2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

من زنگ. زدم كلينيك 

گفتن به تعداد شيافها يكى اضافه كن و آسپرين هم قطع كن

اما هنوز شياف قهوه اى بيرون ميريزه يه رگه از لخته قهو ه اى هم خارج شده

سوالم اينه كه اين همه جزوه لك لانه گزينى حساب ميشه

كلا حجم لك چقدره

به نظر من بزرگ اين لك

عزیزم حل میشه به معنی اینکه مقدارش کم میشه نیستا انتی تی پی ا نرمال نمیشه با دارو، فقط عوارضش کنترل ...

لاله جان من مشکل انتی تی پی او بالا داشتم دو سال پیش با دارو کم شد و دو بار بعد از اون آزمایش دادم تو رنج طبیعیه...دقیقا دکتر گقت با دارو درست میشه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما پیش دکتر سنتی که تجربه داشته باشه برو .میفهمن . اگه هم خودت حس میکنی سردی میخوری اذیت میشی یعنی ...

باشه چشم بهارجون ممنونم  بابت راهنمایی عزیز انشالله  خداوند بهترینها برات رقم بزنه

گرده رو اگه طبعش گرمه و خشک نباید اصلا بخوره چون ضرر داره 

طبعش رو نميدونم چيه چطور بايد بفهمم؟ 

مثلا علاقه زيادي ب ماهي داره 

غذاهاي تند دوست داره 

شيرينيجات دوست نداره 

زياد گرمايي هستش 

اين خصوصياتي ك يادم اومد گفتم شايد شما بدونيد 

عزیزم علت سقط اول شما اصلا ربطی به اسپرم و اینا نداشته چون قلبش تشکیل شده بوده احتمالا همین مشکل ان ...

گلم تو بارداری دومم هم ساک بارداری و هم کیسه زرده داشت اینم میشه پوچ ؟ یا اینکه پوچ فقط ساک خالی هستش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم چرا من زیر نظر دکتر خودم هستم الان.....

عزیزم میگم اگه الانا رفتی آزمایشای ایمنی و انعقادیام نشون دکترتون میدین ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم تو 3 تا پست 3 تا چیز متفاوت گفتین که یه حا گفتین امپولاتون سینال و هاش ام جی هست از هر کدوم یک ...

سلام اول که رفتم بهم چهار تا سیال آف داد با چهار تا منوپر همون اچ ام جی که از هر کدام روزی یکی

بعد رفتم سونو که بیشترشون کردن وسینال آف هم پودری کردن ( اینجوری روزی چهارتا سینال آف پودری دور ناف و دوتا منوپر عضلانی )

وای من بعد انتقالم عفونت شدیدی گرفتم حالا بخوام بازم انتقال بدم که درد سر میشه چیکار کنم زود خوب بشه البته من با جوش شیرین همیشه شستشو میدادم به نظرتون رحمو قلیایی نمیکنه یا ادامه بدم همون کارو 

آنا جان من فردا میرم پیش دکترم تا آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو برام بنویسه همون لیست شما که شامل نسخ ...

پیش کدوم دکتر میری ؟

سلام خانمها . شبتون بخیر . همه ما دوران سختی رو میگذرونیم و از نتیجه اش تا روز آزمایش خبر نداریم . انقدر تو خودتون دنبال علائم نگردید هر بدنی با بدن دیگه عکس العمل متفاوت نشون میده . خیلی ها لکه بینیشون بخاطر لانه گزینی بوده و خیلی ها هم با دیدن لک جوابشون منفی شده پس خودتون رو با فرد دیگه ای مقایسه نکنید و خیلی از این علائم حتی بخاطر مصرف داروها هم هست . از خدا میخوام هممون مامان بشیم . برای منم دعا کنید . 

عزیزم من کرمم ایرانی گرفتم، سینره......  بارداری قبلیم والا موستلا گرفته بود خیلیم فرقی نکرد.. ...

شکم بند رو احتمالا همین رو میگیرم
حالا قیافه اون رو ببینم چقدر فرق داره با این که عکسشو زحمت کشیدی گذاشتی
اگه فرقی نداشت همینو میگیرم
در مورد کرم هم والا خیلی وسواس دارم چون به شدت مستعد ترک هستم
تمام باس نم رو دوران بلوغ ترک برداشته
رو رانم هم چند سال قبل پرد نیزولون میخوردم خیلی چاق شده بودم ترک برداشته
برای همین خیلی میترسم
یه عده ی خیلی زیادی میگن روغن بایو اویل خیلی خوبه
نمیدونم چکار کنم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو