2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست
آنا جون من الان روز ۴ انتقال هستم فسنجون مشکلی داره خوردنش؟ خیلی هوس کردم😏

به نظر من که ایرادی نداره.....

چون هر روز که نمیخوری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام تورک آنا جان  عصری رفتم آزمایشگاه.شهرمون گفتن ایمنی وانعقادی کامل انجام می دهند فقط Cdکه منفرد انجام می دهند اونی که شما نوشتید باهم که علامت+دارند  انجام نمی دهند  یزد هم آزمایشگاه بیمارستان مادر پرسیدم گفتندهیچ کدامCdانجام نمی دهندوهزینه یک میلیون وچهار صد بادفترچه به نظر شما چکار  کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عزیزم . 1/43 ذخیره ام 

عزیزم ذخیرت بد نیست مال من قبل همه میکروها ۱/۴ بود و تونستم سه بار پانکچر کنم.....

عملا نزدیک مرزه.....

یعنی بدک نیست نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام تورک آنا جان  عصری رفتم آزمایشگاه.شهرمون گفتن ایمنی وانعقادی کامل انجام می دهند فقط Cdکه م ...

عزیزم طبق نظر دکتر ایمونولوژ من سی دی مارکرا با دوتاییاشون معتبرن یعنی اونا نباشن خیلی ارزش نداره.....

به نظرم بهتره کامل باشه.....

تهران برات دوره؟

سلام دوستان ازمایشم مثبت شد.ایشالا روزی همه منتظرا. دعا کنین قلبش ب سلامتی تشکیل بشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام ارمغان جون....خیلی ب سختی و اصلا هم با بیمه نمیدادن همسرم رفت قم یکی از دوستانش  ک پزشک بو ...

خدارو شکر تونستی بگیری با بیمه من احتمالا سرم داشته باشم با این اوضاع چجوری تهیه کنم

عزیزم مشکل خود ایمنی غده ی تیروئید دارن درمان دارویی داره نگران نباشین

با چند وقت مصرف دارو حل میشه؟آخه قرار بوده ماه دیگه آی وی اف کنیم که جواب آزمایش همسرم الان اومده.چیکار کنم حالا؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
منم این ماه هم پروکسید دارم هم ال دی میخورم خیلی میترسم ماه بعد آی وی اف کنم به خاطر ال دی تخمدانهام ...

پروکسید دکترت تجویز کرده یا خودت خریدی

حتما تاثیر داره به دکترت اعتماد کن

لطفا این آزمایش برام تفسیر کنید.و اینکه تا چند وقت دارو بخورن مشکل حل میشه؟میرسیم که تا یه ماه دیگه آی وی اف کنیم به نظرتون؟مشکل همسرم جدیه آیا؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
لطفا اطلاعاتی درباره آزمایش تانل بهم بدین؟آیا آزمایش کاملیه برای همسرم؟
سلام دوستان ازمایشم مثبت شد.ایشالا روزی همه منتظرا. دعا کنین قلبش ب سلامتی تشکیل بشه

خدایا شکرت.....

گوارای وجودت عزیزم.....

خدارو شکر تونستی بگیری با بیمه من احتمالا سرم داشته باشم با این اوضاع چجوری تهیه کنم

عزیزم اگه سابقه سقط نداری بهترین راه همون قم یا هر شهرستان نزدیک دیگست.....

این آز رو هم همون جا انجام دادین؟ مرکز رستمی نداره تست شکست دی ان ای رو پرس و جو کنین ببینین کجا ان ...

آره رستمی انجام دادم . مطمعنی عزیزم ک مرکز رستمی dfi نداره ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم مشکل خود ایمنی غده ی تیروئید دارن درمان دارویی داره نگران نباشین با چند وقت مصرف دارو حل میشه ...

عزیزم شاید با درمانش حتی طبیعیم باردار بشین.....

البته نمیدونم رو اسپرم تاثیر میذاره یا نه اما شایدم بهتر بشه.....