2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048214 بازدید | 684647 پست
مبارك باشه عزيييزم  يكم واسمون از نوع داروهات و تعداد جنينات و اينا ميگي دل گرم شيم ؟!🙏🏻🙏🏻 ...

ممنون. من 6 تا تخمک داشتم 5 تا جنین شد. یکیش از بین رفت 2تا گداشتن برام بار اول انتقال بود. داروهامم با دوز بالا بود چون تخمکام کم بود. دوزی 6 تا میزدم.ایشالا روزی خودت باشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
دوستای گلم ممنون از همراهیتون..... واقعا دلم به دعاهاتون خوشه..... توکل به خدا فعلا دو سه هفته ای ...

دقيقا.....آدم بايد هر لحظه خداوند و شاكر باشه 

دعا ميكنم اين گرفتاري هر چه زودتر تموم بشه و دوباره همسر مهربونت شاد و سلامت در كنارتون باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون. من 6 تا تخمک داشتم 5 تا جنین شد. یکیش از بین رفت 2تا گداشتن برام بار اول انتقال بود. داروهامم ...

اي جاااااانم چه حالي ميده دفعه اول 

منم ٥ تا تخمك داشتم ولي فقط يكيش جنين شد

اونم نموند 😞😞

ولي خيلي خوشحال شدم مثبت شدي👍🏼👍🏼👍🏼🤗🤗♥️

ولي من ال دي اصلا بهم ندادن الانم ال دي نميخورم يعني ايم ماه اصلا دارو نميخوام بگيرم فقط همين تقويت ...

یک ماه قبل از سیکلت که انجام دادی مگه ال دی نمیخوردی به خاطر کیست ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
برا من بار آخر مریونال روزی پنج تا و دو تام فوستیمون داشتم یعنی عملا بیشتری دز ممکن رو داد..... نوع ...

میشه گفت سیکل آنتاگون برای کسایی که ذخیره اشون کمه مناسبه ؟؟؟؟ 

یعنی شما دو بار پانکچر شدی  انتقال میدادی اما منفی میشد ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
اي جاااااانم چه حالي ميده دفعه اول  منم ٥ تا تخمك داشتم ولي فقط يكيش جنين شد اونم نموند 😞😞 ...

ایشالا خودت طبیعی باردار شی به زودی زود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ممنون. من 6 تا تخمک داشتم 5 تا جنین شد. یکیش از بین رفت 2تا گداشتن برام بار اول انتقال بود. داروهامم ...

ان شالله ب سلامتی . عزیزم اسم داروهاتو میگی ؟ پیش کدوم دکتر انجام دادی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ان شالله ب سلامتی . عزیزم اسم داروهاتو میگی ؟ پیش کدوم دکتر انجام دادی ؟

مریونال و پیوریگون. الانم که کلکسان و شیاف. شیاف سیکلوژست هم گیر نمیاد برام اندومترین نوشتن اونم خوبه. آلمانیه. دکتر رستمی شیراز

مریونال و پیوریگون. الانم که کلکسان و شیاف. شیاف سیکلوژست هم گیر نمیاد برام اندومترین نوشتن اونم خوب ...

عزیزم مشکل انعقادی داشتی ک رستمی بهت سلکسان دادش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم مشکل انعقادی داشتی ک رستمی بهت سلکسان دادش ؟؟

نه.به اکثر مریضاش میده. دیدم همه میزنن

مریونال و پیوریگون. الانم که کلکسان و شیاف. شیاف سیکلوژست هم گیر نمیاد برام اندومترین نوشتن اونم خوب ...

عزیزم میای درخواست دوستیو بپذیری لطفا