2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست
ای جانم.مبارکههههه.به سلامتی بغلش کنی عزیزم.برای منم دعا کن 3 تیر آزمایش دارم

ایشالا با خبر خوش میای خوشحالمون میکنی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ازمایشم مثبت شد.ایشالا روزی همه منتظرا. دعا کنین قلبش ب سلامتی تشکیل بشه

سلااام دوست گلم...مباااارکه...اتفاقا دیروز بفکرت بودم و میگفتم خبری ازش نیست...نمیدونی چقدر خوشحال شدم...انشالله خیلی زود خبر شنیدن صدای قلبشو بدی بهمون...  

د 

واي چه حالم خوب شد ارمغان جون اين چند روزي همش تو فكرم ...... الان دارم پروكسيد و كيوتن و ميخورم ا ...

عزیزم شما پریود شدی؟ چند روز بعد از قطع داروهاتون پریود شدید؟ 

پس چرا من هنوز نشدم

عزیز دکتر من به همه بعد از انتقال دگزا میده که مشابه با پرد هست گاهی برای محکم کاری این کارو میکنن ...

ممنونتم لاله جان دکتر به من گفت بعد از انتقال تبخالت که خوب شد روزی یکی بخور، حالا الان روز پنجمه انتقالم و تب خالم خشک شده ، حالا باید زنگ بزنم بپرسم که تا روز چندم باید بخورم. شما کلا یک بار دگزا زدی؟

خدا گل پسرتو حفظ کنه

دوستای گلم ممنون از همراهیتون..... واقعا دلم به دعاهاتون خوشه..... توکل به خدا فعلا دو سه هفته ای ...

آنا جان خدا رو شکر که به خیر گذشت، انشالله خیلی زود همسرتون سلامتی کاملشو به دست میاره

یک ماه قبل از سیکلت که انجام دادی مگه ال دی نمیخوردی به خاطر کیست ؟؟؟؟

نه يه دونه كبيت ٢،٥ سانتي بود گفت اهميت نداره

البته كيست ماله مهه پيشش بود رو اين حساب اون ماه اي وي اف نكردن ماهه بعدش كردن كه سيكلم كوتاه بود ال دي نداشت

دوستان آزمایش AMH زمان خاصی باید انجام شود و باید ناشتا باشیم؟

نه عزیزم زمان خاصی نیاز نیست و ناشتایی هم نداره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها عنبرنسارو براي عفونت استفاده كنم خوبه؟

والا من توصیه نمیکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان ، روز همگی بخیر  امروز نوبت سونو 18هفتگی دارم، محتاج دعایی خیر شما هستم.

عزیزم بهترینا منتظرته....

عزیزم شما پریود شدی؟ چند روز بعد از قطع داروهاتون پریود شدید؟  پس چرا من هنوز نشدم

آره روز ٤ پريودم دقيقا سر موعد 

من فقط شياف داشتم وقتي قطع كردم ٢ روز بعدش كه تايمش بود پريود شدم

سلام خانما خوبید من ازمایشم رو بردم دکتر دید گفت قندت مشکوکه باید تکرار بشه حالا ۴ مرحله ای نوشته چک ...

والا آتی جون من که هفته و تجربه ام از شما کمتره. من تو هفته 21 هستم و از یک ماه پیش آمپول پروژسترونم قطع و آمپول پرولوتون 500 هر ده روز یک بار اضافه شد. و روزی یک قرص ایزوپرین(نمیدونم اسمش رادرست نوشتم یا نه.اما همون که به شما داده)،

در مورد کمر درد هم من اطلاع زیادی ندارم.