2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
عزیزم معمولا یه سری مکمل تجویز میشه حالا برا یکی کمتر یکی بیشتر..... ذخیرت چند بود عزیزم؟

انا جون نمیدونم منظورتون از ذخیره چیه

ولی داغونم😢😢😢

تخمک هام خیلی شده بود

۲۵تا  با سایز ۱۸ تا ۲۰

احتمال اب اوردن شکمم خیلی زیاده

امشب باید یک سوم hcjتزریق کنم و فردا برم برای پانکجر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا چی بگم خودمون کم مشکل داریم باید مواظب ناز دکترام باشیم..... من جات باشم هر جوری شده آزه ...

من شیرازم این نسخه ها رو اینجا انجام نمیدن فک کنم.آزاد میشه انجام داد بدون نسخه پزشک؟نسخه سه و چهار چیه عکسی ازش دارید؟حتما تهران باید بیام؟

من روزی 4 تا تخم مرغ میخوردم دو تا دو تا اما هر بار یه دونه زرده رو میخوردم یا کمتر از یه دونه نب ...

لاله جان اخه نمیدونم چه مکملی بخورم

خوبه دکترم‌یکی از معروفترین دکترای اصفهانه و اینقدر داغونه

این از سوزن ها که هی گفتم کم‌بده این شد اینم از مکملها

عزیزم نسخه ۳ و ۴ مربوط به ایمنی و انعقادیه..... هیسترو یه روش تشخیصی درمانیه..... یه دوربین از طری ...

ببخشید اشتباه نوشته بودم دوم و سوم 

آنا جان کدوم آزمایشگاه همه اینا رو با هم انجام میده؟

دارو چی داشتی؟ روزی چند تا؟ عزیزم هایپر شدی ،اگه تعداد فولیهات زیادن، منظور دکتر از اینکه گفته ممکن ...

الان دیگه بله هایپرم چون خیلی تخمک هام زیاد شد

۵ روز سینا فکت ۲۰ واحد ۵ تا سیگنال اف و ۵ تا hmj

ولی پری روزم یکی سیگنال اف

الانم رحمم خیلی خیلی زیاد تخمک ایجاد کرده استراحت مطلقم تا فردا برم واسه پانکچر

منم بیست تا با همین سایز بود خدا رو شکر طوریم نشد.شور نزن ایشالا بخیر میگذره🙏🏻

به شما نگفت احتمالا شکمتون اب میاره بانو جان

اخه من یه بار دیگه ام همینطور شدم

کی متوجه اب اوردنش میشن

به شما نگفت احتمالا شکمتون اب میاره بانو جان اخه من یه بار دیگه ام همینطور شدم کی متوجه اب ا ...

والا منم بعدش رفتم حتی سونومم نمرد گفت اگه هایپر بودی که الان راست راست راه نمیرفتی.

سلام شما هم دکترت البرزی بوده؟چیکار کردین؟خیلی بداعصابه😖

اره عزیزم...من آندومتریوز دارم.2بارتخمک کشی کردم ولی جنینهام خوب نبودن...واقعا باهاش بودن سخته،اصلا آرامش نمیده به مریض هیچ توضیحی هم نمیده...من فعلا میخوام چندماه استراحت کنم بعدش برم تهران ادامه بدم...اگه جنین فریز داری میتونی ببری جاهای دیگه هم انتقال بدی

د 

اره عزیزم...من آندومتریوز دارم.2بارتخمک کشی کردم ولی جنینهام خوب نبودن...واقعا باهاش بودن سخته،اصلا ...

نمیدونم کارشو واقعا قبول دارم.اما نحوه برخوردش کلا بده هم خودش هم منشیاش.ایشالا به زودی زود جواب میگیری عزیزم خدا بزرگه🙏🏻