز اخر انتقالم داشتم جوری بود ک بالا می اوردم گفتم باز به سرفه نیوفتم گفت چیزی ک معلوم نیست اتفاق بیوفته نگرانش نباش😊

گفتم دکتر اون ی جنین انتقال میدین؟گفت این همه دارو دوماه داری استفاده می کنی اگ جنینت از فریز در نیاد اگ منفی بشی چی؟گفت خودتم نباید بخوای من این کار کنم گفت جنینت بیار کنار جنین ها دیگ انتقال بدم خلاصه قرار شد پریود مرداد وقت بگیرم تو شهریور شروع بشه به امید خدا سیکلم

گفتم دکتر من بدنم به بوسرلین و ال دی جواب نداده(ممنونم از آنا جون ک یاد اور شد این بگم)گفتن اصلا من اونارو نمیدم ال دی واس من ک ذخیرم داره میاد پایین مناسب نیست گفت سیکلت کوتاه

گفتن ی خراش اندومتر داری ک فکر کنم همون ماه انتقال یادم رفت بپرسم و هیسترو باید بشم برای خراش( آنا جون شما خراش ماه قبل انجام دادی یا همون ماه انتقال)؟

راجعبع دیلاتاسیون (به خاطر تنگ بودن دهانه رحمم )سری قبل بهش گفتم ک رویان انجام داد برام ولی این سری یاد اور نشدم ک مرداد حتما می گم 

ویتامین دی پایین بود امپول داد گفت قرص ماهی یکی کمت بوده درصورتی ک دکتر غددم تایید کرده بود ویتامین دی مو

بع همسرم دارو داد قبل عملم امپول داره

والسلام ببخشید طولانی شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم بله همون تهران منظورمه هزینشو حدودی اطلاع دارید؟

عزیزم والا من سال ۹۴ انجام دادم نهصد شد......

فکر کنم الانم حدودای یک، یه و نیم بشه.....

اما یه سریارو دوستان انتقال خون انجام دادن مناسبتر شده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آها پس همسرتون مشکلی دارن امیدت ب خدا انشاا. ک سلامت باشن و در کنار هم خوشبخت باشین دوست گلم

بله اما بازم خدارو شکر بدتر از اینم میتونست بشه بازم به خیر گذشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آها پس يعني اگه انجام بديم و اگر مشكلي باشه بايد زير نظر ايمونولوژ باشيم  پس ان شاءالله ا ...

عزیزم بستگی به دکترت داره.....

اگه تونست مشکل رو درست تحلیل کنه و دارو بده میشه بدون نظر ایمونولوژ و هماتولوژ هم جلو رفت هر چند من مشاوره با متخصص مربوطه رو ترجیح میدم.....

سلام لاله جون وآنا جون و  دوستانی که cdمارکرا   کامل انجام دادید تهران کدام آزمایشگاهها ان ...

والا من نیلو انجام دادم.....

بعضیا انتقال خونم انجام دادن حتی مناسبتره اما اینکه همه رو داره نمیدونم......

بهار هم شنیدم دوستان انجام دادن.....

منظور از تقویت سیستم ایمنی تو مکمل ها ، از بین بردن  اکسیدان ها و رادیکال های ازاده عزیزم نه تغ ...

مرسی مامان طلااا از پاسخ تون...آخه یه مستند دیدم راجع به مکمل هااا..تو اون برنامه اینو گفت که مکمل ها ممکنه باعث برهم زدنه تعادل ایمنی بدن بشن و بالانس ایمنی رو به هم بزنن..  به فکر فرو رفتم و گفتم پیگیر شم..دیگه کم کم دارم پله های ترقی رو طی میکنم من...چیزی نمونده اماااا...😊

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
لاله جون یه سوال غیر مرتبط با بارداری. من بدنم هر چند مدت یک بار بدنم کهیر میزنه بدجوری . الانم بدنم ...

عزیزم خوب میتونه به ایمنی بدنتم مرتبط باشه.....

حتما پیگیری کن.....

عزیزم والا من سر دخترم موستلا گرفتم عنوانشو دقیق نمیدونم دکترم موستلا نوشت..... اونو گرفتم...... م ...

ببخشید آنا جون 

اسم کرم سینره ،دقیقا چی نوشته روش؟ منم نمیخام یعنی ندارم که زیاد هزینه کنم ، بعد روغن بایو اویل چی؟ برا شما دکتر پوست نوشت یا زنان ؟

مرسی خانوم مهربون بابت پاسخ تون...آنا جان من پریود شدم و حتی کمتر از قبل هم نبود  ●پس تاثیری ت ...

عزیزم مگه تلفن دکترو نداری؟

یا زنگ بزن یا از طریق تل گرام ازش بپرس......

من کلا با خودش سر و کار داشتم فقط.....

البته من سعی میکنم بیشتر با تل گرام سوالمو بپرسم و تلفنی مزاحمش نشم اما یکی دو باری تلفنیم باهاشون صحبت کردم.....

عزیزم مگه تلفن دکترو نداری؟ یا زنگ بزن یا از طریق تل گرام ازش بپرس...... من کلا با خودش سر و کار د ...

آنا جون شما که بیمار دکتر طرازیت منم دکترم ایشونه میشه شمارشم به من بدید ممنون میشم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم