2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
عزیزم ذخیرت بد نیست مال من قبل همه میکروها ۱/۴ بود و تونستم سه بار پانکچر کنم..... عملا نزدیک مرزه. ...

ممنون عزیزم . آره دکتر توکلی هم گفت از 1/2 به بعد میگیم خوبه . شما تو هر پانکچر چند تا تخمک داشتین ؟؟؟ و کیفیتش خوب بوده ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام دوستان ازمایشم مثبت شد.ایشالا روزی همه منتظرا. دعا کنین قلبش ب سلامتی تشکیل بشه

وای وای مبارکه . ایشالا خیرشو ببینی . قسمت همه منتظرا .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروکسید دکترت تجویز کرده یا خودت خریدی حتما تاثیر داره به دکترت اعتماد کن

بله دکترم تجویز کرده همراه فمیبیون . الان دور دوم از فردا شروع میکنم . فکر میکردم اینا باعث ایجاد کیست شده 

خودت متوجه شدی تخمدانت فعال شده ؟؟؟

ممنون عزیزم . آره دکتر توکلی هم گفت از 1/2 به بعد میگیم خوبه . بنابراین شما تو هر پانکچر چند تا تخمک ...

من دو بار ۶ تا تخمک داشتم بد نبودن.....

بار سوم ده تا تخمک عالی داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من دو بار ۶ تا تخمک داشتم بد نبودن..... بار سوم ده تا تخمک عالی داشتم.....

وای خدا یه کم خیالم راحت شد . فقط خدا کنه دکتر داروهای با دوز مناسب بده 

من دو بار ۶ تا تخمک داشتم بد نبودن..... بار سوم ده تا تخمک عالی داشتم.....

به نظرت چه آمپولایی مناسبه برام .با چه دوزی ؟؟؟

وای خدا یه کم خیالم راحت شد . فقط خدا کنه دکتر داروهای با دوز مناسب بده 

برا من بار آخر مریونال روزی پنج تا و دو تام فوستیمون داشتم یعنی عملا بیشتری دز ممکن رو داد.....

نوع سیکلمم آنتاگون بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون آخه خودمم ذخیره ام پایینه.ولی خودم حس میکنم خیلی خوب شدم آخه قبلا پری نامنظم و کم بود دوره اش.شاید دو روز طول میکشید.ولی چند ماهه از وقتی سردیجات حذف کردم دقیق سر وقت پری میشم و دوره اش هم معمولی شده.یکسری مکمل هم خودم شروع کردم به خوردن و ژل رویال هم میخوریم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

عکس رنگی و مابقی آزمایشام هم خوبه.همسرمم هم دکتر گفته واریکوسل نداره و آزمایش اسپرمش خیلی خوب بوده .تازگی براشون آزمایش تانل نوشته.تنها ایرادی که دوتامون داریم یکی ذخیره تخمدان۰/۳من و تیرویید همسرم هستش.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
برنجک جون من ماه قبل پروکسید خوردم و ال دی داشتم پروکسید باعث شد تخمدان فعال بشه ،بنظر من شما بعد آی ...

واي چه حالم خوب شد ارمغان جون اين چند روزي همش تو فكرم ......

الان دارم پروكسيد و كيوتن و ميخورم

از فردا اوابوست و اينوفوليكم بهش اضافه ميكنم

الان روز ٣ ومه پريودمه از هفته ديگه يه شب درميون ميريم تو پروژه ني ني سازي 

ولي مهم اينه ماهه بعد اي وي اف تخمدونا تو استراحت نباشن 

حالا عزيزم من تلاشم و ميكنم ببينيم ميگيره يا نه 

ببينيم اين ني ني مارو از يه ١٠،،،١٢ ميليون جلو ميندازه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

آنا جون آخه خودمم ذخیره ام پایینه.ولی خودم حس میکنم خیلی خوب شدم آخه قبلا پری نامنظم و کم بود دوره ا ...

پس ایشالله شرایط خودتم بهتر میشه خدارو چه دیدی شاید قراره معجزه اتفاق بیفته.....

نگران ذخیرتم نباش مگه چند؟

عزیزم طبق نظر دکتر ایمونولوژ من سی دی مارکرا با دوتاییاشون معتبرن یعنی اونا نباشن خیلی ارزش نداره... ...

آره عزیزم  خیلی دور هستش  پس انجام ندهم آز ایمنی وانعقادی همراه باCdباید انجام بشودچون تا۲ماه دیگه باید بروم برا میکرو  دوم ………………………که میشود بعداز۴ماه میکرو اولم می گذرد

عکس رنگی و مابقی آزمایشام هم خوبه.همسرمم هم دکتر گفته واریکوسل نداره و آزمایش اسپرمش خیلی خوب بوده . ...

عزیزم ایشالله به زودی شرایط هردوتون مساعد میشه.....

عزيزم مباركت باشه انشالله به سلامتي به دنيا بياد🙏🏻 با خوندن شرايطت كلي اميدوارتر شدم چون خيلي شبيه ...

ممنون عزیزم ان شاالله خودتم زود زود مامان میشی 

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم.