2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست
تا انتقال بعدي كه گفتين منظورتون اين هست كه جنين فريز دارين؟؟ چون فرق ميكنه تو اين حالت🤔

بله عزیزم جنین فریز دارم

مکمل برای اقدام طبیعی سوال می کنم عزیزم

البته برای هر دو مورد راهنماییم کنید لطفا

دوستان عزیزم من و همسرم تصمیم گرفتیم تا انتقال بعدی یه تلاشی برای بارداری طبیعی بکنیم. همسری ش ...

عزیزم خدا بخواد میدونی نشد نداره حتی بدون تقویت.....

ببین منظورم این نیست تقویت نکنین منظورم اینه بخواد بشه میشه.....

فکر کن این دفعه من حتی یه فولیک ساده هم نخوردم.....

همسرمم همینطور اما دیدی طبیعیم شد.....

ولی بزرگترین رمز بارداری این دفعه من فکر کنم فقط و فقط بیخیالی بود چون ما تنها چیزی که بهش فکر نکردیم همین قضیه بود......

پس هر تصمیمی دارین هر دوتون بیخیال باشین و استرس رو از خودتون دور کنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من از نزدیک نمیشناسمش اما فکر نکنم نسخه همکارشو قبول نکنه اما ممکنه رو آزمایشگاه حساس باشه.... ...

مرسی عزیزم .شما نمیدونید کدوم ازمایشاهها رو قبول دارند ..

حال همسرتون بهتر شد آنا جون .دیشب خیلی دعا کردم حالش بهتر شه ...البته اگه قابل باشم ..

انشاالله که خوب شده باشن عزیزم ...

سلام دوستان خوبيد خاستم ي حال احوال باهاتون بكنم انشالله همتون خوب باشيد 

سلام عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلاااااام

دوستان کسی بوده با ذخیره پایین تخمدان میکرو کرده باشه و گرفته باشه؟؟؟؟

چ تقویتی هایی مصرف کرده؟

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
ممنونم عزیزم.با حرفای شما یه کم آروم شدم.پناه بر خدا

عزیزم نگران نباش احتمالا دکترت میگه شیاف رو مقعدی بزاری

خانمی سرکار میری؟ اگه لکه بینیت ادامه داره و میتونی مرخصی بگیر تا بیشتر استراحت کنی

منم روز ۶ انتقالم و از شنبه میخوام برم سرکار 

سلاااااام دوستان کسی بوده با ذخیره پایین تخمدان میکرو کرده باشه و گرفته باشه؟؟؟؟ چ تقویتی هایی مصر ...

نرگس جان شما همونی بودی که تو گروه زینب جون بودی

خدایا شکرت😙
بله عزیزم جنین فریز دارم مکمل برای اقدام طبیعی سوال می کنم عزیزم البته برای هر دو مورد راهنماییم ک ...

در مورد مكمل براي انتقال فريز راستش من شخصا تجربه اي ندارم شرمنده اينو از دوستاني كه تجربه ش رو دارن بپرسين... ولي در مورد اقدام طبيعي براي خودت كه اينوفوليك، پروكسيد وومن، كيوتن،DHEA اووابوست، فرتيل ايد وومن، رويال ژلي... اينا خوبن اما نه اينكه همش رو با هم بخوري بسته به شرايطي كه داري بايد از بينشون انتخاب كني... براي همسرتون هم پروفرتيل، فرتيل ايد، كيوتن،سلنيوم پلاس، زينك پلاس، موتيليتي بوست، كانت بوست، ولمن كانسپشن.... اينا خوبن ولي بازم با توجه به شرايطشون بايد از بين اينا انتخاب بشه... يه چيز ديگه اي هم كه مهمه اينه كه حداقل دو سه ماهي بايد مصرف بشه تا تاثير داشته باشه...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
متاسفانه جوابم منفی شد.بتا زیر دو بود.الان داروهامو قطع کنم؟بعد واسه انتقال بعدی چیکار کنم پیشنهادتو ...

متاسفم عزيزم انشالله دفعه بعد نتيجه بگيري...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
متاسفانه جوابم منفی شد.بتا زیر دو بود.الان داروهامو قطع کنم؟بعد واسه انتقال بعدی چیکار کنم پیشنهادتو ...

عزيزم خيلي ناراحت شدم برات

از صبح منتظر بودم خبر خوش بشنوم ازت

حالت رو ميفهمم

خدا كمكت كنه🤲

شما هم گفتي روزاي لانه گريني خونريزي داشتي؟

من الان ٤روزه خونريزي دارم😕

سلام دوستان روز 9 انتقال هستم.از دیشب درد دارم گفتم شاید دارم پریود میشم .آخر شب بود که بیبی چک گذا ...

عزیزم نگران نباش شاید لانه گزینی کرده درد داری لکه بینی هم اوایل همه داشتن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉