2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
ممنون عزیزدلم. .. من الان ده هفته و سه روز هستم...یعنی ده هفته ام یا یازده هفته؟؟

عزیزم ده رو تموم کردی و تو یازده هفته ای......

اما هنوز یازده ت تموم نشده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ده رو تموم کردی و تو یازده هفته ای...... اما هموز یازده ت تموم نشده.....

ممنون. ..ببخشید یه سوال دیگه هم دارم...دکترم برای من ۱۶ تیر وقت سونو ان تی داده اون موقع میشم ۱۳ هفته و سه روز...دیر نیست؟ ؟؟

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم ممنون از همراهیتون.....

واقعا دست تنها بودن سخته اما بازم شکر خدا از بلای بدتری حفظمون کرد.....

ببخشین نتونستم دیگه دونه دونه تشکر کنم.....

از خستگی نا ندارم......

چند ساعت تمام با این شرایطم دخترم بغلم بود و تو بیمارستان سرگردون بودم.....

تازه رسیدیم خونه.....

دعا کنین همسرم زودتر خوب شه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون. ..ببخشید یه سوال دیگه هم دارم...دکترم برای من ۱۶ تیر وقت سونو ان تی داده اون موقع میشم ۱۳ هفت ...

نه عزیزم دیر نیست تا۱۳ هفته و ۶ روز مهلت داری.....

دوستای گلم ممنون از همراهیتون..... واقعا دست تنها بودن سخته اما بازم شکر خدا از بلای بدتری حفظمون ک ...

ای وای عزیزم چقدر ناراحت شدم آخه خودت هم شرایطت خیلی میزون نیست از لحاظ بارداری و بچه کوچیک میگم کاش ب ی نفر میگفتی کمکت باشن ...اگه کاری از دست من برمیاد بگو برات انجام بدم

سلام عزیزم  دکتر بختیاری ،جنین شناس بیمارستان معتضدی میشناسی کارش خوبه؟ جهاد دانشگاهی میرم فک ...

سلام عزیزم. دکتر بختیاری رو میشناسم. در واقع همسرم میشناسه! من از طریق همسرم میشناسم و فقط یه بار اتفاقی تو معتضدی دیدمش! اما کارشو نمیدونم چطوره! اینا هیات علمی دانشگاهن. تجربه شون هم زیاده چون بهرحال تو معتضدی مریض زیاد داشتن. ان شالله هرجا رفتی بهترین نتیجه رو بگیری. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دوستای گلم ممنون از همراهیتون..... واقعا دست تنها بودن سخته اما بازم شکر خدا از بلای بدتری حفظمون ک ...

آخی خدا بد نده. ان شالله خدا شفای عاجل بده. خدا خودش جایگزین بی کسی هاست. امام رضای غریب خودش نظری کنه.

سلام به همه دوستان و خواهرای گلم. من برای میکرو دوم آماده میشدم که لطف خدا شامل حالم شد و طبیعی بارد ...

شکیبا جان خدا روشکر که بارداریت خوب پیش رفته. چقدر خوشحال شدم پیامتو دیدم😍

ای وای عزیزم چقدر ناراحت شدم آخه خودت هم شرایطت خیلی میزون نیست از لحاظ بارداری و بچه کوچیک میگم کاش ...

فدات بشم عزیزم.....

دیگه به خیر گذشت...

اینجا کسیو نداریم.....

دیگه چاره ای نداشتم.....

فدات شم همین که به فکرین خودش خیلیه.....

دوستای گلم یه التماس دعای شدید دارم..... برا همسرم یه اتفاقی افتاده دعا کنین زودتر حالش خوب شه..... ...

تورک آنا  جان انشالله هر چه زودتر خوب  بشوند   خدا کنه امداد  الهی شامل حال خودت وخانواده ات بشود همانطور که شما با این همه مشغله  به همه ما کمک می کنی  از ته دل از خداوند زودتر حالشون خوب  بشود

سلام دوستان . تلفن رزاقی رو دادید .زنگ میزنم رو اتوماته فقط ادرس میده .کسی گوشی رو برنمیداره . ایا ...

عزیزم دکتر فعلا رفته خارج و دکتر معینی یکشنبه و سه شنبه ها عصرها میره مطب. خواستی زنگ بزنی این دو روز ساعت 3 به بعد زنگ بزن. دکتر رزاقی اول مرداد میاد و برای الان برای اواخر شهریور وقت میدن. 

آخی خدا بد نده. ان شالله خدا شفای عاجل بده. خدا خودش جایگزین بی کسی هاست. امام رضای غریب خودش نظری ک ...

فدات عزیزم.....

واقعا خدا امروز انرژی عجیبی بهم داده بود.....

تورک آنا  جان انشالله هر چه زودتر خوب  بشوند   خدا کنه امداد  الهی شامل حال خودت ...

فداتون بشم.....

به خدا فقط به خاطر دعای شما دوستان گله که امروز تونستم از پسش بر بیام....