2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست

سلام دوستان

روز 9 انتقال هستم.از دیشب درد دارم گفتم شاید دارم پریود میشم .آخر شب بود که بیبی چک گذاشتم یه هاله کمرنگ افتاد ولی از نصف شب لک بینی قهوه ای هم دارم.خیلی ناراحتم کلی اشک ریختم.فکر میکنم دارم سقط میکنم.منتظرم تا با دکترم تماس بگیرم.پناه بر خدا

التماس دعا دارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آنا جان...من به هرسه تا شماره ای که از مطب دکتر طرازی گذاشته بودین دیروز چندین بار تماس گرفتم ولی جواب ندادن...راه دیگه ای برای نوبت گرفتن ازشون نیست؟

یه سوال دیگه هم داشتم باتوجه به اینکه من آندومتریوز دارم،به نظرتون دکتر رزاقی بهتر هستن یا طرازی؟

د 

سلام روز خوش

دوستان من برای پانکچر ویتامین Q10 خوردم و برای انتقال مولتی پریناتال نیچرمید (Multi Prenatal) الان که منفی شدم میخواستم بدونم پیشنهادتون چه مکملهایی هست برای این مدتی که فرصت هست تا انتقال بعدی

ممنون میشم هم برای خودم و هم برای همسرم راهنمایی بفرمایید

سلام روز خوش دوستان من برای پانکچر ویتامین Q10 خوردم و برای انتقال مولتی پریناتال نیچرمید (Multi Pr ...

دقيقا منم همين سوال و دارم 

اوابووست كه تخمشو ملخ خورده پيدا نميشه خاله منم از سفرش همه چي آورده جز اون

پروكسيد و اينوفوليك و كيوتن منم دارم ميخورم ولي اندازش و در روز نميدونم چقدره !!!! 

سلام دوستان

من بالاخره بعداز۹روز تاخیر روزعید پریود شدم یکشنبه رفتم سونو  دکتربهم داروهای اووبوست ومتفورمین وقرص ال دی(به جاش روکین گرفتم)دادوبرای ماه آینده منوپیور وگونال اف داد تا درنوبت تخمک کشی برم

حالا داروخانه اووبوست نداشت به جاش اینوفولیک داده

من ویتامین دی وآهنم خیلی پایینه نمیدونم اووبوست ازکجاتهیه کنم کمیابه شاید اینترنتی بخرم داروهای تحریک  تخمدانم به نظرتون خوبن؟

با بیمه همش شد دو وپونصد

دقيقا منم همين سوال و دارم  اوابووست كه تخمشو ملخ خورده پيدا نميشه خاله منم از سفرش ...

عزیزم من چندتا داروخانه اینترنتی دیدم اووبوست داشت اگه حتما میخوای ولی خودم تج به ای ازخوردنش ندارم

عزیزم من چندتا داروخانه اینترنتی دیدم اووبوست داشت اگه حتما میخوای ولی خودم تج به ای ازخوردنش ندارم

آره عزيزم حتما ميخوام ميشه بگي كدوم داروخانه بود؟! 

من كلي اينترنت هم گشتم همه زدن مرجودي صفر 😞😞

سلام آنا جان...من به هرسه تا شماره ای که از مطب دکتر طرازی گذاشته بودین دیروز چندین بار تماس گرفتم و ...

عزیزم روزهای شنبه و یکشنبه و سه شنبه ۴ ب بعد زنگ بزن ...اگه بار اولت هست برای نوبت گرفتن دو ماه دیگه وقت میده

سلام دوستان من بالاخره بعداز۹روز تاخیر روزعید پریود شدم یکشنبه رفتم سونو  دکتربهم داروهای اووب ...

اوابوست پيدا نميشه ما ديسب ١٣ تا داروخانه رفتيم به ٦ تا داروخانه هم زنگ زدم هيچكي نداره متاسفانه 

باز ما گير يه چيزي تو اين دنيا افتاديم ....شد الماس ناياب 😞😞

همه ميگن پروكسيد هم همون كارو ميكنه من دو بسته دارم ولي نميدونم ديگه ....