2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست

بچه ها من یک ساعت با شوهرم رفتم پیاده روی .موقع برگشتن از خستگی و گرما جاتون خالی بستنی خوردیم . عذاب وجدان دارم .یعنی ضرر داره برام؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
خب با سلام ب دوستان عزیز و مهربونم...امروز بسته آخر جنینام انتقال دادم و جالب اینجاست ک دو دفعه قبلی ...

سلام عزیزم... مبارکت باشه مامان بهار جون....

چند روز نتونستم بیام سر بزنم ولی همیشه به یادتون بودم....

خیلی خوشحال شدم،ان شاءالله جینگولیات محکم محکم بچسبن بهت....  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم... مبارکت باشه مامان بهار جون.... چند روز نتونستم بیام سر بزنم ولی همیشه به یادتون بودم. ...

سلام عزیزمممممم ب خدا منم همش ب یادتم امروز گفتم ببینااااا مامان شد دیگه ب ما سر نمیزنه😉خوبی عزیزم نی نی جون خوبه؟ مرسی فدات شم برام دعا کن فقط  

سلام عزیزمممممم ب خدا منم همش ب یادتم امروز گفتم ببینااااا مامان شد دیگه ب ما سر نمیزنه😉خوبی عزیزم ...

قربونت عزیزم... خدا رو شکر....

نه به خدا،همش درگیر بودم....

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

دوستان عزیزم

من و همسرم تصمیم گرفتیم تا انتقال بعدی یه تلاشی برای بارداری طبیعی بکنیم. همسری شروع به خوردن فرتیل اید و سلنیوم و ویتامین ای کرده منم مولتی کامپلیت نیچر مید و فروفورت گاین میخورم. به نظرتون اینا کافیه؟خودم مشکلی ندارم ولی چون سنم بالاست گفتم یکم تقویت کنم همسرم هم مورفولوژیش ضعیفه

انشالله ک چیزی نیست چقدر زود خودشو شیرین کرد برات ب این زودی قندت رفت بالا؟😍😂😂

پاک کردم که جملات منفی بکار نبرده باشم....  

آره عزیزم، دعا کنین برام...

انشالله ک چیزی نیست چقدر زود خودشو شیرین کرد برات ب این زودی قندت رفت بالا؟😍😂😂

ان شاءالله خودتم به زودی کامت شیرین میشه ،البته با دیدن یه بتای تپل و توپ....

وای خدا ، بهار جون ان شاءالله یهو بیای بگی دوقلو شدی....واییی، چه خونه ای برات درست کنن شیطون بلاها    

دوست عزيز پيگيري كردين علت رو؟؟؟ اين مقدار زمان اصلا طبيعي نيست حتما جدي بگيريد...

راستش نه. آخه یه بار یه سیکل کنسل شده داشتم که بعد از اونم همین طور شدم و بعدش پریود شدم. فکر میکنم مثل دفعه قبل باشه. تازه اینبار پانکچر هم شدم پس فکر کنم طبیعیه... البته امیدوارم😊. کلا از بعد از منفی شدنم لمس شدم دیگه اهمیت نمیدم🙂. حالا اگه بیشتر شد یکاریش میکنم. Xxx

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
مال منم عقب اوفتاده الان بیشتر از یکماه هست که پریود نشدم. میتونم بگم نزدیک دوماهه . هیچ اثری هم از ...

واييي يعني چي؟؟؟؟؟ شما تنبلي داشتي؟ يا پلي كيستيك بودي؟ سابقه داشته انقدر عقب بيافته قبلا؟؟؟ من هميشه سر وقت بودم هيچ مشكلي هم ندارم ٢١ اين ماه اين آمپرل انتقال را زدم الان منتظر پريودم☹️

واييي يعني چي؟؟؟؟؟ شما تنبلي داشتي؟ يا پلي كيستيك بودي؟ سابقه داشته انقدر عقب بيافته قبلا؟؟؟ من هميش ...

من حدود ۱۵ - ۱۶ سال پیش کیست داشتم و عمل کردم. بعدش هیچ مشکلی نداشتم و منظم بودم. بعد از منفی شدنم پریود شدم که میشد ۱۰ سیکل. ولی دیگه نشدم. خودم فکر میکنم اکی هست و میشم. حالا ببینم تا یکی دو هفته دیگه چی میشه. Xxx

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

آنا جون عزیزم من قند ناشتا رو زده ۸۵ یه ساعت بعدش رو ۱۷۷ گلوکز که میریزن تو لیوان رو هم خوردم حالا دکتر گفت مشکوکه تکرار کنم این بار سه ساعته . به نطرت بالا بوده ؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉