2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سلام...صبح همگی بخیر یه سوال داشتم...از کجا میشه متوجه شد که لوله ها هیدراته هستن یا نه؟تو عکس رنگی ...

تو عکس مشخص میشه
برای پانکچر یه دستگاهی مثل لوله وارد واژن میشه نزدیک به تخمدان، بعد از داخل اون یه چیزی شبیه امپول از رو تخمدان و نزدیک به فولیکول ها وارد تخمدان میشه و تخمک ها رو میکشه
کاری به لوله ندارن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید اشتباه نوشته بودم دوم و سوم  آنا جان کدوم آزمایشگاه همه اینا رو با هم انجام میده؟

والا اگه تهران مد نظرته من نیلو انجام دادم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هیسترو هم انجام بدم یا نه؟

به نظرم انجام بدی خیلی خوبه......

مطمین تری عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از همدردیت عزیزم.بله بار اولم بود. من دیروز رفتم پیش دکترم همون داروها رو واسه انتقال بعدی به ...

عزیزم میگفتی اقای دکتر خود میکرو و ای وی اف هم یه روزی در حد تئوری بوده!!
هیچ علمی از اول ثابت شده از نزد خداوند نازل نشده که!!
چه بهشون بر هم میخوره

کلا من به شخصه جای شما باشم با دکتری کار میکنم که علم رو زیر سوال نبره و هر کاری حتی اگه نیم درصد شانس موفقیت رو بالا ببره برام انجام بده

ازهای ایمنی انعقادی هم که تئوری نیستن !! والا براش رشته پزشکی خاص داریم
به نظرم اینا رو حتما انجام بدین
لازم نیست دکترتون بدونه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون از همدردیت عزیزم.بله بار اولم بود. من دیروز رفتم پیش دکترم همون داروها رو واسه انتقال بعدی به ...

در ضمن اگه کیفیت جنین هاتون هم خوب نبوده حتما همسرتون تست دی اف ای رو بدن و اگه مشکل داشت حد اقل 3 ماه مکمل و دارو مصرف کنن

سلام بچه ها کسی می دونه برای ذخیره پایین باید چه کار کنم 

عزیزم فقط باید مکمل بخوری و تقویت کنی خودتو......

ذخیره که بالا نمیره اما میتونن کیفیت رو بالا ببرن و شانس داشتن تخمک خوبتو بالاتر ببرن.....

سیکلتم باید مناسب شرایطت باشه......

والا منم بعدش رفتم حتی سونومم نمرد گفت اگه هایپر بودی که الان راست راست راه نمیرفتی.

یعنی دور از جون باید بمیریم که جدی گرفته بشیم؟

انا جون نمیدونم منظورتون از ذخیره چیه ولی داغونم😢😢😢 تخمک هام خیلی شده بود ۲۵تا  با ...

نباید هاش سی جی میداد عزیزم
باید دکا میداد تا احتمال اب اوردن شکمت کم بشه

عزیزم خیلی مواظب خودت باش
خیلی زیاد
امیدوارم این روزا سفیده تخم مرغ خورده باشی
همین جوری هم ادامه بده تا دو هفته حد اقل
دوغ پر نمک هم روزی 4 لیوان بخور و ترجیحا دوغ طبیعی نه از این پاستوریزه ها
ترو خدا جدی بگیرا
من خودم چشیدم و تا پای مرحله ی بحرانی هم رفتم

دکترم گفته اوضاعم خطرناکه ولی کاریم نمیشه کرد تو رو خدا همگی دعا کنید شکمم اب نیاره چون بدون بیهوش ...

عزیزم نترس
اگه این چیزایی که گفتم رعایت کنی اب نمیاره شکمت

نمک خیلی زیاد بخور
از دکتر بخواه برات البومین تزریق کنه
البته اگه بهش بر نخوره!!
مایعات فراوون بخور
غذا هم فقط مرغ و گوشت فعلا

منم بیست تا با همین سایز بود خدا رو شکر طوریم نشد.شور نزن ایشالا بخیر میگذره🙏🏻

عزیزم 20 تا تخمک داشتی اون وقت الان جنین فریز نداری چرا؟

عزیزمی خواهش میکنم چرا آخه عزیزم الان شما بارداری باید مواظب خودت باشی چون این حالات رو بچه تاثیر د ...

دیگه بعضا شرایطی پیش میاد دست خودمون نیست.....

ایشالله همسرم زودی بهتر بشه......

انصافا کمک بزرگیه واسم......

خدا همسرامونو واسمون حفظ کنه و همیشه سلامت باشن.....

لاله جان اخه نمیدونم چه مکملی بخورم خوبه دکترم‌یکی از معروفترین دکترای اصفهانه و اینقدر داغونه این ...

عزیز دیگه مکمل ها رو اون قدر بچه ها اسم بردن مشخصه کدوماش خوبن
البته شما که میری برای پانکچر و ان شاء ا... این همه تخمک همه اش جنین عالی میشه و خیالت جمع میشه

الان دیگه بله هایپرم چون خیلی تخمک هام زیاد شد ۵ روز سینا فکت ۲۰ واحد ۵ تا سیگنال اف و ۵ تا h ...

مواطب باش و خم و راست نشو فعلا حتی نمازم رو صندلی بخون و برای رکوع و سجده خم نشو 

عزیزم الان برات میذارم..... خوب اگه بیمه داری بده یه دکتر زنان معمولی نزدیک خونتون بنویسه.... عزیز ...

آنا جان چقدر طول ميكشه اين آزمايش ها آماده بشه ؟؟ 

بعد ميتونم اينا رو بدم دكتر سعيد كشاف برامون بنويسه يا ن حتما بايد متخصص زنان باشه ؟؟

چون با دكتر سعيد خيلي راحت تريم