2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
اوابوست پيدا نميشه ما ديسب ١٣ تا داروخانه رفتيم به ٦ تا داروخانه هم زنگ زدم هيچكي نداره متاسفانه&nbs ...

مثبت فکر کن اگه اینم همون کار می کنه پس الکی خودتو درگیرش نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ایشالا ک خیره مطمعن باش چند روز دیگه خدا حسابی دلتو شاد میکنه

انشاالله با دعای شما دوستای خوبم.البته لکه بینی خیلی کم شده ولی هنوز درد دارم.

زنگ زدم بیمارستان گفت آسپرین رو قطع کن و شیاف رو هر 12 ساعت استفاده کن.صبح ها هم دوتا آمپول پروژسترون دارم.ولی من دیشب بعد از شیاف لکه بینی ام شروع شد میترسم دیگه شیاف بذارم

سلام دوستان روز 9 انتقال هستم.از دیشب درد دارم گفتم شاید دارم پریود میشم .آخر شب بود که بیبی چک گذا ...

عزيزممممم انشالله كه همه چيز خوبه به نظرم كه اينجوريه داره ميچسبونه خودشو لك مال اينه👏

بعد يه سوال ديگه پروكسيد و كيوتن و اينوفوليك دارم ميخورم  حالا اوابووست نباشه  ايراد ...

برنچک جان من که گفتم همه رو با هم نخور زیادیش هم ضرر داره . حداقل قبلش با دکتر مشورت کن

همش هم که مکمل نیست کنارش هم تغذیه خوب داشته باش مثل انجیر ،آب هویج، زیتون و روغن زیتون، عسل 

اصلا بیا یه کاری کن از یه زنبورد دار ژل رویال بگیر میارزه به همه این داروهای مکمل

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
دقيقا منم همين سوال و دارم  اوابووست كه تخمشو ملخ خورده پيدا نميشه خاله منم از سفرش ...

نگران نباش همينايي كه داري كافي كه چه عرض كنم زيادي هم هست😂😂 پروكسيد رو روزي دوبار قبل از غذا بخور، اينوفوليك هم روزي يكبار، در مورد كيوتن هم چون تو پروكسيد به اندازه نياز روزانه داره فكر كنم ديگه نيازي نيست جداگانه هم بخوري...

اين در حد اطلاعاتي هست كه من دارم بازم ميخواي از يك دكتر بپرس..

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
انشاالله با دعای شما دوستای خوبم.البته لکه بینی خیلی کم شده ولی هنوز درد دارم. زنگ زدم بیمارستان گف ...

عزيزم انشالله كه اين يك نشونه خوبه نگران نباش، بيشتر استراحت كن و استرس هم نداشته باش، با اضافه كردن شياف به زودي قطع ميشه...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
راستش نه. آخه یه بار یه سیکل کنسل شده داشتم که بعد از اونم همین طور شدم و بعدش پریود شدم. فکر میکنم ...

دركت ميكنم عزيزم، اميدوارم هرچه زودتر از اين حال لمس دربياي ولي خواهشا پيگير باش🤗