2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
ممنون عزیزم،ماهم یه معرف پیدا کردیم واسه دکتر بختیاری  میگه کارش خوبه پناه بر خدا ببینیم چه طور ...

ان شالله هر چی خیره پیش بیاد. روز پانکچر یا انتقال حتما صدقه خوب بده و آیه الکرسی بخون. ان شالله کارت به بهترین نحو انجام میشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما خوبید من ازمایشم رو بردم دکتر دید گفت قندت مشکوکه باید تکرار بشه حالا ۴ مرحله ای نوشته چکار کنم این دیگه چیه .

واسه دردام گفت همون پرولوتون هفته ای بزنم به نظرتون فایدش از ضررش بیشتره؟؟ و اینکه من ۵۰۰ خریدم دکتر گفته ۲۵۰ هفته ای یه بار حالا باید نصفش رو بزنم ؟ گفت اگه دردات زیادن ایزوپرین ۱۲ ساعتی بخورم شما هم دارید همون پرولوتون میزنید؟؟ تو رو خدا جواب بدید شما هیچ کمر درد ندارید ؟ من نمیدونم کمر دردم مال گودی کمر هست مال درد بارداریه گیج شدم . اگه دردام طبیعی باشن یعنی مال بارداری هست ولی من فک میکنم شدیدا یا انقباضن این پرولوتون و ایزوپرین ضرر ندارن؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم آنتی فریز یعنی از فریز در آوردن جنینا..... جنین شناستون که خوبه اما دقیق نمیدونم فرایند فریز ...

كاريوتايپ و .. انجام ندادم

ميخوام برأي سيكل جديد حتما همه آزمايش هاي تكميلي رو انجام بدم

كاريوتايپ در مورد چي هست؟

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.
میشه گفت سیکل آنتاگون برای کسایی که ذخیره اشون کمه مناسبه ؟؟؟؟   یعنی شما دو بار پانکچر ش ...

بله عزیزم من هر دو بار که پانکچر شدم فرش انتقال دادم و منفی شدم بار سوم چون همه آزامو انجام دادم و مشکلات ایمنی انعقادیم رو شدن و آندومتریوزمم درمان کردم و لاپراهیسترو هم داشتم، دیگه شکر خدا + شدم.....

عزیزم برا ذخیره بالام سیکل آنناگون انجام میشه اما خوب برا اونا دز دارو خیلی پایینتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما خوبید من ازمایشم رو بردم دکتر دید گفت قندت مشکوکه باید تکرار بشه حالا ۴ مرحله ای نوشته چک ...

عزیزم پرولوتون و ایزوپرین رو هر دورو من دارم.....

بله عزیزم دیگه کمر دردات طبیعین.....

من یه سمت لگنم و کمرم درد میکنه.....

شکم بند بارداری داری؟

دکتر واسم نوشت گفت بزنی خیلی کمکت میکنه.....

عزیزم پرولوتون چند تا داری؟

این چند تاییکه داریو ۵۰۰ هستم هر دو هفته یا بزن بعدش ۲۵۰ گرفتی هر هفته بزن.....

منم ۵۰۰ دارم دو هفته یه بار میزنم.....

ایزوپرینامم هر ۱۲ ساعت میخورم دیدی دردات کمتر نمیشن سه تا هم میتونی بخوری یعنی هر ۸ ساعت.....

من فعلا ۲ تا دارم اما سر دخترم بعضا تا سه تا هم رسیدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من روز۶-۷انتقالم میخواستم بدونم خرما گردو، دوغ، عسل، شکلات کدوما رو‌می تونم بخورم و‌کدوم ...

عسل رو کلا نخور.....

شکلاتم نخوری بهتره.....

بقیه رو در حد اعتدال میتونی بخوری.....

دوغم اگه طبعت سرده فعلا نخور یا کمتر بخور.....

كاريوتايپ و .. انجام ندادم ميخوام برأي سيكل جديد حتما همه آزمايش هاي تكميلي رو انجام بدم كاريوتايپ ...

عزیزم کاریوتایپ کرومزومهارو بررسی میکنه و یه سری نقصهای کرومزومیو رو میکنه.....

ولی هر دوتون حتما انجام بدین.....

دوستان ماه بعد از پانكچر(تخمك كشي) پريود عقب ميافته؟؟؟؟؟ شما چجوري بودين؟؟؟؟

بستگی داره.....

بعضیا عقب میندازن.....

بعضیا جلوتر.....

بعضیام سر وقت.....

عزیزم پیدا نکردی آزمایشگاهی ک dfi رو انجام بده ؟ پیدا کردی ب منم بگو گلم

عزیزم من از آزمایشگاه دکتر امجد تلفنی پرسبدم گفتن که انجام میدن ولی خیلی مطمئن نیستم.الان آزمایشگاه ژنتیک جنوب کشور رو پیدا کردم که تلفنی جواب ندادن.باید حضوری برم.به محض اینکه اطلاع پیداکردم بهت خبر میدم

د