2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048256 بازدید | 684648 پست
متاسفانه جوابم منفی شد.بتا زیر دو بود.الان داروهامو قطع کنم؟بعد واسه انتقال بعدی چیکار کنم پیشنهادتو ...

عزیزم متاسفم واقعا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام انا جون خوبین میگم که چرا دکترم به من هیچی مکمل نداده من متن های بچه ها رو میخونم‌همه مکمل دا ...

عزیزم خیلی از دکترا نمیدن
حتی خیلی از ازهای روتین رو نمیدن
پس خودت حواست باید باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما رستمی میرید؟شیرازی هستین؟من پیش البرزی میرم انتقال اولم منفی شد متاسفانه.آزمایش تکمیلی رستمی نمی ...

نه عزیزم من اونحا نمیرم
کلا اکثر دکترا نمیدن
دکتر رستمی و البرزی و اینا که کلا این ازها رو قبول ندارن!!
چند تا دکتر تو تهران هستن که اهمیت قائل هستن برای اینها

عزیزم نگران نباش احتمالا دکترت میگه شیاف رو مقعدی بزاری خانمی سرکار میری؟ اگه لکه بینیت ادامه داره ...

ممنونم عزیزم .بله تازه 2 روز بود که سرکار میرفتم ولی دوباره تا شنبه نمیرم.یکشنبه هم آزمایش دارم

مرسی لاله جونم . میگم این dfi هم علت سقط هستش و هم برا کیفیت تخمک تو میکرو ک جنین با کیفیت تولید بشه ...

کیفیت تخمک که نه
مردا این تست رو میدن ربطی به تخمک و کیفیتش نداره
اگه مقدارش نرمال نباشه علت کیفیت کم جنین، علت بارداری غیر نرمال مثل پوچ یا کم شدن بتا و ... میتونه باشه
نرمال باشه علت سقط یا کیفیت کم جنین دیگه اسپرم نیست
البته اگه مرد مشکلات ژنتیکی نداشته باشه

یکی از دوستای من اووبوست داره و نمیخواد اگر برای رحم و انتقال جنین خوبه بگیرمش

برای تخمک خوبه عزیزم
اگه جنین فریز داری مصرفش موثر نیست

یکی از دوستای من اووبوست داره و نمیخواد اگر برای رحم و انتقال جنین خوبه بگیرمش

یسری ویتامین و مکمله دیگه ضرری نداره

برا تقویت تخمک هم خوبه

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
عزیزم من تو پست قبلی فک کردم عدد ذخیره ات 1 هست با این عدد ذخیره چرا این داروها رو بهت دادن امپول ...

یعنی میگید دوز داروش بالاست؟؟؟

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦