2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست
ربطی نداره تو سیکل پریود جدید میتونی تخمک داشته باشی اون سیکل برای کسانی هست که تعداد تخمک هاشون خی ...

لاله جون من پروكسيد و روزي چند تا بخورم يك بسته كافيه يا ٢ تا ؟!

كيوتن هم دارم 

ممنون عزيزم🌸 پس هم انتقالي هستيم😉 فيريز انتقال دادين ؟ شما خونريزي و درد نداري؟ من ٤روزه خونري ...

اره عزیزم من اول اسفند پانکچر داشتم که چون علائم هایپری داشتم کنسل شد و جنین فریز برام انتقال دادن سه تا😍

نه من فقط عذر می خوام ترشح دارم

گاهی دلم درد میکنه. البته این گاهی که میگم زیاد پیش میاد. گاهی وسطای زیر دلم گاهی هم نواحی تخمدانها

کمر درد هم که دارم فکر کنم از بس دراز کشیدم سست شده کمرم😅

پیغام دوستی برات میفرستم لطفا قبول کن کارت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوب کاریوتایپم یه نوعی تست ژنتیکه اما برا نسبت فامیلی معمولا تست کاملتری میدن که فکر کنم همون ...

آنا جون ممنون  بابت توضیحات ،،،،منظورم این بود که کاریوتایپ دادیم به خاطر مساله ژنتیک     ،،،،،،،،،،با یک دکتر صحبت کردم گفتن dfiنیاز نیست بده چون کاریو تایپ مشخص شده کروموزوم اضافه دارند    همان کامله  ،،،، به نظر شما  dfiهمسرم انجام بدهد ؟؟؟؟؟؟؟

آناجون شرمنده سوال می پرسم عزیز آنتی مولارین برج۵ ۵/۹/۹  انجام دادم۲/۹هستش  یعنی متغیر هستش دوباره باید آز بدهم ؟؟؟؟؟اگر نباید آز بدهم مجدد  به نظر شما کمه؟؟؟؟؟چکار کنم عددش بره  بالا؟؟؟؟؟؟روز تخمک کشی ۲تخمک داشتم به همین خاطر خیلی دلهر ه دارم

لاله جون من پروكسيد و روزي چند تا بخورم يك بسته كافيه يا ٢ تا ؟! كيوتن هم دارم 

برنجک دکتر دیدی امروز؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
لاله جون من پروكسيد و روزي چند تا بخورم يك بسته كافيه يا ٢ تا ؟! كيوتن هم دارم 

یک بسته بعد از صبحانه تو یک لیوان آب . کافیه عزیزم .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آناجون شرمنده سوال می پرسم عزیز آنتی مولارین برج۵ ۵/۹/۹  انجام دادم۲/۹هستش  یعنی متغیر هست ...

ذخیره ات خوبه . ولی دوباره آزمایش بده مکمل های تقویتی خوبه . اگه مزاجت سرده سردی حذف کن گرمی بیشتر بخور . ورزش هم بکن 

آنا جون ممنون  بابت توضیحات ،،،،منظورم این بود که کاریوتایپ دادیم به خاطر مساله ژنتیک   &n ...

آهان متوجه شدم.....

اما خوب دی اف آی قابل درمانه تا حدی به نظرم انجامش بدین بد نیست اگه بالا بود پایینش بیارین.....

ببین دی اف آی پایین باشه کیفیت جنینای سالم از نظر ژنتیکی بالا میرن.....

من حدس میزنم دی اف آی رو کیفیت جنینات تاثیر میذاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ذخیره ات خوبه . ولی دوباره آزمایش بده مکمل های تقویتی خوبه . اگه مزاجت سرده سردی حذف کن گرمی بیشتر ب ...

ممنون بهار جون چون ماه گذشته میکرو انجام دادم منفی شدم  فقط آز هورمونی داشتم برای اون تاریخ  ذخیره تخمدان فقط  سال۹۵ انجام داده بودم  بهار جون من آزمون مزاج شناسی انجام دادم حس می کردم طبعم  سرده ولی زد گرم وخشک   به نظر شما چکار کنم

آناجون شرمنده سوال می پرسم عزیز آنتی مولارین برج۵ ۵/۹/۹  انجام دادم۲/۹هستش  یعنی متغیر هست ...

خوب عزیزم یعنی تقریبا دو سال پیش این بوده ذخیرت؟

خوب مطمئنا کم شده اما نمیدونم چه قدر.....

به هر حال تو این مدت تخمک آزاد شده دیگه.....

پانکچرم داشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون بهار جون چون ماه گذشته میکرو انجام دادم منفی شدم  فقط آز هورمونی داشتم برای اون تاریخ &nb ...

حتما پیش دکتر سنتی که تجربه داشته باشه برو .میفهمن . اگه هم خودت حس میکنی سردی میخوری اذیت میشی یعنی مزاجت سرده . کلا چیزای کارخانه ای و فریزی کمتر بخور . با این حساب اصلا نگران ذخیره نباش خوبه عزیزم . فقط آزمایشهای ایمنی و انعقادی که آنا جون نسخه اشو گذاشته انجام بده 

ممنون عزیزم شما لطف دارین ان شاء ا... این سری هم با انتقال اول مامان میشی عزیز چکاپ کلی که هر دوتو ...

خيلي ممنون ان شاءالله آمين  

بله دارو تجويز نميكنه قبلا فقط براش آمپول تجويز ميكرد اما اينسري ميخوام ك حتما براش مكمل بده چون بي تاثيير نيست 

خوب چ آزمايشاتي براي خودم و شوهرم لازمه ك بايد انجام بديم ؟

عكس رنگي انجام دادم و چسبندگي لوله چپ دارم

اتفاقا خودم هم فقط قصدم آي وي اف هستش اصلا نميخوام زيفت بشم

خوب عزیزم یعنی تقریبا دو سال پیش این بوده ذخیرت؟ خوب مطمئنا کم شده اما نمیدونم چه قدر..... به هر ح ...

آره آنا جون روز۷فولیکول۵عدد داشتم فقط داروها۹و۸که ازطریق ایمیل برات فرستادم ممنون که همیشه جوابمون در بدترین شرایط می دهی  تنها کلمه ای که می توانم بگم اینکه خدا همیشه   بهت نظر داشته باشه  ممنون گلم