2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
بهار جون من هم یکی از لوله هام دچار هیدروساپنکس بود که بعد از لاپارا دکتر آصف جاه گفت متورم شده بود ...

عزیزم خوب دکترت مطمئما صلاح رو در این دونسته که ارتباط رو قطع کنه چون نخواسته ریسک عفونتشو بپذیره.....

مطمئنا تاثیر عفونت انقدری بالاست که اگه رو بحث خونرسانی میتونست تاثیر بذاره ارزش پذیرش یه لوله هیدرو رو نداشته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام...صبح همگی بخیر یه سوال داشتم...از کجا میشه متوجه شد که لوله ها هیدراته هستن یا نه؟تو عکس رنگی ...

عزیزم لاله جون بیاد بهتر میتونه توضیح بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جان ممنون از راهنماییت این دفه برم بهشون میگم 

به جای سینال افم بهتره داروی خارجی بده اگه شرایطشو داری.....

شاید بهتر جواب بده.....

فقط رفتی بپرس چند تا فولی داری.....

به جای سینال افم بهتره داروی خارجی بده اگه شرایطشو داری..... شاید بهتر جواب بده..... فقط رفتی بپرس ...

آنا جان من فردا میرم پیش دکترم تا آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو برام بنویسه همون لیست شما که شامل نسخه دوم و سوم میشه کافیه؟

و اینکه لطفا در مورد هیسترو یه کم توضیح میدید؟ پیشنهاد میکنید که من انجام بدم ؟ باید تاریخ خاصی این کار انجام بدم؟ 

اگه کار دیگه ایی هست که باید به دکترم گوشزد کنم یا انجام بدم لطفا راهنمایی بفرمایید

عزیزم خیلی ناراحت شدم...... عزیزم بار اولت بود؟

ممنون از همدردیت عزیزم.بله بار اولم بود.

من دیروز رفتم پیش دکترم همون داروها رو واسه انتقال بعدی بهم داد و گفت از ماهه دیگه هم میتونی شروع کنی؟!!!هرچی گفتم سه تا سیکل استراحت نمیخواد؟آزمایش تکمیلی ایمنی و انعقادی؟؟خراش؟؟گفت نه.اینا از لحاظ علمی تایید نشده تئوریه و بهشم برخورد که من دارم تو کارش دخالت میکنم!!گفت به شانسه انقد تکرار میکنی تا بگیره تو وسواس داری!

از لحاظ تغذیه هم هیچی نگفته که چی پرهیز کنم.میتونید ازین لحاظ راهنماییم کنید.بنظرتون تا دورخ بعد چیکار کنم؟

بله عزیزم من بارداری دومم طبیعیه اونم با مورفولوژی بین صفر و یک..... البته خوب اخیرا آز نداده بوده ...

واای آنا جون مشکل ما هم همینه.شوهرم مورفولوژیش دو هس روز پانکچر شش بود البته.میخوام دو ماه طبیعی اقدام کنیم قبل از انتقال بعدی ایشالا.شما چکارا کردید؟شوهرتون چه دارویی مصرف کرد؟

خوب ذخیرت پایینه مکمل داشته باشی بهتر میشه.....

بله عزیزم میدونم پایینه خودم اصلا اولین پستی ک گذاشتم گفتم 😊

مکملم دارم استفاده میکنم

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
آنا جان من فردا میرم پیش دکترم تا آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو برام بنویسه همون لیست شما که شامل نسخ ...

عزیزم نسخه ۳ و ۴ مربوط به ایمنی و انعقادیه.....

هیسترو یه روش تشخیصی درمانیه.....

یه دوربین از طریق واژن میفرستن داخل که همه چیو از نزدیک بررسی کنه که این میشه هیسترو تشخیصی.....

اگه مشکل خاصی بود ابزار لازم از طریق واژن میفرستن و درمان و جراحی لازمو انجام میدن که اینم میشه هیسترو درمانی.....

میتونی بگی خراشم بدن واست.....

ممنون از همدردیت عزیزم.بله بار اولم بود. من دیروز رفتم پیش دکترم همون داروها رو واسه انتقال بعدی به ...

عزیزم والا چی بگم خودمون کم مشکل داریم باید مواظب ناز دکترام باشیم.....

من جات باشم هر جوری شده آزهارو (لااقل نسخه ۳ و ۴) انجام میدم.....

اگه مشکلی بود میبرم میکوبم تو سرش اگه مشکلیم نبود به سعی و تلاش و تکرار ادامه میدم.....

واای آنا جون مشکل ما هم همینه.شوهرم مورفولوژیش دو هس روز پانکچر شش بود البته.میخوام دو ماه طبیعی اقد ...

عزیزم ما واقعا هیچ کاری نکردیم چون تصمیم نداشتیم دوباره باردار بشم لااقل به این زودی.....

حتی یه فولیک ساده هم نخوردیم.....

رژیم غذاییمونم دیگه اونطور که باید رعایت نکردیم....

به نظرم تنها عامل بارداریم این بود که اصلا تنها چیزی که بهش فکر نکردیم همین قضیه بود.....

بله عزیزم میدونم پایینه خودم اصلا اولین پستی ک گذاشتم گفتم 😊 مکملم دارم استفاده میکنم

عزیزم شرمندم واقعا حافظم یاری نمیکنه.....

چند روزم هست خیلی درگیرم و فکر و ذهن و جسمم درگیره.....