2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
عزیزم خوب رزا قی دکتر خوبیه..... در مورد بقیه خیلی اطلاعات ندارم..... عزیزم عجله نکن بدون بررسی کا ...

ینی چی ؟؟؟؟ فعلا که دارم مکمل میخورم میگم نوبت بگیرم واس ۲ ماه دیگه چون سرشون شلوغه

فقط آنا جون امروز روز دوم پریودم هستم چون اولین پریود بعد سیکلم میشه آزمایش های ذخیره رو انجام بدم ؟ ...

عزیزم ذخیره رو هر موقع بخوایی میتونی بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی ؟؟؟؟ فعلا که دارم مکمل میخورم میگم نوبت بگیرم واس ۲ ماه دیگه چون سرشون شلوغه

منظورم اینه حتما تستهای تکمیلیو بده....

اگه ندادی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم😍 آنا جان جواب ازمایش  ژنتیک ما اومد  دو تا از ژن های همسرم مشکل داشت و دلیل ...

عزیزم میتونم بپرسم چه مشکلی داشتن؟ یا اگه میشه عکس کاریوتایپشونو میشه بذارید؟ ماهم یکی دوتا پلی مورفیسم داشتیم اما مشاور ژنتیک گفت مشکلی پیش نمیاره و نیاز به پی جی دی نیست.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دوستای گلم ممنون از همراهیتون..... واقعا دلم به دعاهاتون خوشه..... توکل به خدا فعلا دو سه هفته ای ...

عزیزم الهی بزودی حالشون مساعد بشه و آرامش به خونه تون برگرده 

همسر من دیسک کمر داره وقتایی که کمرش میگیره  من میمیرم و زنده میشم میدونم الان چه حسی داری و. درکت میکنم امیدوارم هرچه زودتر حالشون. خوب خوب. بشه 

مراقب خودت و. نینیهات باش❤️❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم الهی بزودی حالشون مساعد بشه و آرامش به خونه تون برگرده  همسر من دیسک کمر داره وقتایی که ...

واقعا سلامتی نعمتیه.....

خدا سلامتی خودمون و عزیزامونو حفظ کنه....

سلام دوستان 

آنا جون خدا بد نده انشالله زودتر همسرت خوب بشه 

کاری چیزی از دستم بر میاد بگو عزیزم

بچه ها من دیروز خواهر شوهرم بچه دومش به دنیا اومد امسال کلی بچه تو خانواده هامون به دنیا اومدن 

انشالله روزی ما

وقتی رفتم بیمارستان ملاقاتش تو اتاق کلی بچه بود نمی دونم چرا موقع برگشت اشکام امونمو نمیداد

ی خانمی اونجا بود بچه 6مش بود وضع مالیش داغون می گفت نداریم بخوریم پوشک از مادر شوهر من گرفت چ بگم حکمت خدارو شکر 

یکی نمی خواد میده

یکی مثل من چ بگم 

سلام گلم انتقالتون افتاد واسه کی؟؟؟ و کی متوجه شدین هایپر شدین؟؟؟ من هنوز هایپر نشدم احتمال میدن ...

واسه يك يا دوماه ديگه ميوفته ولي چون واسه من افتاد تو تعطيلات عيد موند براي ارديبهشت كه يه بار انتقال دادم منفي شد حالا يك ماه ديگه ان شاالله به اميد خدا ميخوام برم براي انتقال

سلام دوستان  آنا جون خدا بد نده انشالله زودتر همسرت خوب بشه  کاری چیزی از دستم بر میاد ب ...

عزیزم تو بهترین شرایط قراره بده چون ما قدرشو خواهیم دونست....

دکتر ساغر صالحپور هم دکتر خوب و بااخلاقیه. کلینیک نيکان

. دکتر توکلی هم خیلی تأییدش ميکرد

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...