2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
Amh= 0/41 Fsh=6 Lh=17

خوب ذخیرت پایینه مکمل داشته باشی بهتر میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
https://17plus.ir/product/شکم-بند-بارداری-oppo-تایوان-کد-4062/ عزیزم حتما بزن چون به مرور واق ...

اینی که عکس گذاشتی خیلی کمه عرضش امیدوارم مال مرکز هم همین شکلی باشه
حالا بیرون هم میبندی؟
من حتی همینم بیرون نمیتونم ببندم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان امروز یه دونه فولی داشتم 

عزیزم کاش پست رو رپلای کنی الان اصلا یادم نیست چی به چی بود و از کجا رسیدیم یه فولی به دونه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مشکل کروموزومی نداره چون کاریوتایپ انجام دادسالم بودش . فقط ی کمی مشکل تحرک و تعدا و مرفو داشت البته ...

عزیزم علت سقط اول شما اصلا ربطی به اسپرم و اینا نداشته چون قلبش تشکیل شده بوده
احتمالا همین مشکل انعقادیتون عاملش بوده
اما بارداری دوم که پوچ بود میتونه علتش مشکل دی اف ای بوده باشه یا مشکل تخمک یا بازم مشکل انعقادی

اگه دی اف ای نرمال باشه اون موارد اثر ندارن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم شما پیش دکترتون الانا نمیرین ؟

عزیزم چرا من زیر نظر دکتر خودم هستم الان.....

وای نه یعنی اونم باید خارج میکردن ؟ 😔😔😔😔 نه لوله راست رو خارج نکردن ولی گفتن امکان داره باز خ ...

خب برا همین خط اخر که نوشتین گفتم دیگه
اگه خودشون شانس خارج رحمی رو زیاد دیدن بهتر بود اونم خارج میکردن
این دیگه بستگی داره مقدار چسبندگی لوله راست چقدره

اي واي مطمئنيد عسل ممنوعه؟؟!! پس چرا دكترا نميگن بهمون؟! حتي دكتر طب سنتي هم به من گفت اشكال نداره ...

عزیزم 2 قاشق عسل تو 2 لیتر مشکل نداره
مصرف روزانه اش مشکل داره در حد چند قاشق

انا جون شما طبیعی باردار شدی و مشکل مورفولوژی داشتید 

بله عزیزم من بارداری دومم طبیعیه اونم با مورفولوژی بین صفر و یک.....

البته خوب اخیرا آز نداده بوده اما خوب فکر نکنم الانم خیلی فرق کرده باشه.....

منم خارج از رحم داشتم به دکترم گفتم چرا لوله امو برنمیدارید گفت خونرسانی به تخمدان ضعیف میشه وقتی بخ ...

بهار جان شما حتما لوله ات اسیب ندیده بوده

کلا تو میکرو هم امکان خارج رحمی هست که البته بیشترش به مهارت دکتر بستگی داره

مشکل کروموزومی نداره چون کاریوتایپ انجام دادسالم بودش . فقط ی کمی مشکل تحرک و تعدا و مرفو داشت البته ...

عزیزم کاریوتایپ فقط از بعضی لحاظ اسپرم رو بررسی میکنه.....

اگه مشکل ژنتیکی خاصی باشه نمیتونه تشخیص بده.....

یعنی معمولا وقتی دی اف آی و کاریوتایپ سالم باشه فرض رو بر این میذاریم احتمال سالم بودن اسپرم بالاست اما صد درصد نیست.....

یعنی اون سالم بودن اساسی جنین با همون بحث تعیین سلامت جنین بررسی میشه.....

راستي شوهرم در حال حاضر كمپرس يخ ميذاره  و مخلوط خرنوب گرده نخل و عسل ميخوره

گرده رو اگه طبعش گرمه و خشک نباید اصلا بخوره چون ضرر داره 

سلام دوستان دو روز قبل انتقال داشتم،واسم دعا كنيد🌹🙏

عزیزم برات بهترینارو از خدا میخوام......

من روزنهم انتقالم هست  شياف استفاده ميكنم هميشه بيرون ميريخت سفيد بود صبح بيرون ريخت قهوه اى ...

خوب عزیزم من که جواب این پست رو دادم.....

گفتم احتمالا لک لانه گزینی بوده.....

آنا جان هيچي نكردم  شوهرم ك آزو هستش تسه ميشه  منم ك مشكلي نداشتم فقط سال ٨٩ لاپرا شدم ك ...

پس عزیزم حتما ایمنی و انعقادیتو چک کن.....

خدا رو شکر که بهترن .انشاالله زودتر خوب میشن . استرس به خودت نده ..سخته .ولی نی نی داری.باید فکر او ...

فدات عزیزم.....

تمام سعیمو میکنم از هر سه شون مراقبت کنم....

توکل به خدا.....