2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
عزیزم خودمم نمیفهمم ک چی باید باشه . من آره شیراز مرکز ناباروری رستمی . ولی dfi  توش نیست . شما ...

این آز رو هم همون جا انجام دادین؟
مرکز رستمی نداره تست شکست دی ان ای رو
پرس و جو کنین ببینین کجا انجام میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستای گلم یه التماس دعای شدید دارم..... برا همسرم یه اتفاقی افتاده دعا کنین زودتر حالش خوب شه..... ...

ان شاء ا... هر چی هست خیلی زود بر طرف میشه
دست تنها خیلی سخته
توکل به خدا
خیر پیش بیاد براتون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  لطفا به من کمک کنید اگر صحبتای منو میخونید من میخوام ای وی اف کنم اصلا استرس ند ...

مشکلاتت ناباروریتون چیه؟
یه شرح کامل بدین لطفا
اصلا تا حالا چه ازهایی انجام دادین و چه بررسی هایی کردین ؟

سلام دوستان گلم...ی سوال :آمپول هپارین یخچالیه؟ من ب شکم میزنم موقع تزریق انگار زنبور نیشم میزنه میخ ...

یخچالی نیست
اما نمیدونن علت گزشش سرماش هست یا نه
حالا این سری یه دور یکی دو ساعت قبل بذار بیرون
اگه بازم موقع تزریق اون حالت رو داشتی یعنی این برند بهت نمیسازه

آزمایشanti tpo برا همسرم 500< خیلی بده؟ تو رو خدا جواب بدین

عزیزم مشکل خود ایمنی غده ی تیروئید دارن
درمان دارویی داره نگران نباشین

یخچالی نیست اما نمیدونن علت گزشش سرماش هست یا نه حالا این سری یه دور یکی دو ساعت قبل بذار بیرون ا ...

ممنون لاله جون آره گذاشتم بیرون...ی سوال دیگه روز ۲ انتقال امپول اچ سی جی ۵۰۰۰ نصفش و روز ۵ انتقال نصف دیگه یعنی در کل من ی امپول ۵۰۰۰ اچ سی جی زدم و تا آزمایشم ۱۰ روز میگذره یعنی تا اون روز تاثیرش رفته؟ یا حتی تاثیرش روی بیبی چک؟ 

باشه عزيزم ٣ شنبه برم حتما اينايي كه گفتي و ميگم بهشون بنويسه واسم الان يه اسكرين شات ميگيرم يادم بم ...

برنجک جون من ماه قبل پروکسید خوردم و ال دی داشتم پروکسید باعث شد تخمدان فعال بشه ،بنظر من شما بعد آی وی اف شانس بارداریت بالاتر از قبله اگه روزای تخمکذاری بری ویزیت بشی از نظر تخمک و ضخامت آندومتر خیالت راحت تر میشه انشالله طبیعی مامان میشی

سلام به سختی تونستم وقت بگیرم ..از رزاقی .31شهریور وقت داد.هر چی اصرار  کردم زودتر گفت نمیشه.

توکل بخدا.ببینیم چی میشه.شاید این مدت معجزه ای رخ بده ...طبیعی بشیم ..

ممنون از دوستانی که تلفن رزاقی رو بهم دادن ..

برنجک جون من ماه قبل پروکسید خوردم و ال دی داشتم پروکسید باعث شد تخمدان فعال بشه ،بنظر من شما بعد آی ...

منم این ماه هم پروکسید دارم هم ال دی میخورم خیلی میترسم ماه بعد آی وی اف کنم به خاطر ال دی تخمدانهام ضعیف شده باشه . یعنی پروکسید خوبه واقعا؟؟؟؟؟ 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
خب آنا جون الان این ذخیره نسبت به سنم (36)کم هستش یا معمولیه ؟؟؟؟

عزیزم اصلا ذخیرت یادم نیست......

چند تا پست عقب برگشتم اما ندیدم ذخیرتو.....

ممنون میشم اگه سوالی در مورد جزئیات داری با تکرار جزئیات بپرسی چون واقعا حضور ذهن ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اصلا ذخیرت یادم نیست...... چند تا پست عقب برگشتم اما ندیدم ذخیرتو..... ممنون میشم اگه سوالی ...

چشم عزیزم . 1/43 ذخیره ام 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...