2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048256 بازدید | 684648 پست
عزیزم میگفتی اقای دکتر خود میکرو و ای وی اف هم یه روزی در حد تئوری بوده!! هیچ علمی از اول ثابت شده ا ...

لاله جون والا من موندم دکترایی که همو قبول ندارن چطور انتظار دارن بهشون اعتماد کرد؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله عزيزم آزو هستش  كاريو تايپ گفتم براش انجام بدين گفتش بار اول همه چيو چك كرديم و نياز نيست& ...

انعقادی و ایمنی هم انجام بدین بد نیست
درسته بارداری اولتون نرمال بوده اما خب شرایط سنی میتونه باعث تغییرش بشه
با توجه به اینکه همسرتون هم تعداد اسپرم کمی میتونن ازشون بگیرن به نظرم کار از محکم کاری عیب نمیکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاله جون ۳تا اب مقطر با یک پودر و یک سومش رو بزنم منم یه بار ۵ روز بخاطر همین تو بیمارستان بستری شد ...

وای یعنی سابقه هایپری داشتی و دکتر بازم دقت نکرد؟
میشه بگی دوز داروهات این سری چقدر بود؟
عجب ادمایی هستن !!

عزیز مگه نگفت یک سوم هاش سی جی رو بزنی؟
چرا میگی 3 تا اب مقطر؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بله درسته شوهرم اينجوريه عشقش زمستونه علاقه زياد ب خنكي داره  خوب شد اون مخلوط خرنوب رو كامل ...

اره عزیزم عرق کاسنی عالیه
دیگه گرده نخل رو نده

گن بارداری اصلا!! فقط شکم بند عزیزم والا من خودم تو نوع کرم موندم و از انا جون کمک خواستم دکترم ...

من تا حالا هیچی نزدم.یعنی جرعت اینکه حتی انگشت به شکمم را بزنم نداشتم😆😆

اما چند روزه خارش سینه کلافه ام کرده و بعضی اوقات شکم.دیگه مجبور شدم آروم دست بکشم و چرب کنم. من روغن زیتون میزنم.دیگه نمیدونم چی میشه.فعلا همینقدر از جیبمون میشه انتظار داشت. خخخخخ😊

لاله جون والا من موندم دکترایی که همو قبول ندارن چطور انتظار دارن بهشون اعتماد کرد؟

خوشکلیش اینه الان یکی تو برنامه تلویزیونی ازشون انتقاد کنه همه پشت هم در میان !!

آنا جان چقدر طول ميكشه اين آزمايش ها آماده بشه ؟؟  بعد ميتونم اينا رو بدم دكتر سعيد كشاف برامو ...

والا دو هفته ای برا من آماده شد.....

عزیزم مگه کشاف تخصصش چیه؟ 

مگه باهاش زیفت نداشتی؟

زنان مگه نیست؟

عزیزم تا جایی که میدونم متخصص زنان بمویسه بی برو برگرد با بیمه حساب میشه، نه که باید ایمنیو بدی ایمونولوژ بنویسه انعقادیو هماتولوژ یا آنکولوژ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من تا حالا هیچی نزدم.یعنی جرعت اینکه حتی انگشت به شکمم را بزنم نداشتم😆😆 اما چند روزه خارش سینه کل ...

روغن زیتون هم خوبه
خیلی ها همینو زدن
اما من به خاطر اینکه چربسش میمونه و خیلی حساسیت دارم یه جایی از بدنم رب باشه نمیتونم بزنم

گن بارداری اصلا!! فقط شکم بند عزیزم والا من خودم تو نوع کرم موندم و از انا جون کمک خواستم دکترم ...

خیلی ممنون بابت جواب عزیزم ،، 

شما از چند ماهگی استفاده کردین ؟ یعنی از ماه ۵ شروع کنیم دیره ؟

عزیزم من برای همسرم به خاطر شرایط بدش که هم تعداد هم تحرک هم مورفو و هم دی اف ای رو شامل میشد این کا ...

ممنون عزیزم یه دنیا متشکر از راهنماییت🙏🏻لاله جون شما باردارید عزیزم به امید خدا؟

والا دو هفته ای برا من آماده شد..... عزیزم مگه کشاف تخصصش چیه؟  مگه باهاش زیفت نداشتی؟ زنان ...

دكتر حميد كشاف متخصص نازايي و زنانه 

ميترسم مثل بعضي از دوستان ك رفتن و براشون ننوشته انجام بدن اينم ننويسه 

گفتم اگه ميشه بدم دكتر سعيد كشاف بنويسه چون باهاش سلام و عليك  داريم اين متخصص كليه و مجاري و ناباروري مردانه برا شوهرم 

اين دو تا برادرن  

ان شاءالله برام بنويسه و اذيت نكنن