2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048219 بازدید | 684647 پست
واي چه حالم خوب شد ارمغان جون اين چند روزي همش تو فكرم ...... الان دارم پروكسيد و كيوتن و ميخورم ا ...

ولي من ال دي اصلا بهم ندادن

الانم ال دي نميخورم يعني ايم ماه اصلا دارو نميخوام بگيرم فقط همين تقويتيهارو بخورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی خوشحال شدم  عزیز شوهرت  طی این زمان چه دارویی استفاده می کردند

الان چند ماه بود که فرتیل اید میخورد اوایل روزی دوتا ماه آخر روزی یکی

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
آره عزیزم  خیلی دور هستش  پس انجام ندهم آز ایمنی وانعقادی همراه باCdباید انجام بشودچون تا۲ ...

عزیزم انعقادارو حتما انجام بده.....

حالا ایمنیارم انجام بده شاید مشکلت تو آیتمهای تکی بود و درمانش بقیه مواردم ساپورت کرد.....

اما انعقادیا خیلی حیاتین حتما انجام بده به هر حال مشکلی باشه جونت بهشون بنده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان ازمایشم مثبت شد.ایشالا روزی همه منتظرا. دعا کنین قلبش ب سلامتی تشکیل بشه

مبارك باشه عزيييزم 

يكم واسمون از نوع داروهات و تعداد جنينات و اينا ميگي دل گرم شيم ؟!🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️♥️♥️

آنا جون میشه در مورد این سوالم منو راهنمایی کنی

عزیزم ده روز زیاده فکر نکنم اثرش بمونه.....

من میکروی دومم که منفی بود روز دو و پنج هاش سی جی اونم کامل داشتم اما روز آز بتام نزدیک صفر بود.....

دیگه بی بی رو هم خودت حساب کن...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مشکلاتت ناباروریتون چیه؟ یه شرح کامل بدین لطفا اصلا تا حالا چه ازهایی انجام دادین و چه بررسی هایی کر ...

من یک سال ناباروری داشتم

حتی عکس رنگی گرفتم همه چی خودم و شوهرم سالم بود

منم پیگیری نکردن بعدش باردار شدم که خارج از رحم بود عمل لاپراسکوپی برا خارج از دحم انجام دادم که لوله سمت چپم رو خارج کردن با جنین

تو عمل گفتن لوله سمت راستت هم چسبندگی داره

باید بیای ای وی اف کنی 

الان یک ماهه از عملم میگذره دو ماه دیگه باید برم برا اقدام که ای وی اف کنم

ولی خیلی مرددم

چون تو بارداری قبل عمل و عوارض امپول برا دفع شدن که نشد.خیلی اذیت شدن یعنی واقعا زجر کشیدم

از لحاظ روحی و جسمی داغون شدم

الان تازه یک هفته است میتونم راه برم

چون واقعا جون نداشتم

حالا هم درمونده ام که چیکار کنم

دوستای گلم یه التماس دعای شدید دارم..... برا همسرم یه اتفاقی افتاده دعا کنین زودتر حالش خوب شه..... ...

انشالله که خدا رحمش به دل پاک و مهربونت و وقتی که خالصانه برای کمک به بنده هاش میزاری بیاد و بدون نیاز به دکتر و درمان براش معجزه بشه و خوب بشه. 

اره عزیزم منم شیرازیم..مریض البرزی...من اندومتریوز دارم و دوبار رفتم فریز جنین که کیفیتشون خوب نشده. ...

عزیزم پیدا نکردی آزمایشگاهی ک dfi رو انجام بده ؟ پیدا کردی ب منم بگو گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آره عزیزم  خیلی دور هستش  پس انجام ندهم آز ایمنی وانعقادی همراه باCdباید انجام بشودچون تا۲ ...

۱. نسخه ۳ رو حتما انجام بده.....

۲. نسخه ۴ رو هم به غیر سی دیا انجام بده.....

۳. سی دیارم میخوایی احتیاطا انجام بده، مثلا اگه یکی دو تا از سی دیات مشکل داست شاید دارو بگیری و مشکلاتت رو تحت پوشش قرار بده.....

پس علی الحساب موردهای ۱ و ۲ رو حتما انجام بده.....

۳ رو هم اختیاریه یا انجام بده یا نده.....

دوستای گلم ممنون از همراهیتون.....

واقعا دلم به دعاهاتون خوشه.....

توکل به خدا فعلا دو سه هفته ای باید استراحت کنه ایشالله به خیر بگذره.....

واقعا خدا همسرم رو حفظ کنه الان قشنگ جای خالی تک تک زحماتش رو لمس میکنم....

خیلی کمک بزرگیه واسم الان طفلی خودش محتاج من شده......

خدا سلامتی خودتون و عزیزاتونو حفظ کنه واقعا قدر سلامتیتونو بدونین الکی الکی آدم محتاج بقیه میشه.....

بازم هر چی شکر کنم کمه بلای بزرگی از سرمون گذشت.....

سلام به همه دوستان و آنا عزیزم امیدوارم حال همسرتون خوب بشه من فقط پست آخرراخوندم همیشه دعاگوتون هستم 

بهار جان به سلامتی انتقال دادی؟عزیزم شما لوله ات هیدرو بود چه کار کردی عمل کردی؟؟