2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست

سلام ،دوستانی که تست pgsرو جنیناتون انجام دادین میشه یکم توضیح بدین که چیکارا کردین چنتا جنین برای انجام تست داشتین چنتاش سالم موند؟

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
سلام  آزمایش anti tpo مربوط به چی میشه و نرمالش برای  آقایون چنده؟

آنتی بادی ای هست که علیه غده تیروئید عمل میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم انشالله خدا مشکل هممون رو حل کنه اخه اصفهان دکتر خوباش همشون تو کلینیک های ناباروری کار م ...

عزیزم احتمالا دوستانی که اصفهان تحت درمانن بیان در مورد دکتراشون بگن.....

من خیلب در مورد دکترای اونجا اطلاعات ندارم.....

باز ببین لاله جون میشناسه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزمایشanti tpo برا همسرم 500< خیلی بده؟ تو رو خدا جواب بدین

رنج آقایونو نمیدونم مگه نزده؟

سلام ،دوستانی که تست pgsرو جنیناتون انجام دادین میشه یکم توضیح بدین که چیکارا کردین چنتا جنین برای ا ...

عزیزم خوب نمیشه دقیق گفت چند تا.....

یه چند تا از دوستان اخیرا داشتن.....

ایشالله بیان اطلاعات میدن.....

عزیزم ذخیره تو دوره جنینی شکل گرفته..... احتمالا یا ژنتیک تاثیر داشته یا شرایط بارداری..... من دقی ...

خب آنا جون الان این ذخیره نسبت به سنم (36)کم هستش یا معمولیه ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم خوب نمیشه دقیق گفت چند تا..... یه چند تا از دوستان اخیرا داشتن..... ایشالله بیان اطلاعات مید ...

آنا جون زنگ زدم به دکتر توکلی گفتم دکترم دوز پرد کم کرده گفتن حتما دکترت با توجه به داروهایی که مصرف میکنی و شرایطت این کار کرده . در مورد مراقبت و ماسک و اینا هم پرسیدم گفت نیاز نیست انقدر دوزش بالا نیست که بخواد مشکلی پیش بیاد 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
دوستای گلم ممنون از همراهیتون..... واقعا دست تنها بودن سخته اما بازم شکر خدا از بلای بدتری حفظمون ک ...

آنا جون ایشالا بلا دور باشه و همسرتون سلامتیشو به دست بیاره 

سلام شکیبا جون بهت تبریک میگم انشاالله به سلامتی دوران بارداری پشت سر بگزاری عزیز شماچه مشکلی.داشتید ...

عزیزم بگو من چه مشکلی نداشتم😁 آندومتریوز گرید ۳ و ذخیره تخمدان خیییلی کم ۰.۵ بود...شوهرمم واریکوسل داشت که عمل کرد و یه کم بهتر شد ولی بازم عالی نبود...فقط اووبوست و کیوتن و ویتامین ای و دی  میخوردم چند ماه

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
مرسی عزیزم تو ضیحات صحفه اول رو میگین ؟

آزهای تکمیلیو انجام بدین.....
اگه فریز دارین فقط نسخه سه و چهار.....
اگه فریز ندارین بهتره هر پنج نسخه رو انجام بدين...

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c
،،Protein s
،،

Anti thrombin III
،،APCR،،
Homocystein
،،

Beta 2 Glycoprotein (IgG)
،،

Beta 2 Glycoprotein (IgM)
،،

Igm

IgA

CD4
،CD8،
CD4/CD8

CD16
،CD56
،CD16+CD56

CD5
،CD19
،CD5+CD19
،

CD69

نسخه پنجم: براي همسرتون

dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
عزیزم بگو من چه مشکلی نداشتم😁 آندومتریوز گرید ۳ و ذخیره تخمدان خیییلی کم ۰.۵ بود...شوهرمم واریکوسل ...

عزيزم مباركت باشه انشالله به سلامتي به دنيا بياد🙏🏻 با خوندن شرايطت كلي اميدوارتر شدم چون خيلي شبيه به شرايط منه😉

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
عزیز دلم بالای برگه ک اینو نوشته خوب این ک س تا داخلش هست رنج یکی کروماتین و یکی CMA3 و یکیمAnilin b ...

گلم هست اما تست شکست دی ان ای نیست 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون خانمی آزهای ایمنیم همه تو رنج بود آنا جون هم دیدن فقط انعقادیام مشکل داشت  راستش رو بخوا ...

عزیز دکتر من به همه بعد از انتقال دگزا میده
که مشابه با پرد هست
گاهی برای محکم کاری این کارو میکنن
اونایی که از قبل دارن ، علتش مشکلات ایمنیه که خودشون داشتن
اما بعد از انتقال اونایی که دارن برای اینه که بدن جنین رو به عنوان مهاجم بهش نگاه نکنه و پسش نزنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو