2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
سلام دوستان🌺 من هفت روزه انتقال جنين دادم جنين سه روزه fresh از روز پنجم خونريزي داشتم  اي ...

عزیزم مامان ستایشمونم از روز پنج خونریزی و لک داشت ایشالله برا شمام همینطوره.....

عزیزم فقط دکترتو در جریان بذار لازم باشه پروژسترونتو زیاد کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نگران نباش همينايي كه داري كافي كه چه عرض كنم زيادي هم هست😂😂 پروكسيد رو روزي دوبار قبل از غذا بخور ...

باشه عزيزم نميدونستم روزي ٢ تا پروكسيد بايد خورد

من يه ليوان بعد صبحونه خورده بودم

خوب خدارو شكر اگه اينا كافيه🙏🏻🙏🏻😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من فردا باید برم واسه آزمایش خون دعام کنید.🙏🏻

عزیزم ایشالله خوش خبری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام روز خوش دوستان من برای پانکچر ویتامین Q10 خوردم و برای انتقال مولتی پریناتال نیچرمید (Multi Pr ...

تا انتقال بعدي كه گفتين منظورتون اين هست كه جنين فريز دارين؟؟ چون فرق ميكنه تو اين حالت🤔

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
سلام شب بر همگی خوش.   آنا جان امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید در کنار عزیزان تون..مرسی از ...

عزیزم دکتر به من گفته بود احتمال لک و پریودی هست و بعضیا دارنش اما من کلا نداشتم.....

یعنی نگران نباش طبیعیه تو بسته بعدیو بخور.....

برنچک جان من که گفتم همه رو با هم نخور زیادیش هم ضرر داره . حداقل قبلش با دکتر مشورت کن همش هم که م ...

گفتم به ماماي دكترم

گفت همشون عالين الان ٣ تامكمل دارم ميخورم

پروكسيد كيوتن اينوفوليك

بهار غذاي مغذي هم همه چي ميخورم 

ديگه باداباد 

حالا امروز دكتر و ميبينم

نميخوام به اين زودي برم تو سيكل اي وي اف

يه ٢ ماه خودمون تلاش كنيم اگه نشد اي وي اف

نظرت چيه؟!

دكتر كه گفته بيا كامل بررسي بشي ببينيم ايراد از كجاست

ولي با اين وجود ميخوام يكم فاصله بدم

ذخیرم ۰/۱  دوز امپولا رو نمی‌دونم  فقط سینال آف ۹۰۰ واحدیه روزی ۱۵۰واحد زیر جلدی دور ناف ...

خوب ۱۵۰ معادل دو تا سینال اف ۷۵ واحدیه.....

از اون یکی هاش ام جی روزی چند تا پودر و آب میزنی؟

یه سوال...بیشتر مکمل هایی که مصرف میکنیم روی تقویت سیستم ایمنی تاثیر داره و باعث افزایش کارایی سیستم ...

نه عزیزم مکملهای تقویت تخمک کار اقلیشون تقویت تخمکه و کنارشم یه سهم کوچیکی تو تقویت ایمنی دارن.....

اما کسایی که مشکل ایمنی دارن داروهایی دارن که سهم تقویت ایمنی این مکملا در مقابلشون مثل فیل و فنجونه.....

بچه ها پروكسيدو اينوفوليك و روزي چند تا ميخورين ؟

من یه ماه اینوفولیک داشتم بین ناهار میخوردم یه ساشه ماه گذشته پودر پروکسید بین صبحانه خوردم  ،هر دوتا رو در یک ماه نداشتم ممکنه کبدت اذیت بشه

واقعا سفارس بدم ميفرسته ؟!

سلام. توی سایت داروپست برید اونجا دارن اووبوست فکر کنم. 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
دوستان یه سوال  من وقت ویزیت گرفتم از رزاقی برای اولین بار .برای 31شهریور . میخوام کسانی که ت ...

عزیزم من از نزدیک نمیشناسمش اما فکر نکنم نسخه همکارشو قبول نکنه اما ممکنه رو آزمایشگاه حساس باشه.....

یعنی میتونی بدی به دکتر دیگه بنویسه و انجامشون بدی و با جوابش بری اما آزمایشگاهی که از نظرش معتبره حتما انجام بده که دوباره کاری نشه.....

انشاالله . فقط دلم به این خوشه بعد از انتقال میرم پیش خانواده ام . برام دعا کن 

عزیزم ایشالله با سوغاتی با ارزشی میری.....

بچه ها من یک ساعت با شوهرم رفتم پیاده روی .موقع برگشتن از خستگی و گرما جاتون خالی بستنی خوردیم . عذا ...

نه عزیزم در این حد ایرادی نداره.....

برا سردی طبعت میپرسی؟

این جور مواقع حس کردی سردی کردی یه خرما بخور....