2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون کمر بند بارداری خیلی مهمه؟ دکترم بهم گفت بگیرم و استفاده کنم رفتم بخرم دیدم خیلی گرونه !! 20 ...

عزیزم ۲۰۰ چیه؟

من دیروز خریدم فکر کنم ۳۸.....

شکم بند بارداری مارک اوپو هم هست خوبه.....

من سر دخترمم داشتم......

گرمم نمیکنه اونی که بهت نشون دادن احتمالا خیلی بزرگ و پتو پهن بوده که میگی گرمت میکنه....

من الان برا خودمو میذارم واست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون کمر بند بارداری خیلی مهمه؟ دکترم بهم گفت بگیرم و استفاده کنم رفتم بخرم دیدم خیلی گرونه !! 20 ...

http://17plus.ir/product/شکم-بند-بارداری-oppo-تایوان-کد-4062/

عزیزم حتما بزن چون به مرور واقعا اثر نزدنشو میبینی.....

من الان یه سمت لگنم بد جوری درد میکنه.....

دکتر گفت کاش زودتر میزدی.....

گفت اما بزنی بهتر میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دی اف آی بالا می تونه علت سقط باشه اما اینکه اگه سالم باشه مشکل کرومزومی یا ژنتیکی نداشته باشه ...

مشکل کروموزومی نداره چون کاریوتایپ انجام دادسالم بودش . فقط ی کمی مشکل تحرک و تعدا و مرفو داشت البته ی کم . برا علت سقطم برامون همون اونا ک نوشتم دادش بررسی کروماتین اسپرم و زیر ۳۰ درصد بودش . الان میگم این dfi هم از آزمایشگاه بپرسم ببینم انجام میده یا ن . هنوز انجام نداده . میگم منظورم اینه ک اگه dfi سالم بودش دیگه اون کمی تحرک و تعداد و مرفو باعث سقط نمیشه و درسته و با این dfi مشخص میشه ؟ امیدوارم ک منظورمو گرفته باشی 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام تیرویید باعث میشه که میکرو منفی بشه ؟

بله عزیزم میتونه.....

اما ممکنه هم باعث منفی نشه.....

خیلی متاسفم عزیزم شما که احتمالا تا چند ماه نمیتونی وارد سیکل بشی اما تو این فاصله حتما مکمل مصرف ک ...

وای نه یعنی اونم باید خارج میکردن ؟

😔😔😔😔

نه لوله راست رو خارج نکردن

ولی گفتن امکان داره باز خارج از رحم باردار بشی 

عسل طبیعی ممنوعه دوغ هم اگه طبعتون سرده نخورین

اي واي مطمئنيد عسل ممنوعه؟؟!!

پس چرا دكترا نميگن بهمون؟!

حتي دكتر طب سنتي هم به من گفت اشكال نداره!

من اصلا از شكر استفاده نميكنم هيچوقت

مرباي به رو هم با عسل درست كردم

يعني تو يه ظرف يه ليتري ٢قاشق كلا عسل ريختم

يعني الان چي ميشه

روز ٨انتقالمم

یعنی میگید دوز داروش بالاست؟؟؟

نه عزیزم بالا نیست.....

من با ذخیره یک و خورده ای داروهام اینا بودن.....

روزی پنج تا مریونال و ۲ تا فوستیمون.....

اما خوب بستگی به تعداد فولیاتم داره این دفعه حتما بپرس.....

نه عزیزم بالا نیست..... من با ذخیره یک و خورده ای داروهام اینا بودن..... روزی پنج تا مریونال و ۲ ت ...

آها شاید چون ذخیره پایین داره شانگ داره براش انجام میده

من تو سیکل نیستم برا اون خانم پرسیدم

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
سلام دوباره ب همه فعالان انجمن  اميدوارم در هر مرحله اي ك هستين با موفقيت پيش برين و با نتيجه ...

عزیزم تستهای تکمیلیو دادی؟

هیسترو چی؟

این دفعه همه چیو خوب بررسی کن.....

بگی چیکارا کردی بهتر شاید بشه کمک کرد چون مراحل درمانیت یادم نیست.....

سلام عزیز دلم خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ بله عزیزم شکر خدا منم معجزه خدارو به لطف دعای شما دوستان دیدم... ...

الحمدالله شكر خوبيم 

ان شاءالله اين معجزه شامل حال ما هم منتظرا بشه آمين 

عزيزم خدا رو شكر ك ب سلامتي زايمان كرد 

عزیزم من پستت یادم نیست ممنون میشم دوباره بذاری.....

من روزنهم انتقالم هست 

شياف استفاده ميكنم

هميشه بيرون ميريخت سفيد بود

صبح بيرون ريخت قهوه اى بود الانم رفتم دستشويى بازم اندازه يه سكه لكه قهوه اى بود 

موقع دفع ادرار هم يه لخته باريك و بلند و نازك دفع شد 

خيلى نگرانم

راهنمايى ام كنيد

عزیزم تستهای تکمیلیو دادی؟ هیسترو چی؟ این دفعه همه چیو خوب بررسی کن..... بگی چیکارا کردی بهتر شای ...

آنا جان هيچي نكردم 

شوهرم ك آزو هستش تسه ميشه 

منم ك مشكلي نداشتم فقط سال ٨٩ لاپرا شدم ك مشكلي نبود  

آزمايشات ايمني انجام ندادم

آها عكس رنگي هم ك گرفتم يكي از لوله هام چسبندگي داره  

يكبار هم ك مراجعه كردم وظعيت جنين حين انتقال رو پرسيدم گفتند ك همه چي خوب بوده