2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
سلام لاله جون این امپولا کمه ؟امروز رفتم سونو فقط یه فولی داشتم امپولا می بیشتر کردن 

شانگ هم میتونی بکنی یعنی چند دوره ازت تخمک بگیرن

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوباره ب همه فعالان انجمن 

اميدوارم در هر مرحله اي ك هستين با موفقيت پيش برين و با نتيجه مثبت ما رو هم در خوشحاليتون شريك كنين 

لاله سرخ شما هم مثل آنااا جان بسيار ب خواهرا كمك ميكنيد وتجربياتتون رو در حد توان در اختيار دوستان ميذاريد ك خداوند ان شاءالله هر چي خوشي هست رو نصيبتون كنه و دردونه وجودت رو برات حفظ كنه 

كارتون بسيار خوبه چون يك نوع انفاق هست خدا اجرتون بده 

شوهر من آزو اسپرمي هستش ك سال ٨٩ با اولين عمل زيفت و تسه شوهرم پيش دكتر صاحب كشاف صاحب يك پسر شدم الحمدالله ، سال ٩٥ باز انتقال دادم ك منفي شد 

قصد نداشتم دوباره برم اما شوهرم ميگه باز بريم ك الان پريودم تموم شه ميام تهران ان شاءالله اگه خدا بخواد 

الان نياز ب راهنمايي دارم انگار هيچي نميدونم 

هم از شما ميخوام راهنماييم كنيد هم آنا جان 

راستي باز ميريم پيش كشاف 

ميخوام ب دكتر سعيد بگم چكاو كلي براي شوهرم بده و هر مكملي ك نيازه الان بده مصرف كنه 

خودم مشكلي نداشتم تا الان الحمدالله اما باز چكاو ميشم  ونميخوام چيزي از قلم نيفته

هر چي ميدونيد تو يه جمع بندي بهم بگين ممنون ميشم 🌹🌹🌹

ممنون عزیزم...فکرمیکردم روزهای زوج هستن...امروز دوباره تلاش میکنم

عزیزم برنامه جدیدشون اینه.....

البته از قبل عید فکر کنم برنامه اینه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کیفیت تخمک که نه مردا این تست رو میدن ربطی به تخمک و کیفیتش نداره اگه مقدارش نرمال نباشه علت کیفیت ...

ن عزیزم همسرم کاریوتایپ رو انجام داد و مشکلی نداشت . من سقطام تو آزمایش ی روز بعد پریودی ۴۰۰ بودش و دو روز بعدش ۹۰۰ بودش تیتر بتا و دیگه پیگیری نمیکردم و بعدشم تو بارداری اول ب قلبم رسید و دوروز بعدش ایست قلبی شد و من نفهمیدم تا یازده هفته و سقط دومی هم کیسه زرده و ساک تشکیل شدش و فقط عدم رشد داشت و با پریودی سه هفته اختلاف داشت و تو شش هفته رشدش متوقف شد و ب قلب هم نمیرسید .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام اما جون امروز رفتم بهم روزی چهارتا آمپول پودری سینال دادن زیر جلدی  روزی هم دوتا آمپول مو ...

وضعیت فولیکولات چطور بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم .شما نمیدونید کدوم ازمایشاهها رو قبول دارند .. حال همسرتون بهتر شد آنا جون .دیشب خیلی دع ...

عزیزم نه یادم نیست دوستانی که زیر نظرش بودن کجا آز دادن.....

بپرس میان جواب میدن.....

همسرمم شکر خدا بهتره اما فعلا یه مدتی درگیر خواهیم بود تا سلامتیشو کامل به دست بیاره اما بازم جای شکر داره.....

میتونست اتفاق بدتری بیفته.....

ممنون که به یاد بودین و واسممون دعا کردین......

سلاااااام دوستان کسی بوده با ذخیره پایین تخمدان میکرو کرده باشه و گرفته باشه؟؟؟؟ چ تقویتی هایی مصر ...

عدد ذخیره چند بوده؟

متاسفانه جوابم منفی شد.بتا زیر دو بود.الان داروهامو قطع کنم؟بعد واسه انتقال بعدی چیکار کنم پیشنهادتو ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم......

عزیزم بار اولت بود؟