2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
لوله من از قبل هیدروسالپنکس بود بعد از خارج رحم لاپاراسکوپی شدم لوله ام بسته بود. ماه پیش قبل از هیس ...

عزیزم لوله ی هیدرو رو که حتما و 100 درصد میبندن کامل حتی اگه برش ندارن
حتما برش نداشته اما کاملا بسته دیگه
لوله ی هیدرو یعنی توش مایع عفونی هست بررسی به چه دردی میخوره؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من زنگ. زدم كلينيك  گفتن به تعداد شيافها يكى اضافه كن و آسپرين هم قطع كن اما هنوز شياف قهوه ا ...

عزیزم خوب بعضیا لک لانه گزینی ندارن.....

بعضیا کم و بعضیام در حد پریودی با حجم کم دارن.....

میتونه لک نباشه و هماتومم باشه.....

عزیزم من خودم خونریزی داشتم نه فقط لک، یعنی خون کاملا روان که بارداری ختم به خیری شد و دردونمو صحیح و سالم بغل کردم.....

ضمنا دو ماهی طول کشید تا هماتومم رفع بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبعش رو نميدونم چيه چطور بايد بفهمم؟  مثلا علاقه زيادي ب ماهي داره  غذاهاي تند دوست داره ...

احتمالا طبعش گرمه اما بهتره یه ویزیت طب سنتی بشه تا مطمئن بشین.....

اگه گرم بود تو گرمی زیاده روی نکنه اصلا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان یعنی میگی دوز داروهای پایین جواب نمی‌دهد

نه عزیزم نمیگم جواب نمیده چون بدن با بدن فرق داره فقط منظورم این بود دز داروهات خیلیم بالا نیست.....

وای من بعد انتقالم عفونت شدیدی گرفتم حالا بخوام بازم انتقال بدم که درد سر میشه چیکار کنم زود خوب بشه ...

عزیزم خوب تو که نمیدونی عفونتت چه نوعیه؟

شاید نشستن تو جوش شیرین خوب نباشه و باید تو سرکه بشینی.....

عزیزم عفونت رو به هیچ وجه با این درمانهای خونگی درمان نکنین......

فهمیدن نوع عفونت مهمه چون درمانهای متفاوتی میتونه داشته باشه.....

آره آنا جون روز۷فولیکول۵عدد داشتم فقط داروها۹و۸که ازطریق ایمیل برات فرستادم ممنون که همیشه جوابمون د ...

عزیزم خوب داروهات اینجا دقیق من نتونستم متوجه بشم چیه و چه نام تجاری داره.....

خوب فقط من متوجه شدم اف اس هاش داری با ستروتاید یکیم هاش سی جی.....

اینکه اف اس هاشت چی بوده خوب نمیدونم.....

تعدادشم ظاهرا ۴ تا زده تو هر نسخه اما اینکه هر واحدش دزش چقدره نمیدونم.....

از این پودریا بوده؟

شکم بند رو احتمالا همین رو میگیرم حالا قیافه اون رو ببینم چقدر فرق داره با این که عکسشو زحمت کشیدی ...

والا لاله جون راستشو بخوایی من دفعه قبل موستلا گرفتم.....

اوایل مرتب میزدم دیدم حتی یه دونه ترک نیفتاده.....

شنیده بودم زودتر میزنه و یه دوستمم گفته بود این جور چیزا ژنتیکیه و بعضیا میزنن بعضیا نمیزنن.....

دیگه منم دیدم تا یکی دو ماه آخر نزد بیخیال کرم شدم چون با این انوکسانا سختم بود هی کرم پاک کن آمپول بزن و......

خلاصه یکی دو ماه آخر تنبلیم اومد نزدم یهویی دیدم ترک زد و رفت.....

یعنی اساسی غافلگیرم کرد.....

دیگه نمیدونم چون کرمو ول کردم، ترک زد یا میزدمم فرقی نمیکرد بازم ترک میخورد......

اون زمان یعنی تقریبا سال ۹۵ من کرم رو صدو خورده ای خریده بودم.....

باید یه ساعت بعدش میشده 87+20 یا نهایتا 50 یعنی نهایتا باید میشده 137

مرسی لاله جووون خیلی ماهی عزیزم ممنون . اره همینطوره که شما گفتید با این حساب مال من ۱۷۹ بوده بالاست قراره فردا برم تکرارش کنم ایشالا که نرمال باشه ولی کلا مصرف برنجم بالاست باید کمش کنم . لاه جون به نظرت من همه چی بخورم ولی از قبل کمتر وزن کم میکنم ؟ اونوقت واسه جنین بد نیست ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

[QUOTE=62253500]من زنگ. زدم كلينيك  گفتن به تعداد شيافها يكى اضافه كن و آسپرين هم قطع كن اما هنوز شياف قهوه ا ...[/QUOTEبه نطرم شیاف رو واژینال استفاده نکن

آنا جون عزیزم این کمربندی که فرستادی شما الان استفاده میکنید ؟ به نظرتون خوبه منم واسه کمر دردم بگیرم . و اینکه گهواره واسه نوزاد کارایی داره  

لوله من از قبل هیدروسالپنکس بود بعد از خارج رحم لاپاراسکوپی شدم لوله ام بسته بود. ماه پیش قبل از هیس ...

بهار جون

من هم یکی از لوله هام دچار هیدروساپنکس بود که بعد از لاپارا دکتر آصف جاه گفت متورم شده بود و مایع عفونی داخلش نبود ولی باز با این حال ارتباطش رو با رحم قطع کرد و لوله رو بر نداشت ،آیا این قطع کردن ارتباط هم تو خونرسانی تاثیر می گذاره؟

آنا جون عزیزم این کمربندی که فرستادی شما الان استفاده میکنید ؟ به نظرتون خوبه منم واسه کمر دردم بگیر ...

عزیزم بله حتما بگیر.....

من سر بارداری قبلیمم عین اینو داشتم.....

این دفعه هم باز همینو خریدم آخه مال خودم دست خودم نبود.....

اگه زودتر گرفته بودم شاید دردای الانم نبود فعلا چند روزه دارم میبندم فشار روی کمرم کمتر شده....

آنا جون عزیزم این کمربندی که فرستادی شما الان استفاده میکنید ؟ به نظرتون خوبه منم واسه کمر دردم بگیر ...

عزیزم بستگی به سایز خونت داره اما کلا بچه رو به تکون دادن عادت نده.....

یعنی اگه گهواره میخری که تکون بدیش اصلا تکون نده بچه بد عادت میشه.....

دختر من عادت کرده خودش بخوابه ضمنا اینطوری بدون تختشم هر جایی باشی میتونه بخوابه.....

من خودم تخت بغل تخت مادر خریدم اما سایز متوسطشو اگه اتاقم بزرگتر بود یه کم بزرگتر میخریدم.....

برا من طولش ۱۱۰ هست.....

دیگه داره واسه دخملم کوچیک میشه....