2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست
دوستان عزیز برا ی حاجتروایی تورک آنا جان  وبهبودی  حال همسرشون  نفری ۵بار سوره حمدبخو ...

فداتون بشم.....

چه قدر مهربونین.....

با دلهای پاکی که دعاگومون هستن مطمئنم همسرم خیلی زودتر از اونی که هست خوب میشه.....

برم دخترمو بخوابونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکیبا جان خدا روشکر که بارداریت خوب پیش رفته. چقدر خوشحال شدم پیامتو دیدم😍

ممنون عزیزدلم ان شاالله قسمت همه منتظرا 

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
سلام عزیزم. دکتر بختیاری رو میشناسم. در واقع همسرم میشناسه! من از طریق همسرم میشناسم و فقط یه بار ات ...

ممنون عزیزم،ماهم یه معرف پیدا کردیم واسه دکتر بختیاری  میگه کارش خوبه پناه بر خدا ببینیم چه طور میشه کارمون

سلام 

آزمایش anti tpo مربوط به چی میشه و نرمالش برای  آقایون چنده؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم من شخصا مطب رو ترجیح میدم باز بستگی به روحیت داره..... من دوست دارم با یه دکتر طرف باشم..... ...

سلام گلم

انشالله خدا مشکل هممون رو حل کنه

اخه اصفهان دکتر خوباش همشون تو کلینیک های ناباروری کار میکنن

دکتد قبلی خودم که

ده نفری میرن داخل مطب 

ده نفری خارج میشن ولی خیلی مهربون بود

مطب خودش هم که میری برا ناباروری میفرسته کلینیک

خیلی حالم بد میشه میرم داخل مطب یا کلینیک بعد بیست نفر زل میزنن ببینن چی میگی 

هیچکی هم ندارم ازش بپرسم کجا برم بهتره

چون من لوله چپ رو یک مااه پیش بخاطر خارج از رحم برداشتن

گفتن حتما باید ای وی اف کنی

خیلی برام سخته

دارم تنهای این بار رو روی دوشم میکشم😔😔😔😔

آزمایشanti tpo برا همسرم 500<

خیلی بده؟

تو رو خدا جواب بدین

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
ان شاالله همتون مثل من بشید داروها رو دستتون باد کنه 😁😁

سلام شکیبا جون بهت تبریک میگم انشاالله به سلامتی دوران بارداری پشت سر بگزاری عزیز شماچه مشکلی.داشتید که می بایست میکرو انجام بدهی؟؟؟وتحت درمان بودی خداشکر باردارشدی منظورم دارو استفاده کردی؟؟؟؟